O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kosačka - cez vzduchový filter vyteká benzín
Zdravím, chcem sa opýtať, ak viete. V čom je problém, ak cez vzduchový filter na motorovej kosačke …
technik007
Pred 4 rokmi
10
Zavlažovače popri obrubníku
Ahojte, možno pre niekoho banálna otázka, ale zaujímalo by ma akým spôsobom čo najjednoduchšie ukla…
zita19
Pred 4 rokmi
13
Čierny zoznam firiem a remeselníkov
Ahojte, prosím, existuje nejaký zoznam firiem a remeselníkov so zlými referenciami? Niekde na nete?…
zefe
Pred 4 rokmi
10
Jazierko a ipa
Zdravim mame na záhrade spravené foliove no aj psa ktorí miluje vodu takže už pár krát sa dobrovoľn…
jan_duris
Pred 4 rokmi
8
Dlazba pred terasu
Ahojte. Potrebujem sa zbaviť zvyšku dlažby z dvora. Nakoľko mám stále problém s trávou pred terasou…
truly
Pred 4 rokmi
1
Domček na náradie - hľadám majstra - okolie BA
Hľadám majstra na zhotovenie domčeka na náradie na mieru. Okolie BA.Ďakujem.
klimover
Pred 4 rokmi
7
Zateplenie pod konzolu klimatizacie
Ahojte, ako zatepliť diery v konzolách? Zateplenie ma hrubku 20cm. Môže sa to vypeniť 3D penou (DEN…
karci123
Pred 4 rokmi
22
Inštalácia kuchynského drezu
Ahojte,chcela by som do kuchyne drez inštalovať zo spodu prac.dosky. Pôvodne som chcela dosku dub H…
megdesign
Pred 4 rokmi
31
sponzor fóra
Studna cistenie
Dobrý potrebujem poradiť potrebujeme vyčistiť studňu je kamenná a na tých kameňoch je čierny povlak…
zita19
Pred 4 rokmi
4
Vecné bremeno spoločná žumpa
Plánujeme využiť existujúcu žumpu na susednom pozemku ( je veľká a susedia sú rodicia) pre dočasné …
elahh
Pred 4 rokmi
1
Projektovací program
Dobrý večer. Vedeli by ste mi prosím odporučiť projektovací program cez ktorý si budem vedieť naplá…
blems
Pred 4 rokmi
2
Samonosná brána a cena
Chcela by som Vás poprosiť, tí, ktorí máte už brány zrealizované, koľko ste zaplatili za bránu zo Ž…
mathus
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
62
Znalecký posudok a geodetické zameranie
Dobrý deň,možno mi bude vedieť niekto poradiť alebo sa ocitol v podobnej situácii. Kúpili sme veľmi…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Mokrá stena po rekonštrukcii
Ahojte Pred mesiacom som si dala zrekonštruovať kúpeľňu v byte, keďže sme zistili, že tečie sprchov…
pajkus
Pred 4 rokmi
7
Poter ….
Pekný deň . V utorok budú 2 týždne od zaliatia cementového poteru , môžem už v dome nechať okna na…
pajkus
Pred 4 rokmi
2
Stavba domu východné Slovensko
Dobrý deň Vedeli by ste mi poradiť overenú a dobrú firmu pre stavbu a aj projektu na východnom Slo…
katrinka8
Pred 4 rokmi
5
Sťahovanie s dieťaťom
Ahojte. Má niekto skúsenosti s presťahovaním sa s malým, trojročným dieťaťom? Ako to také dieťa ber…
arcticcode
Pred 4 rokmi
31
Akej farby máte fasádu domu?
ahoj, riesime stale farbu domu a tak ma celkom zaujima pre aku farbu ste sa rozhodli na vonkajsiu f…
liliana6
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
12
13
382
Immergas vs Viessmann
Ahojte, nevedeli by ste mi prosím niekto poradiť ktorý z týchhto kotlov by bola lepšia varianta? Ch…
wolf_slovenska_republika
Pred 4 rokmi
3
Stpik ako osadit?
Potrebujem osadit ocelovy stpik 80x80 k zabetonovamu prebabrikovanemu betonovemu stlpiku, ktory je …
atack
Pred 4 rokmi
8
Voda zo studne v zásobníku
Ahojte, ani neviem, ako to správne formulovať, ale skúsim. Máme na záhrade zakopanú nádrž na vodu, …
wyrky
Pred 4 rokmi
9
Cena kúpeľne
Ahojte. Chcem sa opýtať niekoho kto sa tomu rozumie ci suma ktorú odomna obkladac pýta za kúpeľňu j…
stano_33
Pred 4 rokmi
11
Eurookná od stolárstva Kozák Žilina
Máte skúsenosti s touto firmou a jej oknami? Dali nám celkom zaujímavú cenovú ponuku..
peter552
Pred 4 rokmi
2
Dom z nepalenej tehly
Dobrý deň. Prosim poradte mi. Chceli by sme prerabat 60 rocny dom z nepalenej tehly. Strechu name v…
vikusjk
Pred 4 rokmi
14
Poradíte šikovného obkladača v okrese Nitra?
Hlavne aby mal peknú a kvalitnú prácu....a nebol prehnane drahý. :-)
nikollz
Pred 4 rokmi
12
Traktorova kosačka-zhasnútie motora
Ahojte dnes pri kosení s mojou traktorovu kosačkou sa stala taka vec, že počas kosenia mi vyplo mot…
tomy1906
Pred 4 rokmi
5
Krokvy - nepresné zárezy?
Ahojte, prerabame strechu na starom dome komplet nanovo. Dnes nam zacali davat krokvy. Chapem, ze u…
hoxo
Pred 4 rokmi
7
Zumpa na chalupe
Dobry den. Kupil som chalupu a nenapadlo nas spytat sa na kanalizaciu. V dedine neni, na pozemku ti…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
5
Priveľa chlóru?
Ahojte, tí, čo máte skúsenosť s takýmto meračom obsahu chlóru....V návode je napísané, že ak vzork…
pluvko
Pred 4 rokmi
11
Cim cistite bazen (biela folia)?
Ahojte. Bazen dali do zeme na jesen 2020 no nebola este napojena technika, takze v nom stala dazdov…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
861
862
863
864
865
…