O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Domáca vodáren / studna
Ahojte,chcel by som sa poradit.Chceli sme obnovit studnu ktora sa 20 rokov nevyuzivala - na zavlazo…
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
27
Lasac TT - skúsenosti podlahové kúrenie
Ahojte strechári, máte niekto podlahové kúrenie od p. Lasaca z Trnavy - lasactherm (podlahovka top …
tao_tao
Pred 4 rokmi
9
Záhradný domček 50cm od plota ?
Ahojte strechári , chcem sa opýtať na Váš názor . Sused dnes začal kopať základy na záhradný domček…
santos950
Pred 4 rokmi
28
Vyspravenie velkeho rozdielu medzi stenou a oknom
Dobry den, dal som vymenit okna a nedopadlo to uplne dobre, dal som ich na hranu, tak mi poradili p…
dodok
Pred 4 rokmi
8
Skúsenosti s firmou Stavmaxbb
Poprosil by som realne skúsenosti s firmou Stavmaxbb pri stavbe domu na kluč.Bola mi poradená a nev…
marceling
Pred 4 rokmi
5
Zavesenie/nalepenie zrkadlá
Krasny den priatelia. Chcem sa opytat ako by ste tieto zrkadla o rozmere 270x90cm dali na stenu (na…
kemino
Pred 4 rokmi
5
Prestavba altanku-zateplenie
Dobry den, Potrebujem radu ohladne zaizolovania strechy v altanku. Altanok je dlhodobo nevyuzity, r…
rastofox
Pred 4 rokmi
1
Pasívne chladenie cez podlahu
Počul som názor, že menšia tepelná izolácia do podlahy, je výhodná v lete pre získanie chladu. Zvaž…
marek0
Pred 4 rokmi
8
sponzor fóra
Nová ektroinštalácia v byte
Zdravím. Elektrikár mi bol pozrieť byt a spravil mi ponuku za 5000€ - Nová elektroinštalácia plus v…
merak
Pred 4 rokmi
7
Hľadám spoľahlivú stavebnú firmu BB
Hľadám stavebnú firmu, ktorá by sa postarala o VŠETKO! od projektu až po zateplenie... odporúčili m…
stefan222
Pred 4 rokmi
5
Ceder
Prosím vás pekne Chcem sa poradiť Je možné ešte zachrániť nejako tento céder?
lenieta25
Pred 4 rokmi
1
Siva/drevo/mozaika
Ahojte, mate niekto realne vykachlickovanu kupelnu v style: podlaha - siva dlazba , steny - obkl…
domino2013
Pred 4 rokmi
1
Poraďte firmu na zastrešenie terasy a prístrešku pre auto
Viete mi prosim niekto poradit firmu na zastrešenie terasy a pristrešok pre auto ? Chcem tam mat kl…
lucan21
Pred 4 rokmi
9
Kanalizácia, hlavolam
Ahojte! Chcem spraviť kanalizáciu pri rodinnom dome, ale mám problém s hlbokou a dĺžkou. Prípojku…
antonisekx
Pred 4 rokmi
15
Pristresok a PL
Poradte cenovo pristupnu firmu pre buracie prace a stavbu dreveneho pristresku k domu. Moze byt aj …
lucan21
Pred 4 rokmi
1
Aký dom postaviť malý či veľký ?
Dobrý deň. Nevieme sa rozhodnúť, ktorú variantu vybrať. varianta 1 dom 3 izbový bungalov 71m2 hol…
avantime
Pred 4 rokmi
20
Murovanie po zaliatí zakladovej dosky
Zdravim , základovú dosku budeme mať takmer hotovú už sa bude len vylievať ale čo mi nejde do hlavy…
eduard1461
Pred 4 rokmi
3
Delano6 sivo-grafitova
Ahojte máte ju niekto k svetlohnedej fasáde ?
tino2
Pred 4 rokmi
1
Zelene muchy v odsavaci par
dobry den. prosim vas, dlhodobo mam v dome hrozny problem. akonahle sa otepli ked pride leto, hned …
jacks101
Pred 4 rokmi
6
Vstupne schody exteriér
Ahojte, prosím o tipy a rady, návrhy, co s týmito schodami....? Je to hlavny vstup od ulice do domu…
sasenka1103
Pred 4 rokmi
1
Co je to za krik?
zdravim, pred blokom nam rastu taketo kry, prosim vas co to je zac? Pred zimou to stale zostrihaj…
jacks101
Pred 4 rokmi
4
Môžem odstrániť časť múru alebo nie?
Dobrý deň, tento pozostatok múra mi vadí a teda neviem či môže ísť z časti preč... Tu bola priečka …
shadowmilan
Pred 4 rokmi
10
Vnútorné parapety
Ahojte. Dajte prosím tip na vnútorné parapety. Co ukáže najkrajšie? Prípad bé kde kúpiť, objednať?
riava123
Pred 4 rokmi
7
Prerábka väčšej kúpeľne a wc v Bratislave - odporučiť firmu
Dobrý deň, chcela by som prerobiť kúpeľňu a wc (s výmenou vane za sprchový kút) v panelákovom byte …
remeselnikv
Pred 4 rokmi
11
ZÁHRADA - príprava časti pozemku pre budúcu záhradu
Ahojte, budúci týždeň nás čaká začiatok stavby a prvé výkopy 💪. Začíname stiahnutím ORNICE 20-30 cm…
marek_lepi
Pred 4 rokmi
3
Renovácia balkónového zábradlia
podľa skúseností, aká je cca primeraná cena za renováciu kovového balkónového zábradlia? renovácio…
elth
Pred 4 rokmi
1
Povolenia na vlastnu studnu - poplatky
Chystame sa realizovat vrtanu studnu kvoli zavlahe zahrady. Ma niekto vlastne skusenosti s povole…
kemino
Pred 4 rokmi
21
Gold House
Zdravíčko, viem že je tu veľa tém, ohladom firiem s montovanými domami,no predsa by som rad zistil …
deal
Pred 4 rokmi
1
Pribudovaná,, deka,, z dreva
Dobrý deň poprosím radu. Chceli by sme kúpiť dom ktorý má 58 rokov, ale pôvodne na ňom sú už iba z…
sonau
Pred 4 rokmi
6
Okna - dodacia lehota
Ahojte, ti, co ste riesili teraz niekedy okna, ake mate dodacie lehoty na ne? A odkial? My sme si d…
katarinac292
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
850
851
852
853
854
…