O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vonkajsie zaluzie - Bratislava
Dobry den, hladame firmu na montaz vonkajsich zaluzii/roliet na byt. S akymi firmami v BA a v okol…
fillo_kiko
Pred 4 rokmi
3
Pracovna doska na strop
Zdravim priatelia, chcem zbuchat nad moju novu U-ckovu bielu kuchynu toto: https://pin.it/6ZaWDlt …
eon5
Pred 4 rokmi
9
Cena za injekaz
Zdravim,je cena 100e/1m normálna? Ide o 33cm kvader.
654852
Pred 4 rokmi
7
Koľko stojí rozbor vody zo studne?
Potrebujeme dať urobiť rozbor vody či je pitná nakoľko voda zo studne je natiahnutá do domu, kde a …
jakabkodano
Pred 4 rokmi
9
Uvoľnený obklad
Dobrý večer, potrebujem poradiť od skúseného obkladača, pripadne od niekoho s podobnou skúsenosťou.…
fillo_kiko
Pred 4 rokmi
7
Drevené úchytky
Ahojte poradíte mi stránku kde kúpim takéto dlhé drevené úchytky akosi nikde neviem nájsť
jakabkodano
Pred 4 rokmi
8
Čo dať do výklenku?
Zaujímal by vma váš názor a nápady, čo dať do tohoto výklenku na fotke. Mam viacero nápadov, ale ne…
dalaj
Pred 4 rokmi
16
Terasa prekrytie
Dobry vecer, prekrytie terasy lexanom - prosim vas odporucili by ste, moc to pocut ked prsi, aka je…
neo80
Pred 4 rokmi
7
sponzor fóra
Rozostup Vrtov v panely
Zdravím. Chcem sa opýtať znalých ľudí. Najlepšie niekto , kto pracuje so statikou a materiálmi. Nie…
sonau
Pred 4 rokmi
3
Začínam rekonštrukciu 50 r domu.
Ahojte tak sme kúpili ten starší domček a začínam rekonštrukciu budem rak ak mi budete radiť co sa …
martinsvec
Pred 4 rokmi
12
Je potrebný základ pod suchý múrik?
Zdravim, prosim o radu. Pri dome mam urobeny na jednej strane nasyp cca 40cm vysoky, po druhej str…
pepedoparoma
Pred 4 rokmi
7
Obkopanie základov- vlhké múry
Na malom domčeku- prakticky využívanom ako chata/chalupa je polovica pivnice ponorena do zeme, tehl…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Drevená podlaha na podlahové kúrenie
Ahojte. Akým spôsobom položiť drevenú podlahu na teplovodné podlahové kúrenie? Zatiaľ čo som našla,…
kubejova
Pred 4 rokmi
26
Pretakanie vody cez stojankovú batériu
Dobrý deň, Po prerábke bytu nám podteká batéria. Čo tým myslím je, že v mieste kde je batéria inš…
koscelansky
Pred 4 rokmi
6
Elektricka a vodovodna pripojka
V blízkej dobe sa chystám k realizácii elektrickej a vodovodnej prípojky. Keďže elektrinu potrebuj…
halnas
Pred 4 rokmi
11
Odvetranie kotolne na tuhe palivo/kotol s podavacom na ekohrasok/
Chcem sa opytat ci musi byt odvetrana kotolna na tuhe palivo aj nejak inak ako dverami do vonku,res…
valhala90
Pred 4 rokmi
18
Geometrický plán-hľadanie
Ahojte. Zaujímam sa o jeden pozemok a na liste vlastníctva, na kataster portály je zapísaný geometr…
podko
Pred 4 rokmi
7
Plynova - elektro pripojka
Dobrý deň chcel by som sa opytať ako riešiť respektíve ako sa rieši nasledovná vec. Staviam rodinn…
peterr66
Pred 4 rokmi
1
Aký motorový olej do kosačky
Zdravím, viete mi poradiť aký olej dať do kosačky VEGA 46 HWXV (motor OHV 139 5.0). Študoval som aj…
santos950
Pred 4 rokmi
10
Dom predaný za nízku cenu od rodiny
Dobrý deň chcem sa opýtať svokra zdedila polovicu domu po smrti mami zvyšok dostala darom od otca p…
tatiana_zanova
Pred 4 rokmi
28
Problem so susedou
Dobry den. Zdedili sme dom na ktorom potrebujeme opravit kanalizaciu. Rura je vedena za domom ale p…
ivantausk
Pred 4 rokmi
1
2
45
Rekonstrukcia obyvaneho bytu.
Zdravim, mate skusenost s rekonstrukciou bytu, v ktorom byvate? Da sa to bez nahradneho byvania? Kd…
jankah77
Pred 4 rokmi
15
Drevené lamely
Ahojte. Nevie mi niekto poradiť kde zoženiem drevené lamely ako dekoráciu za tv?
unispo
Pred 4 rokmi
15
XPS do vnútornej časti murovaného bazéna
Ahojte. Onedlho začínam so stavbou bazéna z DT tvárnic (4x8x1,5m). Uvažujem o vnútornom zateplení b…
jblaze
Pred 4 rokmi
23
Zhanam steniatko
Zdravim, mam prosbu presnejsie skusim to. V marci nam odisiel necakane na infarkt nas pes. (Pisal s…
chrobak7
Pred 4 rokmi
31
Kvalitný nábytok
Zdravím. Chcem sa opýtať, kde zoženiem kvalitný nábytok? Chceli by sme nábytok z masívu, ale ako po…
vilo38547
Pred 4 rokmi
25
Je realna rekonstrukcia domu do 30000?
Dobry den, Kupujeme dom (asi zo 70tych rokov),ktory chceme vyuzivat zatial na vikendy, Je realne ho…
falcion
Pred 4 rokmi
14
Cim nahradit Bumper 25 EC
Ahojte, v trávniku mam zas akoby vyschnuté škvrny, v minulosti na to dobre zaberal Bumper 25 EC, te…
portianko
Pred 4 rokmi
6
Priečky
Zdravim,chcem sa opytat mozno pre niekoho laicku vec a mozno nie. Do akej vysky sa nechavaja otvor …
langi24
Pred 4 rokmi
5
Zaluzie
Chcem sa spýtať či tu je niekto so skúsenosťami s firmou Hella Bratislava , Chcem si dať spraviť vo…
lubomird
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
848
849
850
851
852
…