O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Pivnica
Dobry deň, chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť firmu alebo partiu živnostníkov na stavbu …
gabriela1603
Pred 4 rokmi
1
3D vizualizacia kuchyna +obyvačka
Prosim Vas viete odporucit niekoho kto by nam spravil vizualizaciu priestoru 54m2? Kuchyna +obyvack…
zuhajnovic
Pred 4 rokmi
5
Kde nájdem online kataster Maďarsko?
Neporadíte kde a či vôbec sa dá nakuknúť online do katastra v Maďarsku? Nemáte skúsenosť koľko trvá…
chrobak7
Pred 4 rokmi
22
Montáž kuchynskej linky IKEA - zúfalstvo
Ahoj,mate niekto skusenost s montažou kuch.linky z IKEA.Ja som sa na to dal sam,vlastne ani neviem …
lusyc
Pred 4 rokmi
1
2
58
Galvanické alebo žiarové pozinkovanie
Ahojte, viete mi poradiť aký zvoliť typ pozinkovania brány? Že vraj na ťahokove vydno stekance pri …
mathus
Pred 4 rokmi
10
Billboard na stene domu
Dobrý deň, uvažujeme nad pripevnenim billboardu o stenu nášho domu, dom je z tehál, billboard vazi …
packo01
Pred 4 rokmi
5
Sparovanie
dobry vecer......akym pieskom vysparovat zamkovu dlazbu? vdaka za odpovede
rimm111
Pred 4 rokmi
11
Vlhkosť v pivniciach
Kúpili a zrenovovali sme starý dom. Okopali, odvodnili. V pivniciach sa nám cez špáry začala tlačiť…
ivetik78
Pred 4 rokmi
5
sponzor fóra
Ako odstrániť SOMFY IO motor z dialkového ovládača?
Dobrý den. Potrebujem poradiť: ako odstránim jeden motor z diaľkového ovládača? Ovládač je 5kanálov…
marylenka77
Pred 4 rokmi
3
Zaseknuté čerpadlo v studni - prosím o rady
Čaute Strecháči, mám bohovský problém, skúsim čo najstručnejšie popísať: máme vrt - studňu (hĺbk…
yakkuza
Pred 4 rokmi
1
2
43
Veľkosť prestupu pre vetranie/rekuperaciu
V projekte nemám rekuperaciu riesenu, ale plánujem ju urobiť. Model ešte nemám vybratý, ale chcem v…
purplesticks
Pred 4 rokmi
4
Teplá voda
Dobrý deň. Máme s Mauntfieldu bazén Azuro 6 a kúpili sme aj solárny ohrev, aj solárnu plachtu a vod…
duzu
Pred 4 rokmi
23
Gumena dlažba
Dobry den.Ma niekto skusenost s gumovou dlažbou pod bazen.Mam vybetonovanu platnu a chcem na nu dat…
jan45
Pred 4 rokmi
6
Zaatikový zľab - výhody, nevýhody
Ahojte, nenasiel som tu ani slovko o zaatikovam zlabe, a kedze ho velmi vazne zvazujeme, prosim o r…
roho_radomir
Pred 4 rokmi
3
Žiadosti o vyjadrenie k PD
Ahojte, tí čo už máte žiadosti o vyjadrenie k PD za sebou viete mi povedať či Vám úrady vrátili s v…
jojka83
Pred 4 rokmi
4
Soklové lišty
Ahojte, zateplujem sokel 140 mm styrodurom a na to idem dávať 200 mm polystyren no váham ci je potr…
igorkoo
Pred 4 rokmi
5
Zavesenie sedacky
Zdravim strechaci, chcel by som Vas poziadat o radu ako zavesit sedacku - hupacie kreslo na terasu.…
jozik123
Pred 4 rokmi
9
Bungalov i120
Ahojte, rozmýšľa z vás niekto nad stavbou bungovu i120 od DJs Architecture? Prípadne máte skúsenost…
lordkofola
Pred 4 rokmi
6
Podlahové kúrenie vs radiátory
Aký je rozdiel v cene za m2? Musím mať liate potery ak chceme podlahové kúrenie? Môže to ísť na st…
luciaka1982
Pred 4 rokmi
19
Pletivo medzi vrstvy makadamu pod zamkovu
Mma makadam 16/32 a idr nan este 10 cm 8/16 mam v plane dat medzi tieto vrstvy plativo aby sa mi t…
hubert8
Pred 4 rokmi
1
2
41
Kuchynska linka Malmo-mojnabytok.sk
Ahojte, objednával prosím vás niekto tuto kuchyňu? Pretože na každej foto je odtieň toho dreva(perm…
martina_dalibova
Pred 4 rokmi
18
Strop z filigranov
Kto ma v dome filigranovy strop, ktory je omietnuty? Nepuka omietka casom v spojoch ako v panelakoc…
majkyv
Pred 4 rokmi
6
Kamenný koberec v bazéne
Zdravim strechaci, chcem sa spytat, Ti co maju znalosti pripadne skusenosti s kamennymi kobercami a…
adiso
Pred 4 rokmi
13
Základová doska - Martin
Ahojte, viete mi prosím vás poradiť niekoho kto robí v Martine, prípadne ZA kraj základovú dosku, r…
beno78
Pred 4 rokmi
4
Elektrické stĺpy na hranici pozemku
Zdravím, na pozemku na ktorom chcem stavať sú 2 elektrické stĺpy. Pozemok je dlhý 50 metrov. Ide po…
rudiger_nr
Pred 4 rokmi
4
Čo ak je projekt bez krbu ale mi ho chceme?
V oblasti stavieb som totálny laik. Ak chceme mat krb, a nie je zakreslený v projekte, da sa dokres…
somecheck
Pred 4 rokmi
12
Izolácia rovnej strechy ( K O C K A )
Ahojte. Kupili sme domcek z 50 rokov minuleho storocia. Vnutro je po rekonstrukcii, no po nastahova…
sonau
Pred 4 rokmi
1
2
34
Tuje - zle vysadené?
Ahojte. Možno to problém nie je ale: Zbadal som na tujach že sem tam majú zoschnuty konárik ale väč…
sonau
Pred 4 rokmi
29
Problem s parozabranou
Ahojte, kedze som nenasiel podobny problem, otvaram tuto temu. Moj problem je delikatny... Kupi…
aaaandrea
Pred 4 rokmi
14
Rozkopávkové povolenie-projekt
Dobrý deň, poprosím o radu názor. K novému RD ideme robiť prípojky vody elektriny a kanalizácie. St…
jean2
Pred 4 rokmi
2
1
2
…
860
861
862
863
864
…