O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prosba o radu_Akáu arbu vonkajších zaluzii zvolit
Dobrý deň, zvažujem výber odtieňa vonk.hlinik. Žalúzií ktoré budú zabudované. Fasáda bude jemna bez…
lrdk
Pred 4 rokmi
3
Hydroizolácia
Dobrý deň Chcel by som sa poradiť aku hydroizolaciu by ste odporúčali na takúto betónovú platňu. N…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
13
Schody obklad
Dobrý deň, potrebovali by sme nájsť majstra v okolí Malaciek, ktorý by nám vedel obložiť schody. St…
angieska
Pred 4 rokmi
1
Služba SSE Opravár
Dobrý deň, Dnes mi prišla e-mailom ponúka na službu SSE Opravár, máte niekto skúsenosti s touto sl…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
15
Tepelne cerpadlo - chladenie
Dobry den, chcel by som sa spytat na osobne skusenosti s tepelnym cerpadlom a chladenim rodinneho …
zefe
Pred 4 rokmi
18
Dezinfekcia studne
Ahojte, zajtra mi majú prísť robiť rozbor vody z vodární. Je potrebné pre istotu vydezinfikovat stu…
blaggo
Pred 4 rokmi
12
Napojenie na vodovod
Ahojte, Chceme kúpiť pozemok, na ktorom je starší dom. Pozemok je pribl. 150m dlhý a dom je na kon…
renren12
Pred 4 rokmi
11
Cena elektrickej prípojky s podtlačením
Dobrý deň. Prosím vás, koľko ste v poslednej dobe zaplatili alebo budete platiť za elektricku prípo…
lusyc
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Kto býva v Pame?
Ahoj,hladám slovákov čo bývajú v Pame je tu niekto taký? Potrebujem vediet,aký je tam prístup k sl…
nomad37
Pred 4 rokmi
2
Fasada akakolvek rada :)
Prosim poradte nejaku firmu, majstra, znacku cokolvek co sa tyka fasady a ste s tym spokojny... pot…
veverka123456
Pred 4 rokmi
1
Stavba plotu - nový návrh - odstupy a zákon
Ahojte, potrebujem vediet, ci navrhovany novy plot (modra farba) a jeho odstupy od hranice pozemku …
chrobak7
Pred 4 rokmi
30
Schody za domom do svahu
Ahojte, ma niekto skusenosti so schodami do svahu za domom? Minule leto sme vybagrovali cast breh…
gracest
Pred 4 rokmi
11
Musím mať rekuperáciu?
Ahojte, staviame dom a chcela by som sa spýtať či musíme mať v dome rekuperáciu ak je spomínaná aj …
ado88
Pred 4 rokmi
1
2
41
Ako stavať na pozemku s vysokým napätím?
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Máme veľký pozemok, na ktorom by sme chceli stavať, ale problé…
sucho_22
Pred 4 rokmi
28
Spevnenie zakladov
Caute, pri prerabke starsieho rodinneho domu vo svahu (kuk album) sme sa rozhodli odstranit povodn…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
2
Zapustenie soklikov do omietky
Standardne sokliky su lapac prachu, pruzny tmel sa casom odlepuje a celkovo nevyzeraju k svetu. Ri…
vlado000
Pred 4 rokmi
16
Terasa pred domom
Ahojte chcela by som sa vás opýtať či máte niekto terasu pred domom a ak máte aj fotky by potešili.…
petinka1761
Pred 4 rokmi
7
Kolaudácia bez spevnených plôch, terasy, altánku
Mám v SP spevnené plochy a altánok. Chceme sa sťahovať a kolaudovať skôr, než budú tieto dokončené.…
551petka551
Pred 4 rokmi
2
Kuchyňa a vstavané skrine okres NM
Dobrý deň. Viete mi prosím poradiť stolára, firmu, ktorá sa zaoberá kuchyňami, robí aj vstavané kom…
luckapav
Pred 4 rokmi
3
Stavebny projektant okres Senica
Dobry den, mohol by som poziadat, vedel by mi niekto odporucit stavebneho projektanta na rekonstru…
luciaka1982
Pred 4 rokmi
2
Dobrý projektant
Dobrý deň,poraďte prosím šikovného projektanta okolie Senica,Malacky,Skalica. Ďakujem 😊
luciaka1982
Pred 4 rokmi
5
Aka trieda betonu?
Staci dvadsiatka beton do zakladov pre posuvne samonosne brany resp. kridlove, ked sa chceme vyhnut…
palo18
Pred 4 rokmi
2
Co ste dali na poklop na sachtu?
ahojte ty ktori mate rodinny dom ako a s cim ste zakryli poklop na sachtu aby to v tej zahrade dobr…
jjarosla
Pred 4 rokmi
7
Malá vodná elektráreň - skúsenosti
Ahojte, v budúcnosti plánujem stavbu malého rodinného domu na pozemku ktory je ukončený potokom, ke…
kemino
Pred 4 rokmi
11
Hrubka betónu
Zdravím Búram podlahu v staršom dome idem robiť el.podlahové kúrenie chcem sa opýtať vyberiem staru…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
7
Elektrina za plynovým sporákom
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať , či nie je nebezpečné nechať elektický kábel primonotovaný o st…
mgx
Pred 4 rokmi
15
Názory na pôdorys (bungalov 120m2)
Dobrý deň, prosím o názory na náš pôdorys. Jedná sa o bungalov 8x15 metrov (120 m2). Pozemok má ro…
bambul23
Pred 4 rokmi
24
Kalené sklo ESG
Ahojte, mate niekto kalené sklo na portáli? Chcela by som vedieť, či je opticky pohľad cez kalené s…
zefe
Pred 4 rokmi
9
Tlakový hrniec - s ktorým máte dobrú skúsenosť?
Prosim, poradte tlakovy hrniec s ktorym mate dobru skusenost. Dakujem.
salinda789
Pred 4 rokmi
1
2
43
Vyhladanie vody pred vŕtaním studne
Zdravím Nepozná niekdo niekoho kto vie vyhladať vodu ešte pred vŕtaním studne?Aby som nedal vŕtať …
betadine
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
859
860
861
862
863
…