O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchyň přístupná z obýváku a chodby nebo místo průchodu bar
Ahojte, moc Vás prosím o radu. Musím se definitivně rozhodnout, jestli kuchyň která bude s obývákem…
lenkito10
Pred 4 rokmi
19
Terran Coppo sedlová strecha
Zdravim, má niekto krytinu Terran Coppo (je jedno, ktorý druh) na sedlovej streche? Veľmi sa nám p…
juditkap242
Pred 4 rokmi
1
Podlahové kúrenie - aké je najlepšie a aké sú ceny?
Ahojte, prosím Vás, ktoré podlahové kurenie by ste odporúčili? - "trubky" s vodou alebo elektrické …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
157
Obnova nateru fasady dreveneho domu
Dobry den, kupili sme 14-rocny dreveny dom (drevostavba smrek), ktory predosly majitel natrel na ce…
pfabry
Pred 4 rokmi
2
Niekto kto pracuje na stavebnom úrade?
Dobrý deň, hľadám niekoho, kto pracuje na stavebnom úrade a vedel by mi v niečom poradiť. Ďakujem.
igor256
Pred 4 rokmi
4
IS + štkova cesta
Ahojte, je tu niekto komu robila firma inžinierske siete konkrétne(vodu, elektrinu, plyn, žumpu) a …
alex51
Pred 4 rokmi
6
Holuby
Dobrý deň, prosím vás poraďte čo s holubami... vedľa nášho domu stojí starší dom.. ktorý má vo fasá…
emilia25
Pred 4 rokmi
25
Zle zateplený veniec
Dobry den prajem.Ospravedlnujem sa,ak je tu podobna diskusia,nenasiel som ju.Vlani mi firma postavi…
karmenocka
Pred 4 rokmi
16
sponzor fóra
Kuchyňa s ostrovom
Dobrý deň, Plánujeme stavať dom a tak už rozmýšlam nad zariadením :-D Veľmi sa mi páčia kuchyne …
kafoditka
Pred 4 rokmi
1
2
32
Olej/lak na konferenčný stolík z masívu
Dobrý deň, kúpil som používaný konferenčný stolík z masívu, ktorý má na sebe ryhy/škrabance a nedok…
samot993
Pred 4 rokmi
1
Farma Slnko s. r. o. - Ing. Martin Cakl - skúsenosti
Ahojte. V uplynulých dňoch rozposlala táto firma ľuďom v našej obci a aj v okolitých obciach ponuk…
kavar
Pred 4 rokmi
1
2
44
Usadenie hodín do plota
Ahojte prerábam plot. Prípojka bola robená 2 roky pred tym. Myslíte že je možné vypnúť nachvilu hod…
megdesign
Pred 4 rokmi
28
Klimatizácia Samsung WindFree
Ahojte, dal som namontovať klímu Samsung WF Comfort multisplit 3x. Všetko je v pohode až na to že k…
storming74
Pred 4 rokmi
3
???
Ahojte ...na vytrhanie starých základov a plota potrebujem stavebné povolenie? Ďakujem
santos950
Pred 4 rokmi
6
Firma na rekonstrukciu bytu v BB
Poznate kvalitnu firmu na kompletnu rekonstrukciu bytu v BB? Pozdava sa mi MM STAV BB, mate s nimi …
novydomcek
Pred 4 rokmi
5
Stavebná firma v okrese Zvolen, Banská Bystrica
ahojte viete my poradit spolahlivu stavebnu firmu v okoli Zvolen, Banska Bystrica?najlepsie z vlast…
ms093
Pred 4 rokmi
3
Cena rekonštrukcie kúpeľne 2021
Práve končím s rekonštrukciou mojej malej kúpeľne v tehlovej bytovke v Žiline. Ak niekto plánujete,…
evasugarova
Pred 4 rokmi
22
Garážová brána Bratec
dobry den, prosim vas, mate niekto branu od tejto spolocnosti? ak ano, ake su vase skusenosti? ste …
rados611
Pred 4 rokmi
4
Cena za komplet fasadu za m2
Ahojte strechaci, chcem poprosit tych, ktori si aktualne zateplovali dom a davali Baumit fasadu. Ko…
adkas84
Pred 4 rokmi
1
Ako sa býva v zrubovom dome?
Je tu niekto kto vlastní zrubový dom a ideálne v ňom aj dlhšie býva? Potešili by ma akékoľvek skúse…
lukas_cecko
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
235
Exterierove zaluzie
Ahojte, byvame uz teraz v zateplenej bytovke. Radi by sme si dali vonkajsie zaluzie, no zateplili n…
chrobak7
Pred 4 rokmi
9
Ohlasenie drobnej stavby el. pripojky NN
Zdravim mam pozemok ktory momentalne este nieje stavebny..Ale riesim uz el pripojku.Od elektrikarou…
lenkamr
Pred 4 rokmi
7
Zatekanie pod tepelnym cerpadlom!!!! Prosim poradte mi
Potrebujem poradit. Mame rodinny dom, byvame 5 rokov, pred rokom zhruba som si vsimla ze v pracovne…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
3
Kuchyň přístupná z obyvačky i chodby nebo bar mezi kuchyní a obyvacím pokojem
Ahojte, moc Vás prosím o radu. Musím se definitivně rozhodnout, jestli kuchyň která bude s obývákem…
zltalienka
Pred 4 rokmi
8
Kto navrhuje ploty?
Prosím vás za kým mám ísť keď si neviem dať rády s plotom, resp.ako to urobiť najlepšie ( napr. Kvô…
wavrinecova12
Pred 4 rokmi
4
Brána do domu - výrobca
Dobrý deň, viete poradiť, kto vyrába takéto brány?
rchrdba
Pred 4 rokmi
1
Skusenosti stolik
Dobry den prajem, ma niekto skusenosti s tymto stolikom? Dakujem
okro1
Pred 4 rokmi
17
Nákup materiálu POĽSKO
Je tu niekto kto nakupoval materiál na dom v Poľsku je to výhodnejšie cenovo ???
mato001
Pred 4 rokmi
11
Napojenie pristavby
Caute chcel by som sa spytat na vas nazor ako by ste napojili pristavbu. Hlavna stavba aj pristavba…
peter552
Pred 4 rokmi
15
Vonkajšie žalúzie, odolnosť proti vetru.
Zdravím, máte niekto priamu skúsenosť s poškodením vonkajších žalúzií vetrom? Máte veterné čidlo? A…
mmjoy99
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
890
891
892
893
894
…