O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zakladová doska okr Zvolen - obec Babiná
Ahojte, kto mi nacení základovú dosku v obci Babiná?
angel1
Pred 4 rokmi
1
Dvojitý odpad
Ahojte. Napojil som dvojitý ventil so spätnou klapkou. Jeden je napojený na práčku Druhy bude (ešt…
jancipe
Pred 4 rokmi
9
Ako kupim pozemok po zosnulych vlastnikov?
Chcem odkupit pozemok ale majitelia uz zomreli a nie su ziadny dedici ako pokracovat?
chilim
Pred 4 rokmi
1
2
35
Región nestabilných území
Pekný deň, je možné stavať dom kde nie je územie zosuvov ale pozemok sa nachádza v regióne nestabil…
michal_gajdos
Pred 4 rokmi
1
Podložka pod bazén
Zdravim, otázka na Vás je potrebné na plochu zo zámkovej dlažby dávať ešte okrem podložky pod bazén…
kayman
Pred 4 rokmi
4
Rezervačná zmluva na dom
Ahojte prosim vas rezervacu ste si robili sami ci nejaka uctovnicka ? ak sami mate nejaky nahlad?
simiss33
Pred 4 rokmi
5
Benátsky štuk Východné Slovensko
Poznáte niekoho kto robí benátsky štuk na východnom Slovensku?
veronikaa006
Pred 4 rokmi
3
Máte niekto bungalov od Euroline 1873?
Dobrý deň, máte niekto prosím postavený domček od euroline projekt 1873? Tento rok ho ideme stavať …
petus281
Pred 4 rokmi
3
sponzor fóra
Bleskozvod nejasnosť
Dobrý večer, chcem sa spýtať skúsenych, či mi nevedia povedať prečo jedna strana je na svorky PV 15…
purplesticks
Pred 4 rokmi
26
Potrebujem povolenie na nový otvor v stene v byte?
Chcem sa poradit s vami,ktori to mate uz za sebou.Chystame sa prerobit cast bytu,kde chceme jedny d…
martinko85
Pred 4 rokmi
13
Exteriérové žalúzie - firma
Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať na vaše skúsenosti s firmou na exteriérove žalúzie pripadne aká …
hepy2311
Pred 4 rokmi
4
Má niekto skúsenosť s reklamáciou závesov z Moebelixu?
Prosím, stretol sa už niekto s takouto vadou na závese? Je možné závesy vyreklamovať? Večer nieje n…
weissrose
Pred 4 rokmi
14
Rekonštrukcia domu zo škvarobetónu.
Zdravím, chcel by som sa spýtať, či sa niekto už stretol s prerábkou domu zo škvarobetónu. Nemyslím…
martin_huzvar
Pred 4 rokmi
7
Hypotéka a kolaudácia
Dobrý deň. Nenašla som v žiadnej diskusii odpoveď na svoju otázku (ani podobné diskusie). Chystám…
andreah25
Pred 4 rokmi
10
Revízia na elektriku
Dobrý deň, vybavujem akurát revíziu na elektriku a zss odomna žiadajú zaslať revíziu a este plán sk…
neutrino
Pred 4 rokmi
8
Drevena podlaha
Zdravim, zhanam dubovu podlahu vhodnu na podlahove vykurovanie a celoplosne lepenie za dobru cenu. …
bobko19
Pred 4 rokmi
2
Okná 120x120
Čo hovorite na veľkosť dvojkrídlového okna 120x120 v detskej izbe rozmer 4,2x2,8 čiže 12m2. Okno je…
dent
Pred 4 rokmi
12
Rozkopávka miestnej komunikácie
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je nejaká špeciálna žiadosť na odsúhlasenie rozkopávky miest…
born666
Pred 4 rokmi
3
Môže byť táto terasa zastrešená krytinou?
Ahojte, znova si idem po radu :slight_smile: Pri dome plánujeme robiť terasu. Chceli by sme sa vyhn…
lenkito10
Pred 4 rokmi
5
Teplovodne podlahove kurenie + priprava na TC
Zdravim, v novostavbe planujem dat TC a vodnu podlahovku, ale rozmyslam, ci by som na zaciatok neda…
duzu
Pred 4 rokmi
10
Poradíte majstra/murára/partiu? Okres DS
Ahojte, poradíte dobrého, poctivého majstra na vonkajšiu fasádu staršieho domu prevažne z nepálenej…
vikusjk
Pred 4 rokmi
1
Skúsenosti - Garážová brána výsuvná DO BOKU
Ahojte, zaujímajú ma hlavne skúsenosti ľudí čo prišli do kontaktu z týmto typom garážovej brány. …
cowboy
Pred 4 rokmi
1
Kuchynská pracovná doska Ikea
Zdravím boli sme si dať návrh kuchyne v Ikea a zarazilo má že doska sa musí olejovát alebo niečo ta…
chrobak7
Pred 4 rokmi
1
2
33
Ako urobiť podrezanie muriva na staršom dome?
Kto tu využil podrezavanie muriva na staršom RD, pripadne aké máte skúsenosti a kto vám to robil? Ď…
martin_huzvar
Pred 4 rokmi
5
Podrezanie muriva v Košiciach
Ahojte, mate niekto kontakt na zivnostnika/firmu, ktora podrezava murivo? Potrebujeme podrezat st…
martin_huzvar
Pred 4 rokmi
1
Prechod z Plynu na drevo + Výmena radiatorov
Zdravím vás, Potrebujem poradiť.Chcem prejsť z plynu na drevo poprípade hnedé uhlie nakoľko sa my z…
dedo758
Pred 4 rokmi
16
Zvuk z elektrickej varnej doske
Dneska zacal ist taky divny zvuk z varnej dosky,5r ma,nema niekto skusenost?Ci odchadza alebo ci sa…
rado220
Pred 4 rokmi
7
Ako zabezpečiť zmiešavanie teplého vzduchu z poschodia s chladnejším na prízemí?
zdravím, mám dvojpodlažný dom (cca 140 m2). Hlavným zdrojom vykurovania v zime sú akumulačné kachle…
fural
Pred 4 rokmi
12
Pôdorys 5izb. bungalovu
Ahojte, prosím o názor na takýto pôdorys 5izb. bungalovu. Rozmery domu sú 15m X 9,16m. Zastavaná pl…
elizita
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Zalozenie travnika
Prosim neviete kontakt na niekoho, kto robi zarovnanie terenu s vysadbou travnika v okoli Ziliny ? …
moravsky
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
893
894
895
896
897
…