O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vešiakova tyč v tvare L
Dobrý deň, kde by som kúpila takúto tyč 90cm?
tomas43
Pred 4 rokmi
3
Problém s vodou
Dobrý deň, už nejakú dobu bojujem s vodou, ale márne. Spravil som všetko možné no, pomohlo z časti…
usiak123
Pred 4 rokmi
5
Projekt murovaneho bazena
Dobry den. Prosi ma tu niekto stavebny projekt murovaneho bazena 6x3x1,5m ?
lubomird
Pred 4 rokmi
1
Je takýto postup projektanta v poriadku?
Prosim vás chcela som sa spýtať, je normálne ze nás projektant nám nedal pred začatím projektu podp…
551petka551
Pred 4 rokmi
5
Domy Semša
Ahojte, kupil niekto z vas dom v tomto projekte - www.domysemsa.sk ?
kirik83
Pred 4 rokmi
1
Cena murovanej terasy
Ahojte, prosím viete mi poradiť aká je ,, normálna" cena za murovanú terasu v rozmere 8x4 m, výška …
lina22
Pred 4 rokmi
8
Strecha-Pozinkovaný plech
Ahojte, prosím o skúsenosti s pozinkovaným falcovaným plechom vo farbe antracit. Ak ste niekto dáva…
lucia_ligacova
Pred 4 rokmi
1
Makita uhlova bruska 230mm - typ GA9030X01
Dobry den, rad by som sa informoval, ohladom uhlovej brusky, ktoru som si nachystal aj s kotucom a…
technik007
Pred 4 rokmi
17
sponzor fóra
Opačné zapojenie rúrok
Ahojte, rekonštruujem dom a žiaľ len postupne sa učím remeslu iných odborov. Predošlá partia vodáro…
technik007
Pred 4 rokmi
10
Hunter zavlaha problem
Zdravim. Mam pocitac na zavlahu hunter a ked prejdu vsetky sekcie polievania, vzdy sa este spusti …
gashtaan
Pred 4 rokmi
10
Poraďte firmu na montáž pergoly v Žiline
Zdravím, chcel by som sa infomovať, či mi môže niekto odporučiť nejkú firmu z okolia Žiliny a montá…
evicka3692
Pred 4 rokmi
3
Aké záhradné pergoly?
ahojte, uvazujeme o realizacii zahradnej pergoly, ktora by bola v jednoduchej konstrukcii pozdlz…
evicka3692
Pred 4 rokmi
29
Cena za výkopy
Pozerala som aj na fore, ale väčšina diskusii je spred 3 rokov. Kolko je normalna cena za bm do hĺb…
indy_bezmena
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
62
Co ste zalievali do platne pre "stastie" do buducna?
Ahojte, len zo zvedavosti zakladam tuto diskusiu, pochvalte sa co ste zalili do betonu, viem o min…
ruren
Pred 4 rokmi
1
2
33
Tujka brabant
Ahojte. Mate niekto živý plot z tuje brabant? Ako ten plot realne vyzerá, ste s ňou spokojní?
jean2
Pred 4 rokmi
2
Mobilné klimatizácie
https://www.alza.sk/mobilne-klimatizacie/18879438.htm aj to je možnosť,ako vykúrovať ,odvlhčovať a …
jean2
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
67
Bungalov Euroline 1677
Dobrý den. Najde se mezi vámi někdo, kdo by mohl podat nějaké informace k projektu nebo ke stavbě d…
pepcja
Pred 4 rokmi
1
Pozemok v strmom kopci
Ahojte, plánujeme kúpiť pozemok v strmom kopci . Výhľad nádherný, slnečná strana, ticho, výborná ce…
kosto13
Pred 4 rokmi
8
Precerpavacia stanica mrznutie
Dobry den, Chcel by som sa poradit ohladom potencionalnych problemov s precerpavacou stanicou.Moja…
daralbajda
Pred 4 rokmi
7
Plechova garáž
Ahoj. Zvazujeme plechovu garáž. Prosim o vase skusenosti ci uz pozitívne alebo negativne. Odpoeucat…
peterklimpl
Pred 4 rokmi
3
Rekonštrukcia plastových okien
Dobrý deň. Počas zimných mesiacov je v byte aj napriek zapnutemu kúreniu stále chladno. Prišiel som…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
6
Farbenie tatranskeho profilu pred obkladanim
Vie mi prosim niekto poradit ohladom natierania dreva pred tym ako sa nim oblozi strop prestresenej…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
6
Panther Condens 25KK 2021
Zdravím, má už niekto skúsenosť s novým kotlom od Prothermu Panther Condens 25KKO verzia 2021? htt…
svrko
Pred 4 rokmi
1
Malý otvor pod schodiskom - dvere
Dobrý deň, chcem sa spýtať ako máte riešený malý otvor pod schodiskom, aké dvere, skladacie, zhrňov…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
8
Tolerancia dveri
Vedeli by ste mi poradit aka je tolerancia na priehyb vchodovych dveri? Ked prilozim dole vodovahu …
sucky1
Pred 4 rokmi
14
Je lepší dvojdom alebo dva domy?
S manželom máme ešte čas, kým začneme stavať a zvažujeme všetky možnosti. Zatiaľ máme pozemok s moj…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
27
Zabezpečenie plastových okien
Dobrý deň. Nakoľko bývame na prízemnom podlaží v panelakovom cinziaku, premýšľam nad zabezpečením p…
duzu
Pred 4 rokmi
6
Žalúzie Z90 noval+sonfy io motory+situo variation 5
Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť, či sa dajú prestaviť kanály na ovládači od somfy situo 5vari…
gabrisovaklara
Pred 4 rokmi
3
Ako upevnit kabel k stene?
Dobry den, zo spodneho poschodia mam natiahnuty klasicky internetovy kabel telefonny 4 pinovy na 2.…
fruko5
Pred 4 rokmi
9
Kondenzačny kotol - komin
Dobrý deň staviam rodiny dom chystam sa na stavbu komina pre plynovy kondenzačny kotol. Chcel by so…
peterr66
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
854
855
856
857
858
…