Kataster BB

Ahojte, máte nejaké skúsenosti z posledného obdobia s podávaním žiadostí na vklad do katastra v BB? bolo všetko OK? prerušili konanie? aké ste mali z toho prístupu a vybavovania skúsenosti? Dnes som tam bola a dali ma dole za to, že pri mužovi nemám rodné priezvisko v KP zmluve na pozemok - ze kvôli tomu môže byť zastavené konanie, máte podobné skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@lucinabb má tam byť uvedené...
Odpovedať
Konanie prerušia a vyzvú na opravu, keďže zmluva nespĺňa náležitosť (uvedenie rodného priezviska) vyžadovanú právnymi predpismi. V poslednom čase sa množia prípady, že konania prerušujú na konci lehoty pre rozhodnutie o vklade. Vo Vašom prípade ide o závažný nedostatok, konanie vedia skomplikovať aj pre menšie pochybenia.
Odpovedať
Odporučam pripraviť dodatok ku KZ a doplnit tam pri zmluvných stranach rodne priezvisko a cim skor to doniest a doplnit do svojho spisu vedeneho pod V.../2015. Vyhnes sa tym prerušeniu konania. Najskor rozhodnu 16 den tak do toho času odporučam doplniť.
Odpovedať
ja som postupovala tak, že este na katastri ma na to pani upozornila a hned som to do zmluvy dopísala rukou pred nou. Verím že to bude OK.
Odpovedať
@draik myslíte ze potom treba zmluvu znovu overiť a priviazať k nej prílohu originálny geometrický plán? stačilo by jedno vyhotovenie? Myslíte že je nedostatočné ak ma na to upozornila pracovníčka katastra a na mieste som to pred ňou dopísala do KZ a ona o tom urobila záznam?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?