O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Koľko domov ?
Čaute, niekto s reálnou skúsenosťou koľko cca domov sa môže napojiť na kanalizáciu o priemere 200mm…
jan45
Pred 4 rokmi
9
Lepenka a voda
Zdravim chcem sa opytat na lepenke sa mi ukazuje voda ...je kondezacia alebo spodna voda?
jan45
Pred 4 rokmi
8
Problém s kanalizáciou a vodovodom
Ahojte, chceli by sme radu. Máme postavený rodinný dom a máme problém s pripojením sa na kanaliz…
jm111
Pred 4 rokmi
8
Prerabka drevodomu
dobry den, prosim o radu, mame drevodom a chceli by sme zburat jednu priecku a odstranit jedny dver…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
Exteriérové zaluzie dodatočne
Ahojte, riešili ste niekto exteriérové zaluzie dodatočne? Zrejme jediná možnosť je priznaný box. R…
radusko01
Pred 4 rokmi
9
Prepis ornej pody
Chcem sa opytat, mamina vlastni ornu podu a chce ju prepisat na nas. Vieme to urobit aj v meste byd…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Ceny za výkopové práce
Dobrý deň, chcem sa spýtať či je normálna cena 1450 eur + DPH za výkopové práce .. vykopanie jamy …
morrison06
Pred 4 rokmi
26
Choroba trávnika?
Poraďte prosím, je toto chorý trávnik alebo len suchý? Momentálne sú horúčavy čiže nevieme či len v…
robi_gal
Pred 4 rokmi
13
sponzor fóra
Zháňam ornicu
Dobrý deň, poraďte kde respektíve od koho by som kúpila ornicu alebo aj kvalitnú zeminu pod trávnik…
stepannnka
Pred 4 rokmi
3
Úprava terénu pod obytný kontajner
Viete mi prosím poradiť niekoho šikovného na úpravu terénu pod obytný kontajner. Rozmer kontajnera …
stepannnka
Pred 4 rokmi
1
Koľko by mala byť výška venca pod krovom?
zdravím, koľko by mohla byť výška venca pod krovom a aký priemer armátury by mal ísť do vnútra ? v…
igor256
Pred 4 rokmi
10
Je výhodnejšie stavať bungalov alebo poschodový dom?
Je výhodnejšia stavba bungalovu (15x15 m) alebo poschodvového so strechou (12x2 m). Rozmery sú ori…
emilpemil
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
6
7
203
Tehla - pórobetón
Ahojte, akú značku tehly alebo pórobetónu by ste mi odporučili? Čo je naozaj kvalitné a nie je to l…
eagleowl
Pred 4 rokmi
28
Chladenie vodným podlahovim kúrením.
Mal som taký nápad. Keby sa prívod vody zo studne napojil na podlahové kúrenie. Pri každom pustení …
lrdk
Pred 4 rokmi
29
Citlivosť alarmu- Jablotron 100+
Dá sa nejako nastaviť citlivosť čidiel alarmu? Už sa nám 4x za dva dni spustil alarm (v noci a nadr…
lucuskaaa
Pred 4 rokmi
3
Leskly obklad
Prosim o radu mame cierny leskly obklad v kupelni , vo vani ako je drziak so sprchou sa spravil ako…
stenla
Pred 4 rokmi
5
Dreveny hranol-stiepenie
Ludkovia, vie mi niekto poradit ako zastavit stiepenie dreveneho hranolu ? Resp. kde zohnat nejaku …
andrej_drew_hladik
Pred 4 rokmi
12
Farba na špáry
Ahojte. Chcem sa opýtať ma niekto skúsenosť s Farbou na špáry Mapei Fuga Fresca? Takto vyzerajú špá…
mgx
Pred 4 rokmi
7
Klimatizácia vypisuje HC
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či niekto nevie čo môže znamenať HC na klimatizácií od Sinclair. …
simon_simonovic
Pred 4 rokmi
1
Terasa pred domom
Ahojte chcem sa spýtať ci náhodou nemá niekto taky dom ako my alebo niečo podobné chceli by sme do …
zuzana838
Pred 4 rokmi
27
Stavba v ochrannom pásme železníc
Dobrý deň, chcela by som sa informovať ohľadom skúseností výstavby rodinného domu v ochrannom pásm…
551petka551
Pred 4 rokmi
2
Vie niekto poradiť čo zo slamou
Dobrý deň kúpili sme dom a v stodole sme našli slamu asi dosť stará bude vie niekto poradít ako sa …
deyna
Pred 4 rokmi
14
Okenice - plastové - posuvné
Ahojte, viete mi odporučiť nejakú firmu na okenice? NR okres, kraj, prípadne firma, kt. je ochotná …
danielahamar
Pred 4 rokmi
1
Pleseň na balkóne
Dobré duše, zúfalo potrebujem poradiť ako sa zbaviť plesne na balkóne - som LAIK ❣️ Bolo mi poraden…
prvosienka5
Pred 4 rokmi
12
Ako prekryt kari siete 150x150x8 ?
Prosim vás v projekte mám kari siete 200x200x5mm no keďže šlo železo strašne hore a zohnal som ešt…
jan45
Pred 4 rokmi
4
Drevená ,,deka,,
Dobrý deň, prosím o radu. Chceme kúpiť 50 ročný ale slušne zrenovovaný dom. Dom bol prízemný ale ho…
samy_s
Pred 4 rokmi
4
Dlžba a schody
Ahojte , neriešili ste niekto schody do domu z dlažby ? Viď foto potrebujem urobiť vjazd+chodník z …
tino2
Pred 4 rokmi
7
Projekt do svahu
Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť s inšpiráciou s domom do svahu,? Nemám žiadnu inšpiráciu a chc…
kosto13
Pred 4 rokmi
3
Garniza na rohove okno
Zdravim,ma niekto velke rohove okno a garnizu so zaclonou a zavesom? Ako mate rieseny ten rohovy sp…
smolinka_71
Pred 4 rokmi
1
Prasklina na mure vo svahu
ahojte, rad by som sa poradil ako spevnit prasklinu, respektive zamedzit tomu, aby sa zvacsovala? d…
kosto13
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
856
857
858
859
860
…