O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Mokra lepenka - izolacia na zakladovej doske
Ahojte, Prave sme vo faze pokladky eps lepenku, ktora je natavena na zakladovej doske. Teraz som s…
kieewic
Pred 4 rokmi
1
Kolaudacia cesty
Máte niekto skúsenosť s kolaudáciou cesty ide totižto,že sme kúpili rozostavaný dom na úplne novej …
patko33
Pred 4 rokmi
9
Zásobník na pitnú (studenú) vodu
Zdravím, kvoli dosť častým výpadkom v dodavke pitnej vody uvažujem nad nejakým zásobníkom na studen…
duzu
Pred 4 rokmi
23
Strecha zahradneho domceka
Ahojte, je tu niekto schopny pomoct mi s realizacnym navrhom ako vyriesit/navrhnut strechu pre zahr…
milanchvilaza
Pred 4 rokmi
6
Kolko stoji prerabka?
Ahojte, viem ze zavysi od mesta, rozmerov a ceny materialov ale chcem sa opytat kolko ste davali v…
pier
Pred 4 rokmi
7
Byrokracia, predlžovanie stavebného konania
Ahojte, prosím vás o komenty a rady či nemáte skúsenosť s takým jednaním. Podali sme žiadosť o stav…
marianna_1
Pred 4 rokmi
9
Ukoncovacia lista na 2 cm dlazbu
Dobry den, Existuje okruhla ukoncovacia lista aj na 2cm dlazbu? Chcela by som oblozit takouto dlazb…
gumbik
Pred 4 rokmi
4
Kúpeľňa č. 1
Máme v dome 2 kúpeľne. Môže byť?
arevka
Pred 4 rokmi
24
sponzor fóra
Umiestnenie bazenovej filtracie
Ahojte, najde sa tu niekto s dobrym napadom, akym sposobom zabudovat filter k bazenu Azuro 4,6m zap…
logo22
Pred 4 rokmi
3
Kúpeľňa č 2
Môže byť? Prvý návrh kúpeľne
stanlej
Pred 4 rokmi
11
Terasa z wpc dosiek- skusenosti , udrzba, fotky- inspiracia
Ahojte, prosim ake mate skusenosti s terasou z wpc dosiek? Ano? Nie? Vyhody, nevyhody? Aka je pros…
logo22
Pred 4 rokmi
8
Rekonśtrukcia domu v Rakúsku
Ahojte, púšťam sa do rekonštrukcie domu v Rakúsku. Má niekto skúsenosti alebo odporúčanie na dobré …
michaela_zajacova_stanekova
Pred 4 rokmi
13
Pripojenie na kanalizaciu cez cestu lll. triedy
Dobrý prosím vás je tu niekto kto riešil pripojenie na kanalizáciu ktorá vedie cez cestu lll.triedy…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Kuchynska linka stolar
Prosim poradte dobreho aj primerane cenovo vhodneho stolara na vyrobu kuchynskej linky a ineho zari…
janulienicka3
Pred 4 rokmi
6
Meškanie dokončenia projektu domu
Dobry den. Chcem sa spytat. Projektant mi robi projekt uz 3 mesiace a povedal mi, ze projekt bude d…
a247
Pred 4 rokmi
10
Stolicky do kuchyne
Ahojte, uz dlho hladam vhodne stolicky ku kuchynskemu stolu a nenachadzam, pretoze hladam stolicku…
betka8880
Pred 4 rokmi
13
Potreba buracieho povolenia na neexistujucu stavbu
Mame pozemok, na ktorom stoji zastresena hruba stavba chaty, cca 6x6 metrov. Na tuto chatu bolo vyd…
551petka551
Pred 4 rokmi
12
Hladam projektanta na COV Kosice
Zdravim nemate niekoho na projekt COV Kosice - Kosice okolie ? budem povdacny za kazdy kontakt D…
jfilip
Pred 4 rokmi
1
Catalpa strom nema listy po celej korune
Dobry den, Kupili sme dom s Catalpa stromom v zahrade. Prvy krat co ho vidime pucit sme zistili ze…
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Spojenie tenkeho silikonu(ohyb. gumy) a plastu
Je tu odbornik na lepidla alebo nejaky "zlievac plastov"? Da sa guma zlepit o plast? Alebo ako inak…
chrobak7
Pred 4 rokmi
2
Plot s DT
Ahojte postavil som si plot s DT tvarnic ale zabudol som na zaklad natriet hydroizolaciu, viete por…
melvik
Pred 4 rokmi
10
Niekto kto ma zaujem o orecjove drevo
dobry den....potrebujeme z pozemku odstranit stary orech ...niekto kto ma zaujem ho odstranit a zob…
qikso5
Pred 4 rokmi
4
Podnikatelsky plan - velky ale uzky pozemok -moznost postavit viac domov na predaj?
Dobry den, mam moznost od rodiny kupit velky pozemok (4410m2) so starym rodinnym domom za dobru c…
nnikollka
Pred 4 rokmi
12
Vhodné umiestnenie klimatizácie v byte
Dobrý deň, Požiadal by som Vás o radu. Plánujem inštaláciu klimatizácie do 3izbového panelového by…
jarec1000
Pred 4 rokmi
24
Zahrada vizualizacia
Dobry večer, vedel by mi niekto odporučiť niekoho kto robí vizualizáciu záhrady. Ak mate niekoho k…
marcela_novotna_tuptova
Pred 4 rokmi
3
Polystyrén na fasádu z Ukrajiny
Dobrý deň ,chcem sa opýtať má niekto skúsenosť s kúpou polystyrénu na fasádu z Ukrajiny? Ďakujem za…
sykorka75
Pred 4 rokmi
7
Kanalizacia, hĺbka vyuste z domu
Ahojte, Urcite sa to riesilo, rekonstruujem a potrebujem vyst nanovo y pivnice, hlupa otazka st…
kemino
Pred 4 rokmi
6
Organizacia garaze
Ahojte. Neviete mi poradit kde by sa dal kupit takyto “ulozny sytem” organizer do garaze?
hosmanikova
Pred 4 rokmi
8
Belinka striekaním
Zdravim Pojde belinka striekat pneu pistolou? Vyrobca o striekani nic nepise. Vdaka
zita19
Pred 4 rokmi
3
Teplovodne podlahove vykurovanie - tlak zvrchu
Zdravim, byvame cca rok a stale zariadujeme. Chcem do obyvacky dat kniznicu, nechcem vsak vesat na …
sailor84
Pred 4 rokmi
12
1
2
…
858
859
860
861
862
…