O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo pod krbové kachle?
Ahojte, ako ste spokojní so sklom pod krbovými kachľami? Podlaha bude kompozit. Nestačí to sklo iba…
evita68
Pred 4 rokmi
7
Murovanie 3 rady DT vs Monoliticky základovy mur
Zdravim mám otázku. začali sme stavať dom prišla firma podrobne sa vyjadrovať nebudem lebo by to bo…
lukyhe
Pred 4 rokmi
14
Čov v pivnici
Zdravim vás. Chcem sa opýtať má niekto čov v suteréne alebo v interiéri? Ako to máte realizované? T…
gabriel_b
Pred 4 rokmi
7
Trvalkovy zahob
Našiel som priestor 1,5 *12m na záhrade, zháňam niekoho kto by mi navrhol trvalkovy zahon, zadarmo …
cmelor
Pred 4 rokmi
1
Predeliť spálňu od obývačky skriňou?
Ahoj stavbári, architekti, dizajnéri. Poraďte, ako by ste zariadili tento útulný priestor? Ideme p…
roman_roman
Pred 4 rokmi
1
2
32
Nábytok z indického palisandra - skúsenosti
Ahojte, chcem sa opýtať, či niekto má tento nábytok doma a ako je spokojný. Našla som jednu diskusi…
rfranova
Pred 4 rokmi
14
Benzinova kosacka Stiga COLLECTOR 48 S
Ahojte, nieco tu uz o kosackach bolo popisane, ale nenasiel som odpoved. Potrebujem kupit benzinov…
santos950
Pred 4 rokmi
26
Betónový plot Žilina
Zdravím, potreboval by som sa s vami poradiť ohľadom betónového plotu, chceme si dať urobiť tak cca…
frenky89
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Štrk a kamene pod základové pasy a základovú dosku
Ahojte mate niekto skusenosti alebo odporucania?? dnes som si dal nacenit 38 kubikov strku pod pas…
purplesticks
Pred 4 rokmi
1
2
33
Kde nájdem zdravotné uplne nezavadnu tapetu?
Dobrý deň, Neviete mi prosím niekto poradiť absolútne zdravotné nezavadnu tapetu (čierna) z ktorej …
juliasochuliakova
Pred 4 rokmi
3
Zaoblený chodník
Ahojte Má niekto z vás spravený zaoblený chodník z zámkovej dlažby resp viete niekto poradiť ako h…
zita19
Pred 4 rokmi
4
Firmy s ktorými ste boli spokojní
Zdravím, viete mi odporučiť spoľahlivé firmy, ktoré robia striekanú izoláciu a anhydritové potery? …
jan_golian
Pred 4 rokmi
1
Vodovodná prípojka
Dobrý deň, nedávno sme robili vodovodnu prípojku. Obalili sme ju do Mirelonu a obsypali jemným štr…
jan45
Pred 4 rokmi
10
Okno izolacie
ahoj ako sa upevňuja hydroizolácia na rozširovak/ ram balkonove okna ? PVC alebo asfalt?....PVC sa …
johny23
Pred 4 rokmi
1
Ako pripraviť terasovy podklad?
Ahojte. Chcem spraviť terasu z 2cm hrubých dlažieb. Mám vykopanu jamu a ako ďalej? Je nutné aby mal…
tomas_buran
Pred 4 rokmi
1
Drevená terasa alebo oceľová?
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by ste si vybrali drevenú terasu alebo oceľovú.Bude vlastne v…
stavitelka8888
Pred 4 rokmi
6
Oceľový striekaný alebo drevený prístrešok
Ahojte, chcela by som sa opýtať, ideálne poprosiť o fotky a skúsenosti. Uvažujeme nad prístreškom a…
staviame_dom
Pred 4 rokmi
1
Záhradný domček z prístrešku
Nejaké nápady a rady ako spravit alebo dotvoriť záhradný domček z tohto prístrešku???
hroma
Pred 4 rokmi
24
Mriežky a kolieska na sporáku - čistenie
Dobrý deň, máme plynový sporák zn. Nardi, sú tam liatinové mriežky a kolieska, veľmi zle sa to čist…
mey8
Pred 4 rokmi
3
Bioklimaticka pergola
Dobry den, prosim Vas poradite mi, ci aj u nas na SK ponuka niekto takyto sxstem prestresenia teras…
sofkabarbie
Pred 4 rokmi
7
Terenne upravy
Dobry den, viete mi prosim niekto poradit ohladne spadovania pozemku? Sused si totiz vyspadoval poz…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Z coho murovany plot?
Zdravim Vas, chcem sa spytat a hlavne poradit, z coho spravit najlacnejsie plot? Mame dost velky po…
mimms
Pred 4 rokmi
16
Aký sklon má byť pre kanalizačnú prípojku?
Zdravím, idem kopať kanalizačnú prípojku... neviem aky sklon by mal byt optimalny aby nebol malý al…
martinko85
Pred 4 rokmi
1
2
56
Máte skúsenosti s Velox systémom?
Ahojte, rozhodujeme sa nad materiálom nášho budúceho domu. Má niekto skúsenosti s Velox doskami? Ď.
kssg5
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
7
8
220
Vyschla mi oliva alebo sa ešte preberie?
Ahojte, presne pred rokom sme kúpili vyše 2 metrovú olivu s hrubším kmeňom s cieľom, aby to prežil…
jujala
Pred 4 rokmi
28
Odparovanie vody
Ahojte Postavil som zastresenie bazenu z lexanu. Chcel som odskusat kedy bude kupatelba teplota ta…
fox0903
Pred 4 rokmi
6
Bojler do sadrokartónu
Ahojte. Prosím Vás poradťe ako máme upevniť bojler na sadrokartonovú stenu. Kúpili sme toto https…
kamilka22381
Pred 4 rokmi
9
Čo nasadiť k plotu
Ahojte, Chcela by som sa opýtať či máte niekto tip čo zasadiť k pletivovému plotu (prikladám foto …
kamilka22381
Pred 4 rokmi
6
Kamerové systemy
Zdravím, chcem sa spýtať ako to funguje keď susedia chcú v bytovom dome montovať kamerový systém? K…
pluvko
Pred 4 rokmi
3
Mozu toto robit mravci? alebo ini navstevnici v kupelni
Ahojte strechaci, v kupelni medzi obkladom vane a dlazbou mame silikon a nieco, co nam ho asi pozi…
haragig
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
889
890
891
892
893
…