Vedeli by ste mi poradit aka je tolerancia na priehyb vchodovych dveri? Ked prilozim dole vodovahu hore mi odstava 3,5mm.
Vyrobca mi tvrdi ze do 4mm je to ok. Problem je ze sa mi koli tomu tazko otvaraju dvere.
Vedeli by ste mi poradit v akej norme to najdem?
@svetlo1 - reklamoval by som a urcite by som neplatil do vyriesenia. Ak to vyrobca/monter nebude riesit, tak len sud. ocakavaj, ze sa to bude tahat 2-3 roky.
https://www.slovenergookno.sk/plastov...
@mgx to som nasiel. Neplanujem ale kupovat 30normiem. Potrebujem vediet v ktorej je ta tolerancia a idealne len odstavec z nej.
@stenla problem je ze "zle otvaraju" je tazko uchopitelne. Ked tu bol reklamacny technik tak podla neho to ide ok. Podla mna nie.
Normu neviem ale 4mm nieje vela ak dopasoval tesnenie, zle sa otvaraju znamena co ? Ked ich otvaras klucom musis ich k sebe pritiahnut za madlo ? Ak ano tak bud pruzia na pantoch alebo je v predu moc natlacene tesnenie, riesenie vysunut panty do strany otvarania alebo opatrne vypilnikovat komoru pre jazycek
@palinque ano, musim ich pritiahnut pri otvarani. Na pantoch boli vysunute, jazycek zbruseny. Pomohlo, ale nevyriesilo problem. Pokial by sa zbrusil viac tak hore by uz netesnili ale ak sa nezbrusia tak dole su natlacene.
@sucky1 super, toto som potreboval, pretoze podla vyrobcu to ze musim tahat za madlo aby som ich otvoril neobmedzuje funkcnost. 😵💫
@svetlo1 my mame hlinikove vchodove, tiez musim pririahnut ked ich otvaram klucom.
Kamos ma Adlo bytove, tiez musi tahat.
Teraz neviem, ci to tak ma byt alebo je to chyba 😀