Kde zozeniem presne tieto dvere?

Prosim vas,kamoska zhana presne tieto dvere.Nie podobne. Vie mi niekto poradit,kde ich zohnat okrem firmy Kalypso z BA? VDAKA!
Odpovedať
Profilova fotka
skús toto http://www.perito.cz/produkty/hliniko...
Odpovedať
http://www.gavaplast.sk/produkty
Odpovedať
Však keď ich mí Kalypso, prečo to nekúpiš tam???? Alebo choď k inému výrobcovi a ukáž mu fotku, či ti také neurobí.
Odpovedať
Jaj,tieto mudre reakcie milujem. Keby som ich vedela kupit tam,tak ich tam kupim!
Odpovedať
Dvere podobného vzhľadu Ti urobia aj vo firme Adlo, presne na mieru
Odpovedať
@janenka05 mám totmu tak rozumieť že ich ponúkajú a nevedia dať vyrobiť.? tak potom skús sa tu ozvať či ti také nevyrobia. FM termodvere. link ti posielam do IP. my sme od nich brali.
Odpovedať
Profilova fotka
Ide o dvernú výplň GAVA 916 – pozri si detail produktu: http://www.gavaplast.sk/produkty/gava... Na tvojom obrázku je dverná výplň v hliníkovom prevedení nalepená na krídle dverí. Vyskúšaj napr. zastúpenie spoločnosti SLOVAKTUAL s.r.o., ktorá to vie dodať. Zastúpenie je skoro v každom meste. Daj si potom porovnať cenu a technické parametre medzi vloženou a jednostranne prekrytou dvernou výplňou, aby si sa správne rozhodla.
Odpovedať
Pozor na obrazku su GAVA TANGO dvere - nie klasicka GAVA. Vo firme ti urcite daju kontakt na najblizsieho predajcu, kto ich bude vediet dodat a namontovat. http://www.gavatango.sk/kontakt . To uz su dvere o niecom inom....:-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@gavaplast_vchodove_dvere Dobry den, je mozne vyrobit dvere o vyske 2500mm? https://www.gavaplast.sk/produkty/gav... Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@matosl Dobrý deň, sme výrobcovia dverných výplní a teda celé dvere dodávajú naši zákazníci = výrobcovia a predajcovia okien. Otázka by teda mala smerovať skôr na nich. My vieme vyrobiť dvernú výplň v hliníkovom prevedení pre výšku 2350-2400mm + rám + krídlo a máte cca 2500mm. Musí to byť však hliníková výplň a taktiež odporúčame aj hliníkové krídlo s rámom. Dvere pre výšku 2500mm sú už naozaj extra vysoké - teda ak sa bavíme o celých dverách na výšku bez prerušenia nadsvetlíkom. Určite tu zvážte Jadro F. Pri takto vysokých dverách je obzvlášť dôležitá tuhosť profilov, prípadne klzné prerušenie tepelného mostu v profile. Pýtajte sa potom na skúsenosti daného výrobcu s takto vysokými dverami.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?