O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Plotové a stl´pikové striešky
Dobrý deň, neveite náhodou niekto o dodávateľovi, ktorý by vedel urobiť, plotové/stľpikové betónové…
jaroslav_marusik
Pred 4 rokmi
1
Ako vykružiť diery do tvrdej dlažby.
Mám taký problém kúpil som extol vykružováky do dlažby ktorá bola ako blato to šlo krásne ale mám ď…
sykorka75
Pred 4 rokmi
19
PLMgroup Slovakia
Ahojte , poznáte niekto firmu PLMgroup Slovakia alebo pána Zoltána čo má tu firmu v Dunajskej Stred…
kija31
Pred 4 rokmi
3
Obnova stareho plotu
Dobry vecer,da sa postavit plot z plotovych tvarnic priamo na stary betonovy mur?Ten stary beton.mu…
vrajmantak
Pred 4 rokmi
29
Fialová kúpeľňa
Ahojte, som tu nová, pretože hľadám inšpirácie na obklad a dlažbu do kúpeľne. Snívam o fialovej kúp…
ifik5
Pred 4 rokmi
28
Epoxidová podlaha
Ahojte, chcem sa opytat, ci ma niekto skusenosti s epoxidovou podlahou.. rozmyslame, ze by sme si j…
matarka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
89
Aké dvere dať k bielej podlahe
Prosím vás máme bielu podlahu no nie celkom jasne bielu je tam vzor aké dvere dať , páčia sa mi bi…
ifik5
Pred 4 rokmi
23
Hľadám projektanta
Ahojte je tu niekto z okresu Pp KK mohli by ste mi poradiť projektanta s ktorým ste boli spokojný a…
veronika_fryttova
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Drobnq stavba pod vedením vysokého napätia
Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či niekto nevie aká vysoká pokuta alebo postih reálne hrozí ak vl…
martosko
Pred 4 rokmi
7
Bella rosa
https://www.bellarose.sk/?gclid=Cj0KCQjwvr6EBhDOARIsAPpqUPGxgbWv488gS4ZWyqYl8nKcyUP5PFOFn_uFmWEC_WB…
lapla
Pred 4 rokmi
12
Wc - koniec misy a dvere 40cm
Medzi koncom misy a dverami mi bude stacit 40cm? Kupili sme byt a take male wc tam je...
srssen
Pred 4 rokmi
26
Ako sa dokladuje drobná stavba?
Ako sa dokladuje drobná stavba, ktorá už je na pozemku? Pri kúpe pozemku tam stála aj drobná stavba…
moravsky
Pred 4 rokmi
14
Okno na WC
Prosím vás musí byť podľa noriem na WC okno alebo môže byť aj spravené inak odvetranie? Vychádza na…
fokuska
Pred 4 rokmi
1
2
41
Drevodom.. Najlepšia firma podľa skúseností..
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, na základe skúseností.. Rozhodujeme sa medzi Drevodom Zvolen, B…
hosmanikova
Pred 4 rokmi
16
Úchytky
Ahojte... riešime kuchynskú linku a typ úchytiek. Na spodných skrinkách budú narazené. Na vrchných …
lapla
Pred 4 rokmi
14
Zakladacie lišty hlinik alebo plast
Dobré ránko prajem všetkým, chcel by som si nechať poradiť, ideme zatepľovať chatu a na webe sa rôz…
bavor
Pred 4 rokmi
1
Je to azbest?
Dobry den, kupili sme stary pozemok so zrucanym domom, pri upratovani sme odhalili kusky takej vlni…
logo22
Pred 4 rokmi
14
Zaflexovať paropásky?
Zdravím, budúci týždeň mi osádzajú okná+dvere+HSP . Otázka : je potrebné alebo je dobré zaflexovať …
muska414
Pred 4 rokmi
2
Štrukturálna farba na vzhľad betónu - zvládnem sama?
Ahojte, chcela by som sa spýtať hlavne tých, čo majú skúsenosti s úpravou steny na štýl betónu, či …
oliverh
Pred 4 rokmi
27
Akú lištu k PVC podlahe (linoleum)
Ahojte, ako ste riešili lištu tí, čo máte PVC podlahu (linoleum). Robíme lacnú prerábku kúpeľne, ch…
zita19
Pred 4 rokmi
2
Priecky
Dobry den. Hladame partiu na priecky. Hrubu stavbu mame. Tu nam robil pan, ale stratili sme na neho…
marika0306
Pred 4 rokmi
1
Treba a ako spraviť bleskozvod na drevenú garáž ?
Výška cca 2,20 pultová strecha a krytina plech
duzu
Pred 4 rokmi
5
Dá sa vložiť sklo do vchodových dverí
Ahojte, nakoľko zbožňujem prerábku a renováciu starších vecí, zaujímalo by ma, či je možné do starš…
viktor811
Pred 4 rokmi
5
Striekané omietky He
Dobrý deň , viete mi prosím odporučiť firmu na striekané omietky a poter ? Východ , Dakujem
petronelakosik
Pred 4 rokmi
1
Stena
Ahojte, potrebujem názory:slight_smile: Nevieme sa rozhodnúť čím vymurovať zadnú stenu terasy. Jedn…
kemino
Pred 4 rokmi
3
Sedi cena na kluč s koncovou reálnou cenou ktoru platite?
Ahojte pozera domy na kluc. dajme omu ze cena na kuc je 100 tisic okrem toho ste danej firme este n…
fruko5
Pred 4 rokmi
7
Deltako krby - spokojnosť po rokoch používania?
Dobrý deň, máte niekto s nimi skúsenosti ? Ako ste boli spokojný aj po rokoch pouzívania. Zvazujeme…
mambo11
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
81
Tepelné čerpadlo - aký je výkon a tepelná strata?
Ahojte, mal by som 2 otazky k tepelnemu cerpadlu: 1. viete mi prosim poradit na zaklade obrazk…
nora7
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
78
Akú veľkú béžovo-krémovú sedačku objednať?
Cau cau poradte mi som zufala..........neviem aku sedacku objednat do nasej obyvacky............na…
murika
Pred 4 rokmi
1
2
57
Podlaha na terasu
Ahojte, vedeli by ste poradiť akú podlahu dať na ozaj veľkú terasu (300m2), ktorá je momentálne asf…
okro1
Pred 4 rokmi
7
1
2
…
892
893
894
895
896
…