O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vchodové dvere na mieru byt
Rád by som sa informoval ak má niekto skúsenosti s vchodovými dverami na mieru od stolára do bytu c…
lalipo34
Pred 4 rokmi
2
Led panely zapustené do sadrokarton
Chcel by som radu ohľadne led panelov do sadrokartonu ponúkli mi značku v-tac alebo ledsolution chc…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
2
Aku strechu zvolit
ahojte, hladám radu. Realizujem dom s prístavbou. Nad starým domom je klasicka Ačkova strecha. Ale …
peter1121981
Pred 4 rokmi
1
Strešná krytina firestone
Zdravím, vedeli by ste mi odporučiť niekoho, kto realizuje strechy so strešnou krytinou firestone?…
lukasko28
Pred 4 rokmi
5
Komplet kotolna-cena
Dobry den. Mal by som otázočku že na koľko vás vyšla zariadenie celkovej kotolne +dotácie ak to nie…
jakubadam98
Pred 4 rokmi
6
Lamelove prekrytie bazénu - skúsenosti
Ahojte, plastovy bazén s osadenim do zeme čoskoro príde a ešte nemáme poriesene zastrešenie. Máme m…
dbe
Pred 4 rokmi
2
Zateplenie sedlovej strechy.
Zdravím. Chcel by som zatepliť sedlovú strechu, doma mám k dispozícií tvrdenú minerálnu izoláciu 8c…
helienek42
Pred 4 rokmi
5
TV na stenu - poradíte?
Dobry den, Poprosim Vas o radu ohladne televizora cena max 1000 €. Radi sa pozerame na TV ci uz fi…
originalx
Pred 4 rokmi
1
2
45
sponzor fóra
Malta pod prvou radou ytongu
Pekny den... Pri zalievany zakladovej dosky stavbarom "usla" jedna rovina a platna je kriva tam kr…
shadowmilan
Pred 4 rokmi
8
Oprava plávajúca podlaha
Ahojte, chcem radu . Mamina si chce dať novú plávajúcu podlahu do kuchyne, chcem vedieť či môže pol…
robo91
Pred 4 rokmi
6
Záhradný prístrešok
Dobrý deň, pred 3 rokmi sme postavili takýto prístrešok, skoro všetky hranoly takto popraskali, dá …
marex4
Pred 4 rokmi
4
Čo sa deje s trávnikom?
Minulý rok cez leto sme pokladali trávny koberec, tráva bola krásna zelená. Po zime samozrejme vyze…
zita19
Pred 4 rokmi
6
Fotovoltaicke panely na vyrobu elektriny
Dobry den, hladame niekoho, kto by nam namontoval sustavu fotovoltaickych panelov na strechu, bater…
mgx
Pred 4 rokmi
2
Atika
ahoj ake je najlepšie riešenie atiky s hydroizoláciou na tepelke alebo pod? ked mam na vrchu tepelk…
johny23
Pred 4 rokmi
2
Skúsenosť s plotovým systémom Duvar Light
Má prosím někdo zkušenost s plotovým systémem duvar light?Zájímá mě hlavně trvácnost barvy a jak se…
9alena9
Pred 4 rokmi
3
Je vhodný orgován na výsadbu pred bungalov? Resp.iny podobný voňavý strom?
Ahojte, Pomaly začíname dolaďovať okolie domu, chcela by som sa spýtať na názor, vlastne skúsen…
vladohe
Pred 4 rokmi
1
2
45
Lazúra na drevo do exterieru
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o názor pripadne fotky sivej a olivovej lazúry na drevo v exteri…
zoloamarika
Pred 4 rokmi
1
Dosky pod bazenom
Dobry vecer, chcem sa spytat ,cim by ste mi odporučili natrieť dosky,ktore budu pod bazenom. Pocul …
juro75
Pred 4 rokmi
1
Inspiracia terasa a chodniky okolo domu
Ahojte, Ma niekto na terase dlazbu imitaciu dreva?Budem vdacny za foto ako ste to zladili aj s cho…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Mravce vo vyvysenom zahone
Prosim poradte, ako ich dostanem prec. Citala som rozne rady, ale neviem, co mozem bezpecne pouzit…
akvi
Pred 4 rokmi
11
Americká chladnička typ Haier HB 21 Fwnnaa - skúsenosti
chcela by som sa poradiť ohladom tejto chladničky, aké máte skúsenosti? veľmi sa mne aj mužovi páči…
kayman
Pred 4 rokmi
4
Energy House montované domy, skúsenosti?Ďakujem pekne
Montované domy
deninatalia
Pred 4 rokmi
2
Mirano
Ahoj stavali ste projekt od Mirano ? Ak áno aký konkrétne a koľko vás to cenovo vyšlo ? Ďakujem
kuracinarez
Pred 4 rokmi
5
Zrkadlové fólie na oknách
Ahojte, máte prosím niekto doma zrkadlové fólie nalepené na oknách zvonku? Poprosím o skúsenosti. Ď…
zarrinka
Pred 4 rokmi
2
Rychloschnuci poter
Caute potrebujem zhotovit poter v hrubke cca 5cm na ploche cca 20m2. Potreboval by som nejaky taky …
igor256
Pred 4 rokmi
17
Rozmiestnenie uzkej kuchyne
Ahojte, Prosim o radu ako by ste rozmiestnili kuchynsku linku/spotrebice v nie uplne standardnej ku…
lenkito10
Pred 4 rokmi
7
Nosne a nenosne steny
Ahojte, chcel by som sa opytat resp. uistit. Mame v plane rekonstruovat bytove jadro a trosku zmeni…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
5
Ekokocka- koreňová čistička
Ahojte, máte niekto reálne skúsenosti s ekokockou pre 4 osoby? Ako je to s povolením,potrebným pri…
2danculik
Pred 4 rokmi
1
Umývadlo/výlevka alebo technické umývadlo
Prosím vás, neviete kde by sa dalo zohnať toto umývadlo alebo teda niečo veľmi podobné do technicke…
lucuskaaa
Pred 4 rokmi
7
Revízne dvierka - veľkoformátový obklad
Ahojte, ako riešite revízne dvierka na veľkoformátovom obklade? Konkrétne 80x160. Vďaka.
bederko
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
888
889
890
891
892
…