Ako schovať mikrovlnku

Profilova fotka
Prosím vás, mikrovlnky už v dnešnej dobe idú do úzadia, preto sme sa rozhodli, že do novej kuchyne nebudeme dávať vstavanú, ale klasickú niekam "schováme" pre prípad núdze (resp. kým sa nenaučíme úplne žiť bez nej ;-) ). Len kam ju schovať? Uvažovala som, že ju dám do skrinky, ale je tam potrebné robiť ešte nejaké odvetranie? Máte s tým skúsenosti? Ďakujem za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mariijas ahojky, my doteraz mikrovlnku nemame a byvame uz 9 mesiacov...mame cisto novu a stale je v krabici...:) da sa aj bez nej..sme si zvykli:)
Odpovedať
No ked sa tak zamyslim tak ju pouzivame len na rozmrazovanie a pukance. Keby som planoval vysoke skrine tak to spravim presne ako na obrazku niszie, aventos HL nad rurou.
Odpovedať
Aj ked pri cene toho aventosu a slusnej mikrovlnky sa tam uz uz kupit rovno aj vstavana, zaberie to rovnako miesta a ani to nebude moc drahsie(whirlpool ma siroku ponuku mikrovlniek a daju sa zladit skroro so svetkym). A pokial sa vysoka skrina neplanuje, tak zostava maximalne nejaky skryty roh s roletkou, lebo hore sa to nezmesti a dole je to neprakticke.
Odpovedať
Profilova fotka
Mám ji schovanou za výklopem, kuk do alba http://www.modrastrecha.cz/blog/catt8...
Odpovedať
Profilova fotka
Pozri ku mne. mame ju v skrinke vedla truby.
Odpovedať
aj ja ju mám v skrini, kuk album
Odpovedať
Profilova fotka
MR schovas do hocijakej skrinky 60 na sirku. Odvetranie - nechaj jej vzadu cca 5cm. To nie je rura ktora potrebuje ochladnut po dokoncení. Tie nevstavane v pohode das za dvierka na klas. panty na policu a je vybavene 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolla2 @marek_k @catt82 @madein1974 @17antigona @domaro ďakujem všetkým za názor. jej osud v skrinke je spečatený 8-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?