O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie vikieru
Pekny den, chcem sa opytat resp. poradit, zobytnujeme podrovie a davali sme si dorabat vikiere, no …
richard71
Pred 10 rokmi
3
Pocet hmozdiniek na 12cm nobasil FKD-S.
Ahojte. Robil som zateplenie fasady nobasilom FKD-S C1, hrubky 12cm, velkost dosky 1x0,6m. Mur je z…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Osb doska
Ahojte, vyrobili sme celo posteli z osb dosky a teraz by sme to chceli nejak upravit. Chcela by som…
leonardom
Pred 10 rokmi
4
Nastenne hodiny
Ahojte, neviete v ktorom eshope (svk) by sa dali kupit tieto hodiny? dakujem
majki555
Pred 10 rokmi
5
Izolacia XPS pod zakladovou doskou
Čaute, mam spravené základové pásy, budem betónovať základovú dosku.Chcem zatepliť aj pod základovo…
abobo
Pred 10 rokmi
17
Vyrub stromov v extraviláne.
Ahojte mala by som na vas otazocku z velkej casti to bolo uz zodpovedane v predoslej diskusii ale…
maria123
Pred 10 rokmi
8
Dobry den potrebovali by sme nacenit schody a terasu okolie LM , doporucte niekoho prosim :)
schody vchod, vonkajsia terasa
lindiana
Pred 10 rokmi
1
Kolko metrov musi byt kanalizacia od susedovho pozemku?
Suseda nas udala, alebo ide udat, lebo vraj kanalizacia v zemi musi byt 3 m od jej pozemku. Sme 1 m…
martuska75
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Náš projekt -váš názor?
čo poviete na tento? vchod je západ, terasa a izby východ, obyvka, jedálen, kuchyna juh (viec okien…
vlado35
Pred 10 rokmi
22
Komin oprety o stenu
Chcel by som vediet ci mozem postavit komin tesne vedla nosnej steny a z druhj strany by bola priec…
radoslavc
Pred 9 rokmi
15
Aplikácia, ktorá navrhne záhradu na mieru.
Neviete o nejakej? Mám predstavu, že vyplním rozmery, orientáciu, miesto kam chcem/nechcem sadiť, …
osc
Pred 10 rokmi
1
2
39
Hecht pila - retaz nepretaca
Ahojte, viete mi poradit v com je problem? Mam pilu hecht 927 R a ked ju nastartujem, krasne ide. A…
jamk1
Pred 10 rokmi
6
Podvyhnutie zakladov?
Pozdravujem, prave sa snazim riesit pristavbu k murovanej chate (6*3.5m) ktora nieje spojena pevny…
antonmesaros
Pred 10 rokmi
5
Kde zozeniem presne tieto dvere?
Prosim vas,kamoska zhana presne tieto dvere.Nie podobne. Vie mi niekto poradit,kde ich zohnat okre…
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 8 rokmi
11
Ekohrášok - ktorá značka / typ sa vám osvedčil?
dobry den, riesim palivo na buducu vykurovaciu sezonu, poradili by ste nieco overene? najlepsie …
ekobriketyles
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
77
Kitchenaid z Ameriky???
Mám možnosť si doniesť kitchenaid z usa. No neviem narýchlo čo s elektrikou. Má niekto ? a ako ste…
bibi78
Pred 10 rokmi
7
Sme povinní vykonať revízia elektrinu po prerábke?
Ahojte strecháči. Prosím Vás, poradí mi z vás niekto? Manžel ide meniť elektrinu v celom byte, je …
weggie
Pred 9 rokmi
1
2
50
Zabuchnuté vchodové dvere,kľučka je madlo
Ahojte.Stalo s niekomu z vás že si zabuchol dvere a kľúče zostali dnu v zámke a namiesto obyčajnej …
denisa_hajdukova
Pred 1 rokom
1
2
48
Plastové okna Inoutic Optimum
Aké máte skusenosti s plastovými oknami Inoutic Optimum?
valaki1
Pred 10 rokmi
1
Koaxialny rozbocovac
Ahojte, chcel by som poprosit skusenych o radu pri kupe koaxialneho rozbocovaca. V dome budem mat …
petrrr
Pred 10 rokmi
4
Prevetraná podlaha
Dobrý deň prajem ideme realizovať podlahu iglú tvarovkami. Jedná sa o jednu miestnosť 4,5 x 4,5 m. …
katarina61
Pred 10 rokmi
5
Hydroizolacia starsich zakladov
Zdravim. Aky postup zvolit na izolaciu zakladov, je to kamenisty beton, teda obcas priehlbiny z vyc…
richard71
Pred 10 rokmi
5
Problém pri kúpe bytu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Kupujeme byt na hypo. Cez všetky peripetie sme tú hypo vybavili…
cililink
Pred 10 rokmi
22
Kde kupit zrkadlo s polickou so sirkou 120cm
Ahojte, chcem vas poprosit o radu, kde kupit zrkadlo ktore bude mat dlzku 120cm (sirku od cca 70 vi…
petrrr
Pred 10 rokmi
1
Chýba wc. Je to problém pre úver?
Stretol sa niekto s tým že banka neschválila hypotekárny úver pretože v nehnuteľnosti nebolo splach…
lusyke
Pred 10 rokmi
14
Tapetovanie omietnutej steny
Uvažujeme vytapetovať niektoré steny v dome. Momentálne sú omietnuté omietkou baumit MPI 25. Musíme…
tapety_dimex_sk
Pred 10 rokmi
16
Strieborna lista k Whirlpool vstavanej rure. čo je to?
Neviete niekto kde sa montuje tato strieborna lista? predpokladam ze niekde pod ruru alebo mikrovln…
janiiik84
Pred 9 rokmi
4
Skladba balkóna+výber hydroizolácie
Zdravím všetkých a momentálne hlavne všetkých odborníkov. (samozrejme odborníci sme všetci ale každ…
edome
Pred 10 rokmi
10
Strešné okno a povolenie od suseda
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či nám susedka musí dať povolenie, keď ideme prerábať podkrovie a chc…
y2k
Pred 8 rokmi
28
Ako schovať mikrovlnku
Prosím vás, mikrovlnky už v dnešnej dobe idú do úzadia, preto sme sa rozhodli, že do novej kuchyne …
mariijas
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2384
2385
2386
2387
2388
…