Kúpeľňa č 2

Môže byť? Prvý návrh kúpeľne
Odpovedať
@julinka1111 Môže.
Odpovedať
@julinka1111 ja nevim, nejsem zadny designer ale moc se mi to nezda. Zachod hned proti dverim (ja vetsinou nechavam dvere do koupelny otevreny aby prirozene vetrala) ale jestli jsou rozvody chapu uz se nic neda delat. Listela kdyz uz teda musi byt proc neni zarovnana se spodni stranou okna. Ale zvazil bych zda ji vubec davat (stejne bude prerusena, zrcadlem, dverma, sprchacem, radiatorem…). Podlaha vypada ze je stejny design neni mozne mit nejaky nasobek rozmeru toho co je na stene at se povedou zarovnat spary? Uvidite treba budu jediny komu to prijde nedotazene. Preju hodne stesti!
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Listelu urcite nie. Tie bledsue kachlicky by mohli byt neutralnejsie - menej vzorove. Alebo kachlicky na zemi tou tmavsou farbou. Asi by som namiesto wc dala sprchu, miesto umyvadla wc a hned k dveram umyvadlo. Aky je rozmer miestnosti?
Odpovedať
Ja by som dala luxusny walk in sprchac, miesta mate dost
Odpovedať
Profilova fotka
Tak ako radia vyssie. Ked uz ina kupelka tak ten bledsi obklad nahrad bielym a listely prec
Odpovedať
Okrem toho, čo popísali vyššie - mňa táto farebná kombinácia strašne ruší. Príliš veľa vzorov. Šla by som skôr do toho štýlu, ako je v kúpeľni č. 1.
Odpovedať
@julinka1111 co by nemohol, pokial sa vam paci, tak to je najdolezitejsie.
Odpovedať
@julinka1111 za mna nie.. Mne tieto bezovohnede kombinacie pripadaju ako v poľskom hoteli v 95-om. Oproti tomu prvému navrhu, co si dala, je toto pre mna úplne out. Ta prva kupelna vyzerá luxusne, krasne obklady. Táto nie, úplne by som ju prekopala a dala úplne, ale ze úplne iny obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
treba si ale uvedomit, ze v skutocnosti bude mat obklad roznu strukturu, nie ako na vizualy, ze je kazda rovnaka a to je dost rusive, ale niekedy, ked nie su textury sa vizualizacia inak neda spravit. Ale aj mne ta farebna kombinacia velmi nevonia, hlavne ten tmavy obklad je cudna farba a listela je tiez taka nemoderna...
Odpovedať
Profilova fotka
Zachod by som takto na priamo oproti asi nedaval radsej na tu pravu stranu, na tu stenu ho dat, bude to podla mna o kustik aspon lepsie 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?