Velkost SDK podhladu do kuchyne

Ahojte, potreboval by som poradit s mojou dilemou 😞 Robim podhladovy SDK do kuchyne, (vid podorys), ale mame vsadeny jedalensky stol do kuchynskej linky, ktory presahuje hranicu kuchynskej linky o nejakych +- 20cm. Mam robit SDK, ktory bude v jednej linii s kuchynskou linkou (modra na obrazku), teda 20 cm nad stolom uz nebude SDK, alebo druha moznost (zelena) mam robit SDK aj nad celym stolom? Na oboch variantoch mi nieco vadi a neviem sa rozhodnut.. ked to bude zarovno linky, tak luster nad stredom stola bude nepekne na okraji SDK, ale ak spravim SDK aj nad stolom, SDK zase nebude pekne licovat so skrinkami a tiez to nebude velmi pekne. Ktoru moznost by ste si vybrali vy? Dakujem za pomoc.
Odpovedať
ani dole to nelicuje s chladnickou a tam to nevadi? Ja by som ten podhlad potiahla aeste o dalsich 50 cm za zelenu ciaru aby bol znizeny stol aj nad celym jedalenskym setom vratane stoliciek a bude to mat aj hlavu aj patu
Odpovedať
@zita19 dolu sa to spoji uz s existujucim podhladom v chodbe, takze tam nebude vidiet koniec. Max. by som to vedel natiahnut na 3m, uz mam nakupene 3m CD profily.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?