O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Umiestnenie práčky
Dobrý deň, prosím o tip - odporúčania (pre a proti) umiestnenie práčky techniká miestnosť vs. kúpeľ…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
14
Hydroizolacna vypln tehal
Zdravim strechari. Mam pivnicu, ktora je zvonku zaizolovana lepenkovymi pasmi natavenymi na tehly. …
paul2
Pred 4 rokmi
21
Skúsenosti s nákupom živého plota
Ahojte, má niekto skúsenosti s nákupom rastliniek pre živý plot z Dunajskej stredy - živéploty? V…
jabadaba
Pred 4 rokmi
1
Bolo by možné v danej situácii postaviť rodinný dom?
Ahojte. Poprosila by som Vás o názor ohľadom zamýšľanej stavby rodinného domu. Svokrin sused nám po…
kvjetok
Pred 4 rokmi
20
Vjazd na pozemok, priekopa
akú rúrú ste dávali do priekopy na vjazd na parkovacie miesto na pozemku ? Priekopa je teraz len v …
tino2
Pred 4 rokmi
3
Odkvapkavac zabudovany v hornej skrinke nad drezom, ano alebo nie?
Dobry den, poprosim osobne nazory tych, co niekedy pouzivali. Umyvacka bude, ale predpokladam, ze i…
aandrea99
Pred 4 rokmi
22
Oplatí sa stavať?
Zdravím, otázka na vás: Oplatí sa v tejto dobe začínať stavať? Narážam na ceny materiálov a ich ned…
igor256
Pred 4 rokmi
28
Kde kúpim bielu lesklú dlažbu?
Prosim poradte mi kde kupim bielu lesklu dlazbu rozmer 60x60 do kuchyne, moze byt aj internetovy ob…
zizzinka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
90
sponzor fóra
Eliz Euro 81 In, bojler skúsenosti
Pozdravujem, máte niekto skúsenosť s týmto bojlerom, ktorý ma6suche výhrevné keramické teleso, patr…
vebi34
Pred 4 rokmi
3
Druhá jednotka
Zdravim Vás.Chcel by som ešte pripojiť ku existujúcej klimatizácií ešte jednu, môžu byť vonkajšie j…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
7
Rezanie list do 120 stupňov
Zdravim, pokladám v starom dome listy na podlahe kde mám aj taký roh že má 120 stupňov , problem je…
michel_2
Pred 4 rokmi
12
Novy travnik
Ahojte. Mame novy travnik. Pred vysevom sme naviezli kvalitnu zem, vitahum. Travnik sme vysiali 15.…
pajkus
Pred 4 rokmi
10
Voda z pola
Zdravim je mozne sa nejako branit voci vypustu vody z pola popod cestu na moj pozemok?
stano_33
Pred 4 rokmi
10
Terasa bez spádu
Zdravím potrebujem zistit akym sposobom alebo zariadenim vytvorim spad na betonovej terase ktora je…
palac
Pred 4 rokmi
13
Zabezpečenie cez ajax alebo jablotron
Zdravim, planujem instalovat alarm do domu. Som nakloneny skor k Ajax-u nez Jablotron-u, ale necham…
xago
Pred 4 rokmi
1
Ako by ste to riešili?
Ahojte odborníci :slight_smile: mám dilemu (viď. obrázok- je to iba náčrt) medzi terasou a pôvodný…
chilim
Pred 4 rokmi
10
Bazen na sikmine
Ahojte, jedna sa o obrucovy nafukovaci bazen 305cm, deti nahanaju, teplo velke, tak som ho musel na…
stano_33
Pred 4 rokmi
16
Rekonštrukcia bytu: cena v roku 2021
Ahoj Modrostrecháči, je tu veľa príspevkoch o cenách rekonštrukcie, dosť mi to pomohlo zorientovať …
jancij
Pred 4 rokmi
4
Semmerlock Citytop Grande
Dobrý deň.Chcel by som Vás poprosiť o skúsenosť a radu ohľadom danej dlažby čo sa týka pevnosti.Chc…
palo81
Pred 4 rokmi
1
Rolety alebo zaluzie?
Ahojte, ideme menit okna a mame povedat, ci budeme neskor davat rolety abo elektric.zaluzie, aby sp…
chrobak7
Pred 4 rokmi
23
Solarna plachta
Zhanam solarnu plachtu na bazen a neviem sa rozhodnut pre ktoru. Doteraz sme mali len zakryvaciu. …
chrobak7
Pred 4 rokmi
18
Prístavba balkónu na prízemí
Dobrý deň, má niekto skúsenosti s pristavbou balkóna na prízemí? Čo všetko je potrebné vybaviť, ako…
chrobak7
Pred 4 rokmi
12
Vinylová podlaha Rocko
Ahojte, dal si niekto prosím podlahu Rocko vynil od Kronospanu?
luckapav
Pred 4 rokmi
3
Tuning rekuperacie
Ahojte, mam na Vas vsetkych znalych jeden nezvycajny dotaz. Vsetci vieme, ze ked mame teraz tak hor…
abobo
Pred 4 rokmi
28
Stavebná firma Altime
ahojte vyberame stavebnu firmu (zatial na hrubu stavbu). pls, poznate niekto fy. ALTIME? http:…
sanofin
Pred 4 rokmi
7
Malá stavba - prípojka EE, vody...
Potrebovala by som poradiť, máme malú stavbu - vonkajšia kuchyňa, nahlásenú, postavenú, ale v proje…
halnas
Pred 4 rokmi
6
Stavebné povolenie na ČOV
Dobrý deň, je tu nejaká osoba alebo niekto takú osobu pozná, ktorá vybavuje stavbné povolanie na či…
zuzana_sitarova
Pred 4 rokmi
1
Kuchynský stôl, je potrebný?
Dobrý deň, je niekto kto nemá kuchynský stôl v dome? Niekoľko rokov žijeme v byte a tu nám vôbec ne…
marfushik
Pred 4 rokmi
23
Vplyv vysokej teploty na realizáciu fasády
Dobrý deň, Chcel by som sa poradiť ohľadom realizácie fasády domu. Je nejaké riziko pri vysokých v…
matoskingo
Pred 4 rokmi
6
Požiarna nádrž
Ahojte, riešili ste niekto pripojenie bazéna na hydrant namiesto budovania požiarnej nádrže ? S pr…
rasto_tatar
Pred 4 rokmi
11
1
2
…
853
854
855
856
857
…