O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ornica
Zháňam/kúpim najlepšie ornicu, na vyrovnanie pozemku. Dopytujem cca 3-4 tatier hliny. Odvoz viem za…
stepannnka
Pred 4 rokmi
1
Zemina - ornica
Zháňam/kúpim najlepšie ornicu, na vyrovnanie pozemku. Dopytujem cca 3-4 tatier hliny. Odvoz viem za…
stepannnka
Pred 4 rokmi
1
Hydroizolácia na základovú dosku kedy
Prosím vás kedy môžem začať natavovať ipu ma základovú dosku.kolko čakať kým betón vyzreje.dočítal …
vlado1992
Pred 4 rokmi
1
2
48
Sadenie trávnika
Ahojte, je podľa vás dobrý nápad vysadiť trávu v auguste s tým že bude aj závlaha? :thinking:
tomas424
Pred 4 rokmi
14
Rezanie 8 cm zamkovej dlazby
ahojte, kupil som zamkovu dlazbu s rozmerom 40cm x 20cm a hruba je 8cm. Chcel som sa spytat, s cim …
bederko
Pred 4 rokmi
5
Poškodená kuchynská linka
Ahojte 👋 Toto bude asi najčudnejší príspevok čo tu kedy bol, ale možno vás napadne čo to mohlo spôs…
fishy
Pred 4 rokmi
13
Prestup komina cez strop
Chcem sa opýtať či je problém keď pri stavbe komina (Schiedel s betónovými tvárnicami) nebola dodr…
schiedel_maros_plsko
Pred 4 rokmi
5
Hrubka Krokiev pre 22° sedlova strecha
Ahojte, staviam záhradný domček 6x4m. Sedlová strecha, krytina betónová škridla, 22°, Staviam svoj…
rado26
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Geneo okná od Rehau
Vie niekto niečo o týchto oknách? Boli nám momentálne ponúknuté...vraj majú výborné tepelno-izolač…
dusantt
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Vypočet materialu
Ahojte viete mi poradit nieho kto by mi vedel vypočítať material na strechu? Chceli by sme si kupit…
michal_66
Pred 4 rokmi
4
Kombinácia?
Možno chceme kúpiť tento dom, ktorý má cca 50 rokov postavený z modrých kvádrov, majiteľ však zhod…
tad8
Pred 4 rokmi
4
Skriekajuci vtak
Zdravim vsetkych. Je to mozno trosku trapne, pre niekoho usmevne, no toto leto sa nam na sidlisku u…
lub3ik
Pred 4 rokmi
18
Poradte mi prosim k navrhu kuchyne
ahojte. poradte mi prosim ci moze byt takyto navrh kuchyne? Elektrinu pre indukciu budeme posuvat a…
lub3ik
Pred 4 rokmi
25
Elektrický kotol do 70m2
Zdravím, potreboval by som poradiť aký by bol najlepší elektrický kotol do domu s rozmermi 7m x 15m…
duzu
Pred 4 rokmi
20
Pleseň v byte a plastové okná
Švagrinej začala plesnivieť stena v obývačke. Svokra tvrdí, že sa to stane každému, čo má 5rokov pl…
robo91
Pred 4 rokmi
15
Odvetranie kanalizacie v blizkosti vyvodu z plynoveho kotla
Dobry den, Rozmyslame do ktorej casti rovnej strechy umiestnit vyvod na odvetranie kanalizacie. No…
audinak
Pred 4 rokmi
2
Bazén s kovovou konštrukciou.
Prosím Vás kto mi poradí čo s kovovou konštrukciou bazéna. Po prvom roku používania sa mi kovová ko…
jaja5501
Pred 4 rokmi
1
Nepodarené schodnice - je to na reklamáciu?
Takto nám dojezili schody je to na reklamáciu ? Hádam nás neodbiju že je to ok ? Ešte sme neplatili…
daralbajda
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
61
Čo trápi slnečnice?
Zdravím, na jar som si vypestovala zo semienok okrasné, nízke slnečnice. Dnes som si všimla čudné z…
pastierik
Pred 4 rokmi
12
Výkop studne v okolí Piešťan - máte kontakt?
Nemáte niekto kontakt na studniarov v okoli Piešťan?
gklin
Pred 4 rokmi
7
Sádrokartón vs napínacie stropy
Dobrý deň , sádrokartón ale napínacie stropy ?vdaka
gklin
Pred 4 rokmi
3
Cim zakryt dieru 2x2,40m na par noci?
Ahojte, ideme menit okna, do spalne davame hst portal,cize diera bude cca 2x2,40m.burame v sobotu, …
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Je reálna rekonštrukcia domu do 50 000 EUR?
Dobrý deň chcem sa vás opýtať či je možné prerobiť tento dom do nejakých cca 50 tisíc? Vyhovuje nám…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
34
Vodiace kovanie na posuvne dvere na mieru
Daval si niekto prosim robit vodiace kovanie na posuvne dvere (teda nie do puzdra) na mieru? lebo c…
karmenocka
Pred 4 rokmi
23
Kompozit čistenie podlahy
Dobrý deň, poradili by ste mi čím umývať kompozitnu podlahu? Aký čistiaci prostriedok je na to vhod…
igorkoo
Pred 4 rokmi
2
DREVENÝ OBKLAD na 25 cm polysterén ???
Pozdravujem. Chcem sa opýtať či niekto realizoval drevenú fasádu či už komplet domu alebo len časť …
slavoslav
Pred 4 rokmi
11
Žumpa ako prečerpávacia šactha
Dá sa použiť existujúca žumpa ako prečerpávacia nádrž? V našej obci sa bude kopať kanalizácia. Zauj…
slavoslav
Pred 4 rokmi
7
Benátsky štuk vs. mikrocement
Vedel by mi niekto povedať, v čom je rozdiel? V akých vlastnostiach atď. Hľadám alternatívu ku kach…
slavoslav
Pred 4 rokmi
5
Coretec skúseností
Ahojte, chcem sa opýtať tých čo majú podlahu Coratec proplus či ste s ňou spokojný. Je taká odolná…
danopi
Pred 4 rokmi
1
Ovládanie vonkajších žalúzií diaľkovým ovládaním alebo vypínačom?
Dobrý deň, riešime vonkajšie žalúzie a vyvedenie elektriny-elektroinštalácia na ovládanie motora: …
123kiko
Pred 4 rokmi
1
2
45
1
2
…
863
864
865
866