O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hydroizolacia - pivnica
Zdravim, prosím Vás dať v pivnici, ktorá je z kameňa pod betón štrk a rozložiť drenaž pre istotu al…
usiak123
Pred 4 rokmi
6
Tep. cerpadlo
Dobry den. Riesim tepelne cerpadlo do domu, ale neviem sa rozhodnut pre znacku. Firma mi dala 3 mod…
matosl
Pred 4 rokmi
9
Koľko eur pri začiatku stavby
Prosím .... koľko ste potrebovali hotovosť pri stavbe domu ? My plánujeme jednoduchý poschodový dom…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
66
Zvlhnuta stena pri zemi
Zdravím majstri, Rad by som sa informoval ohľadom vlhkosti v pivnici. Takmer po roku nám teraz poča…
pier
Pred 4 rokmi
4
Dlažba terasa
Mala by som záujem o nalepenie terasovej kameninovej dlažby 60x60x 2 Cm, plocha 28m2. Aká by bola p…
brazil
Pred 4 rokmi
3
17 stupňová sedlová strecha
Ahojte strechaci ;-) . Nase hniezdocko bude mat 17 stupnovu strechu. Vcera som sa docitala ze pri t…
matus2108
Pred 4 rokmi
28
Keramický dom
Dobrý deň. Mate prosím niekto skúsenosť s tými keramickými domami ? Plusy a mínusy? Ďakujem
kuratko22222
Pred 4 rokmi
7
Dreveny pristresok pre 2 auta s garazovou branou - NR
Dobry den, riesil tu niekto pristresok pre auto, ktory je vybaveny garazovou branou? Zaujima ma naj…
ivantausk
Pred 4 rokmi
1
sponzor fóra
Vymena kotla a radiatorov
Ahojte, prosim o radu ako uplny laik, ktoremu treba vysvetlit jasne strucne, ktory ma asi odveci do…
emilia25
Pred 4 rokmi
13
Dom do velkého svahu
Dobrý deň,chcel by som poprosiť o radu poprípade inšpiráciu stavby do svahu buď ultramoderný dom al…
stefan222
Pred 4 rokmi
29
Podklad pod bazen Orlando 3.66m
Ahojte, prosim skuste mi poradit. Vykopali sme jamu cca 15cm hlboku, 3.80m velku pod bazen. Aky pod…
dodok
Pred 4 rokmi
6
Cokel alebo chodník
Dobrý deň, prosím Vás co je lepšie robiť skôr? Obložit kameňomovym obkladom cokel a potom doložiť d…
michaelarecht
Pred 4 rokmi
13
Skleník od afinita
pekný deň záhradkári. Máte niekto skúsenosť s týmto výrobcom skleníkov? Alebo poznáte výrobcu, ktor…
michal_dovomi
Pred 4 rokmi
3
Vypustanie murovaneho bazena
Dobry den...chceme spravit bazen 6x3x1.5. Napustat sa bude z obecneho vodovodu, ale kde/ako ho mame…
sonau
Pred 4 rokmi
27
Drevený obklad schodiska
Zdravím, prosím, odporučte firmu alebo majstrov na zhotovenie vnútorného dreveného obkladu schodov.…
melly0772
Pred 4 rokmi
1
Exekúcia pred 8 rokmi
Dobrý deň, pred 8 rokmi som mala exekúciu kvôli nesplacaniu úveru. Strhavali mi to zo mzdy, keď sa …
1gugu
Pred 4 rokmi
2
Dosky Timbermax na fasáde - máte niekto?
Ma niekto dosky timbermax na fasade medzi oknami, na ktorych su vonkajsie zaluzie?
janadzana
Pred 4 rokmi
3
Azbestova strecha
Dobrý deň, Chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s odborným zhodenim azbestovej strechy. …
blems
Pred 4 rokmi
9
Okná, dvere a hlinikove electricke rolety
Potrebovala by som firmu Na okna na vchodove dvere a na hlinikove elektricke ROLETY (vypinac alebo …
gremsperger_krisztina
Pred 4 rokmi
1
Návrh kuchyne s obývačkou
Ahojte :slight_smile: Koľko vás prosím približne vyšiel návrh kuchyne s obývačkou? Ďakujem za info …
janulllla
Pred 4 rokmi
1
Vstupna rohoz z polypropylenu
Zdravim do vstupne chodby hned za vchodovymi dverami zvazujem kupu tejto rohoze https://www.kaiserk…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
4
Vchodove dvere plast, drevo, hlinik?
Prosim ake mate vchodove dvere? Plastove, drevene alebo hlinikove ? S akymi ste spokojny? Okna budu…
exponent
Pred 4 rokmi
13
Varné zóny indukčnej dosky
Ahojte. Chcem sa opýtať. Máme kúpenú indukciu a má 4 varné zóny rozmerov 19*19,5 sú to také skoro š…
zizzinka
Pred 4 rokmi
4
Ulozny priestor na terase
Ako mate na terase rieseny ulozny priestor? Vychod na terasu mame z kuchyne a je velka,zmesti sa aj…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
2
Vytopenie
Ahojte, prosím Vás o radu ako riešiť vzniknutú situáciu. Na byte v podnájme, ktory samozrejme nie j…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
17
Po kolkych hodinách začať polievať beton?
Zdravim, dnes o 16.30 mi dobetonovali základovu dosku, beton šiel 20/25 vodostavebný. doska ma hru…
slavoslav
Pred 4 rokmi
17
Granatovnik
Prosim vas,mate niekto granatovnik v zahrade? Na akom mieste sa mu dari? A mate ho volne zasadeny a…
zita19
Pred 4 rokmi
3
Zumpa, aka rura na pripojenie do rychlospojky v plote?
Zdravim, vedel by mi niekto poradit kde zozeniem ruru na napojenie na rychlospojku v plote? Mala by…
gorazd121
Pred 4 rokmi
14
Rovna strecha fatrafol + oplehovanie
Ahojte, hľadám niekoho na polozenie fatrafolu + oplechovanie plochej strechy zahradneho domceka v …
roman_kohyl
Pred 4 rokmi
2
Kaindl Dub Ankara - plávajúca podlaha - skúsenosti
Nemáte niekto plávajúcu podlahu Kaindl Dub Ankara 8mm AC4 Parquet Mercado 34073 ? Veľmi sa mi páči …
lordxor
Pred 4 rokmi
6
1
2
…
851
852
853
854
855
…