O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Umiestenie bazena
Dobry den. Chcela by som Vás poprosit o nazor, kedze sa nevieme rozhodnut. Planujeme bazen 6x3x1,5.…
henotom
Pred 4 rokmi
13
Suseda nesuhlasí s plotom
Prosìm ako by ste riešili problém s plotom. Postavili sme plot 50cm od hranice, ktorá je vo svahu. …
henotom
Pred 4 rokmi
25
Zásuvky na dosku a rúru
Chcem sa spýtať, môžem mať zapojenú na 1 zásuvku plynovú varnú dosku a vstavanú elektrickú rúru? Ke…
dominik_galaba
Pred 4 rokmi
5
Skúsenosť - Gardenex
Ahoj, skúsenosť s firmou Gardenex z Mošoviec, výroba montovaných garáží? Ďakujem :slight_smile:
onderlik
Pred 4 rokmi
6
Skusenosti z firmou klampiarstvo partizanske
Ahojte chcem sa spytat ake mate skusenosti s firmou Klampiarstvo Partizanske? Dali nam celkom fajn …
123nim
Pred 4 rokmi
6
Monolitove parapety Werzalit
Dobry den. Prosim Vas, ak mate tieto parapety ako mate riesene boky? Vraj sa laminuju alebo mozu ma…
riava123
Pred 4 rokmi
1
Chlad v dome pri 22 stupňoch
Ahojte. Chcem sa spýtať, viete mi povedať aký môže byť dôvod že máme pri vonkajsej teplote vonku 25…
predaj_roznych_veci
Pred 4 rokmi
1
2
33
Plynová regulačná stanica na pozemku
Zdravím, mám v pláne si kúpiť stavebný pozemok dĺžka je cca 55m. Je ihneď pri ceste a sú tam aj vše…
roman_cuchor
Pred 4 rokmi
14
sponzor fóra
Spoľahlivá firma/partia na stojové omietky na Záhorí
Poradťe spoľahlivú firmu alebo partiu na sadrové omietky na Záhorí za rozumnú cenu :slight_smile: ď…
juancha
Pred 4 rokmi
3
Terasová platňa okolo zaobleného bazéna
Ahojte, chcel by som sa opýtať ako si poradiť s dlažbou okolo zaobleného bazéna. Máme takýto bazén …
bigjamajko
Pred 4 rokmi
9
Betónové tvárnice
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť z akých tvárnic bol zrealizovany tento plot? Ďakujem za radu.
zita19
Pred 4 rokmi
5
Krb
Zdravím, máte niekto skúsenosti s firmou HT design, ktorá ponúka krby? Známy mi ju odporučil, ale r…
chrobak7
Pred 4 rokmi
3
Čo je toto za chrobacika?
Ahojte, neviete prosím čo je toto za chrobacika? Narátal som ich na okne 15 :thinking:
chrobak7
Pred 4 rokmi
4
Dotacie na Biomasu
Dobry den. Ako dlho trvá schválenie dotácií tento rok. Mam firmu cez ktorú riešim kotol na pelety …
lubobalascak
Pred 4 rokmi
3
Tramy pre podhlad-stropnice pri pultovej streche
Ahojte, prosím vás ako mate v projekte riesene ulozenie tramov pre pohlady (SDK) alebo tzv. stropni…
dragonfly33
Pred 4 rokmi
1
Stékající voda pod zateplením
Dobrý den, bydlíme v dřevostavbe půl roku cca před 14dny se nám objevila stékající voda pod polysty…
zmrzlina_sk
Pred 4 rokmi
5
Polocentralna rekuperacia
Naskytla sa nam moznost polocentralnej rekuperacie - odtah je priamo na jednotke, privod vzduchu sa…
jan45
Pred 4 rokmi
26
Pomúrnica mimo stredu venca?
Mám steny z VP tehly 240. Veniec bude mať teda tiež 240mm. Chcem na veniec uložiť pomúrnicu, aj str…
sonau
Pred 4 rokmi
17
Vypis z listu vlastnictva z katastra - po kupe
Ahojte, ideme kupovat nehnutelnost. KDE sa prosim uvadza informacia pre kataster, ze po vybaveni te…
santos950
Pred 4 rokmi
11
Koľko spotrebičov na jeden istič?
Ahojte, viem si nejako vypočítať koľko spotrebičov mi potiahne jeden istič? Pán čo mi to bol pozri…
santos950
Pred 4 rokmi
1
2
37
Uv lampa po 2 sezonach nefunkcna?
zdravim vas. mam uv lampu predimenzovanu k bazenu teda vykonejsiu ako treba k velkosti bazena. mame…
rkorba
Pred 4 rokmi
12
Záclony, zavesy
Dobrý deň. Prosím vás, ako by ste riešili usporiadanie záclon a závesov ak máme v novom byte spojen…
jankaterova
Pred 4 rokmi
7
Je na dome potrebný bleskozvod?
Dobry den, chcela by som sa opytat. Pred dvoma rokmi sme zateplili 30 rocny dom. Nedavali sme pod p…
kejsix
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
76
Umiestnenie práčky
Dobrý deň, prosím o tip - odporúčania (pre a proti) umiestnenie práčky techniká miestnosť vs. kúpeľ…
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
14
Hydroizolacna vypln tehal
Zdravim strechari. Mam pivnicu, ktora je zvonku zaizolovana lepenkovymi pasmi natavenymi na tehly. …
paul2
Pred 4 rokmi
21
Skúsenosti s nákupom živého plota
Ahojte, má niekto skúsenosti s nákupom rastliniek pre živý plot z Dunajskej stredy - živéploty? V…
jabadaba
Pred 4 rokmi
1
Bolo by možné v danej situácii postaviť rodinný dom?
Ahojte. Poprosila by som Vás o názor ohľadom zamýšľanej stavby rodinného domu. Svokrin sused nám po…
kvjetok
Pred 4 rokmi
20
Vjazd na pozemok, priekopa
akú rúrú ste dávali do priekopy na vjazd na parkovacie miesto na pozemku ? Priekopa je teraz len v …
tino2
Pred 4 rokmi
3
Odkvapkavac zabudovany v hornej skrinke nad drezom, ano alebo nie?
Dobry den, poprosim osobne nazory tych, co niekedy pouzivali. Umyvacka bude, ale predpokladam, ze i…
aandrea99
Pred 4 rokmi
22
Oplatí sa stavať?
Zdravím, otázka na vás: Oplatí sa v tejto dobe začínať stavať? Narážam na ceny materiálov a ich ned…
igor256
Pred 4 rokmi
28
1
2
…
852
853
854
855
856
…