Zelene muchy v odsavaci par

dobry den. prosim vas, dlhodobo mam v dome hrozny problem. akonahle sa otepli ked pride leto, hned sami zacnu liahnut muchy v odsavaci par. byvam v RD,vyvod odsavaca je von cez strechu. sprej na muchy zabije aktualne zijuce a o par dni ich je tam zase hrozne vela. nicnepomaha. prosim poradte mi, uz som zufala. vsetko pomoze nachvilu, a potom to znovu zacne. trva to uz 8 rokov. kazde leto. moj muznie je schopny to ist rozobrat do strechy a ja to neviem. mtslite zeby to pomohlo? diky moc za rady.
Odpovedať
Profilova fotka
@anettta ťažko takto na rýchlo odpovedať ale tipujem že to nieje dobre spravené. Totižto tie muchy sa musia niečím živiť, čiže vám niekde v podruby kondenzujú výpary a mastnota a tie muchy sa s tým živia. Pokial neodstránite tento problem tak ostatné riešenia budú len dočasne.
Odpovedať
@anettta muchy sa v ňom neliahnu vždy ich priláka len vôňa z digestora. Toto má jednoduché riešenie. Čo najbližšie k streche rozpoľte potrubie digestora a vložte sviečku proti hmyzu.
Odpovedať
mate na vystupe sietku proti hmyzu? Ked nie, tak zalozit
Odpovedať
Ospravedlnujem sa za SVIECKU😂 proti hmyzu. Obcas pisanie hlasom nepise to co rozpravam😉 samozrejme som myslel sietku proti hmyzu. Este raz sa ospravedlnujem.
Odpovedať
Heh to sme si tak povediac domysleli, ze to mala byt sietka. Inak ta najskor napadla aj mna, ci ju tam vobec maju alebo ci proste nie je nejak poskodena, ze by sa tade mohli muchy prepchat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?