O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prasklina na mure vo svahu
ahojte, rad by som sa poradil ako spevnit prasklinu, respektive zamedzit tomu, aby sa zvacsovala? d…
kosto13
Pred 4 rokmi
11
Montaz satnikovej skrine vo zvislej polohe
Dobry den, pekne Vas poprosim o radu. Ideme kupit satnikovu skrinu v rozmere 201x207x62 cm (s x v …
miama777
Pred 4 rokmi
7
Odborník na podlahy - Marmoleum
Dobry den, Na chodbe pri kupelni sa nam vydulo marmoleum, vid. prilozene foto. Marmoleum je polo…
mapozaq
Pred 4 rokmi
1
Velkost SDK podhladu do kuchyne
Ahojte, potreboval by som poradit s mojou dilemou :disappointed: Robim podhladovy SDK do kuchyne, (…
viktor_ivasuk
Pred 4 rokmi
3
Ako odstrániť eternit?
Ahojte prosím vás mate niekto skúsenosť s odstránením eternitu? Ako na to aby to nebolo také predra…
viera304
Pred 4 rokmi
1
2
33
Batéria pre kosačku Bosch Rotak Li43
Mám Aku kosačku Bosch Rotak 43Li. Na batérii sú 3 kontakty. Krajné sú plus a mínus. V strede medzi…
bluejoz
Pred 4 rokmi
1
Parozábrana a izolácia vo zvýšenej podlahe
Dobrý deň, v prenajatom priestore mám dosť nerovnú betónovú podlahu (nič viac o nej neviem), preto…
qwertysimo
Pred 4 rokmi
5
Cistenie studne
dobrý deň vie mi niekto poradiť aké čerpadlo zvolit na prečistenie studne:Studna je vrtaná hĺbka 20…
jean2
Pred 4 rokmi
12
sponzor fóra
Hlina-darujem
Darujem- za odvoz hlinu z výkopu základov rodinného domu. Cca 40m kubických. Dolný Kubín
janko_bosansky
Pred 4 rokmi
4
Vnutorne obklady na stenu
Dobrý deň, chcem sa spýtať. Ako riešite pri vnútorných obkladoch výrezy na zásuvky a poličky. Chcel…
dena19
Pred 4 rokmi
1
Ako máte horúco v ND bez klimatizácie?
Dobrý deň, bola tu už taká téma, ale tú založil niekto, kto býva v byte, a nakoniec sa miešali skús…
kreola
Pred 4 rokmi
31
Baumit fasáda odtieň 0018
Zdravím, máte prosím niekto fasádu od Baumitu odtien 0018? Veľmi by mi pomohli reálne fotky na dome…
ajinka007
Pred 4 rokmi
15
Fukana izolacia firmy
Prosim poradte dobru firmu na fukanu izolaciu ... pomer cena = kvalita ....dakujem pekne ... My sme…
veverka123456
Pred 4 rokmi
1
Dlažba do žľabu v kúpeľni
Zdravim Vás, Nedával si niekto do kúpeľní žľab do ktorého sa dáva dlažba? Čím ste ju lepili? Lepidl…
zmurky
Pred 4 rokmi
9
Rekonstrukcia podlahy bez burania
Zdravim, vedel by mi niekto poradit, prosim, s nasledovnym ? Mame poschodovy statsi dom s plochou s…
kacatko12345
Pred 4 rokmi
1
Mobilná klimatizacia je príliš hlučná je to ok?
Ahojte, dnes sme kupili mobilnú klimatizáciu whirpool pacw212co. Po zapnutí sme zistili že je hlučn…
milan_
Pred 4 rokmi
1
2
32
Stavebné povolenie na začatú stavbu/potrebný posun stavby
Ahojte, máme pozemok so stavebným povolením so začatou stavbou. Stavba je na mieste, (len stará zák…
chrobak7
Pred 4 rokmi
15
Plot (tvarnice verzus obklad)
Ahojte, poradte lacnejsiu variantu na plot: stiepane tvarnice verzus omietnuty plot z dtečiek+ob…
chrobak7
Pred 4 rokmi
16
Dvere do pôvodných zarubni
Máte niekto menené dvere do pôvodných kovových zárubní v paneláku? Ak áno odkiaľ
dromitan
Pred 4 rokmi
17
Okno na stred steny alebo ku kraju steny
Prosim vas mate niekto skusenost, ze je okno nie na stred steny ale ku kraju? z praktickeho hladisk…
kikbar
Pred 4 rokmi
6
Zemina Presov
Dobry den, poradite kde respektive od koho by som kupila ornicu na zahradku sadenie ale aj kvalitn…
stepannnka
Pred 4 rokmi
3
Spôsob ako znížiť teplotu
Ahojte. Prerobené podkrovie. Zaizolovane 40 cm vaty poval a 30 cm striekana sikminy. 15 grafit poly…
akvi
Pred 4 rokmi
16
Obrubnik vysoky 15cm k zamkovej dlazbe
Zdravim, neviete poradit ci staci 15cm vysoky obrubnik (jediny s takou vyskou som nasiel v OBI) na…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
3
Šírka a hĺbka základov pod plot z DT
Tento rok planujeme plot, chceme ho murovat z DT sirky 20cm, bude omietnuty vo farbe fasady domu, p…
tomas_chromek
Pred 4 rokmi
1
2
52
Zapojenie dvoch vypínačov 6+6
Ahojte, poprosim skusenejsich v elektrike. Chcel by som 2 svetla ovladat z 2 miest, pouzitim 2 vypi…
marshall007
Pred 4 rokmi
1
2
38
Hunter závlaha nezatvára ventily
Chcem Vas poprosit o pomoc s aut. zavlahou od Hunter -a. Ide o to ze si uz fakt neviem rady. Mam …
michal3000
Pred 4 rokmi
14
Garáž zo sendvicovych panelov
Dobrý večer, chcem sa opýtať či si niekto staval svojpomocne garáž zo sendvicovych panelov? Ak áno …
nadka85
Pred 4 rokmi
1
Ing. arch. Dušan Adamec, Košice recenzia?
Máte prosim niekto skúsenosť s pracou Ing. arch. Dušana Adamca z Košíc? Privitam akekolvek info. Ďa…
dzejnake
Pred 4 rokmi
3
Aké máte skúsenosti s Geberit Aquaclean sprchovacím WC?
Do samostatného WC v paneláku nevieme vtesnať samostatnú WC misu a bidet. Uvažujeme o https://www.g…
zefe
Pred 4 rokmi
8
Vetranie v pivnici
Zdravím riešim problém s vlhkostou v pivnici a neviem čo by bolo ideálne. Nakreslil som ako to je t…
sperhak
Pred 4 rokmi
5
1
2
…
857
858
859
860
861
…