O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Žalúzie Z90 noval+sonfy io motory+situo variation 5
Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť, či sa dajú prestaviť kanály na ovládači od somfy situo 5vari…
gabrisovaklara
Pred 4 rokmi
3
Ako upevnit kabel k stene?
Dobry den, zo spodneho poschodia mam natiahnuty klasicky internetovy kabel telefonny 4 pinovy na 2.…
fruko5
Pred 4 rokmi
9
Kondenzačny kotol - komin
Dobrý deň staviam rodiny dom chystam sa na stavbu komina pre plynovy kondenzačny kotol. Chcel by so…
peterr66
Pred 4 rokmi
11
Spoločenstvo vlastníkov
Dobrý deň chcem sa spýtať čo je najlepšie urobiť a ako to urobiť na ulici chceme ťahať vodovod, ak …
chrobak7
Pred 4 rokmi
22
Ohrozovanie susedným domom
Starší susedný dom sa pomaly rozpadáva. Verbálne som suseda upozorňovala asi pred 4-5 rokmi, aby…
renatka277
Pred 4 rokmi
7
Nove pravidlo pre nizkoenergeticke domy od 1.1 2021
Dobry den, chcela som sa spytat ci by mi niekto vedel poradit. Kupujeme stary rodinny dom ktory j…
roberttom
Pred 4 rokmi
5
Je to bezpečný prístrešok
Dobrý deň prajem. Chcem sa spýtať je toto bezpečné. Keď takto popraska stojka na prístrešku viď fot…
dalaj
Pred 4 rokmi
9
Sakret Silikat na EPS
Ahojte co poviete na tuto omietku Sakret Silikat ? Su dobre umyvatelne a kravilitne? Chcel by som …
mohinder
Pred 4 rokmi
2
sponzor fóra
Vrt v II. stupni ochranného pásma prírodných a liečivých zdrojov
Ahojte zaujímalo by ma či má niekto skúsenosti s vrtom pre tepelné čerpadlo zem voda konkrétne v II…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Fukana celuloza alebo fukana mineralna
Zdravim, precitala som si viacero prispevkov ale stale sa nevieme rozhodnut. Mame vaznikovy krov, t…
jan45
Pred 4 rokmi
2
Slabý výkon bočného grilu
Ahojte. Kúpil som nakoniec klarstein hot hot, všetko je v poriadku len jedna vec. Myslle som si po…
truly
Pred 4 rokmi
3
Firma na drevený plot a bránu
Viete mi odporučiť firmu, ktorá robí tento typ plotov a brán na východnom Slovensku?
cameellia
Pred 4 rokmi
2
Štrk pod zámkovú dlažbu
Robíme podklad pod zámkovú dlažbu, státie pre autá. Kopali sme na 40cm. Dali sme cca 10cm makadam 2…
isimuth
Pred 4 rokmi
10
Kosacka hecht 41 sh 4takt
Zdravim Chcem aa spytat ci ma niekdo podobnu skusenost alebo poradit Mame kosacku hecht 41sh ma te…
duzu
Pred 4 rokmi
16
Postavte mi dom a ja vám zaplatim pri odovzdaní kľúčov
Zrejme budem za totalného blbca, ale to už na tomto fóre som tak či tak. Existuje možnosť, že mi ni…
duzu
Pred 4 rokmi
1
2
42
Vyber okien
Zdravím, potreboval by som poradiť pri výbere okien. Mojou podmienkou bolo skryte kovanie a aluclip…
anyz25
Pred 4 rokmi
1
Kanalizacia
dobrý den,potrebovala by som poradit kolko mi ma stala kanalizacia ak by som mala kopat 80-100m
antonisekx
Pred 4 rokmi
15
Cvakanie klimy Daikin pri 3D mode - je to normalne?
Ahojte, Spozoroval som cvakaci zvuk u klimatizacii Daikin pri rezime 3D, kedy sa obe lamely pohyb…
accounter
Pred 4 rokmi
2
Cena garáže 4,5x6,2 pri súčasných cenách
Dobrý deň, prosím Vás, stavia niekto garáž svojpomocne? Prosím koľko € Vás vyšla? Materiál a koľko …
duzu
Pred 4 rokmi
5
Obklad zadrzneho muru
Zdravim, mate niekto skusenosti , ked sa na betnovy mur nalepi prirodny stiepany kamen? Mam starsi…
marcos33
Pred 4 rokmi
6
Zvuk z expanznej nadoby
posledne dva dni idu divne zvuky z expanznej nadoby od bojlera.Je zrejme nieco v neporiadku??
duzu
Pred 4 rokmi
6
Pec na pelety - poradíte nejaký pekný model?
Ahoj ludia , robim si rozpocet na kurenie a dospel som k rieseniu pec na peletky do obyvacky , za n…
radoslav78
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
153
Prosím o radu obkladača
Dobrý deň. Chystám si novú kuchyňu, chcela by som na zástenu kombinovať do mozaiky ručne robené obk…
lusyc
Pred 4 rokmi
8
Dispozične riešenie
Ahojte. Viem, že je tu zopár takýchto diskusii, ale potrebujem pomoc. Návrh kuchyne som si robil …
zuzcek1988
Pred 4 rokmi
10
Striekaná omietka
Všetkých vás zdravím, ma tu niekto takuto skúsenosť?! Idem rekonštruovať dom a chcem stropné chlade…
sarach_charas
Pred 4 rokmi
3
Spinave omietky po poteroch
Ahojte, chcem sa spytat, ci je toto normalne?Vcera nam spravili v dome betonove potery. Samozrejme …
hofertomas
Pred 4 rokmi
10
Prestresenie terasy napojene na krov domu
Zdravim, mame bungalov s valbovou strechou a chystam sa zastresit terasu. Chcel by som spravit kons…
muska414
Pred 4 rokmi
8
PUR pena alebo cementove lepidlo?
Coraz viac sa zacina na lepenie polystyrenu pouzivat viac PUR pena ako cementove lepidlo, co prefer…
ascedant
Pred 4 rokmi
29
Podklad pod Plavajucu podlahu
čaute, vedel by mi niekto odporučat jaky podklad pod plavajucu podlahu myslim tie folie čo su, logi…
radoslav78
Pred 4 rokmi
2
Náčrt kuchyne
Máme prvý návrh kuchyne zatiaľ iba takto. Čo poviete? Neviem sa rozhodnúť do akých farieb ísť
lenkito10
Pred 4 rokmi
3
1
2
…
855
856
857
858
859
…