Malý otvor pod schodiskom - dvere

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako máte riešený malý otvor pod schodiskom, aké dvere, skladacie, zhrňovacie? nejaké nápady, čo tam dať?
Odpovedať
Profilova fotka
@joki2607 to je otvor ako pre skriatka 😄 😄 Prepac, musel som, lebo uz som dlho takyto otvor maly u nikoho nevidel. Co sa tyka dveri, neboli by krajsie klasicke dreve, keby ste si dali stolarovi na mieru vyrobit?
Odpovedať
@robco_99 ved hned oproti ma zachod, tak by sa mu tazko otvarali. V tomto pripade jedine nejake tie skladacie dvere pripadaju do uvahy.
Odpovedať
Hej, chcel som vyuzit priestor pod schodiskom na nejake vedra, mopy, vysavace, tesne nad nimi je uz zelezobeton tak preto taka vyska. Ano zvazoval som aj tuto moznost, lenze klasicke dvere do vnutra otvaranie to vobec, tym padom by som si ubral otvaranim velku cast za dverami a do vnutra, je tam zachod takze neotvoris ich uplne, tym padom by to bol nekomfortne este viac...
Odpovedať
@joki2607 Fakro vyrába podkrovné dvierka takýchto veľkostí: https://www.fakro.sk/vyrobky/podkrovn...
Odpovedať
@chrobak7 @velton to je posledna moznost, myslim ako klasicke otvaranie dveri, koli zachodu to nie je vhodne otvoris ich len mozno do 60° a do vnutra uz vobec, skor mam na mysli nieco zatahovacie, skladacie, zhrnovacie, doboka, alebo dohora...dakujem
Odpovedať
@joki2607 napadla ma zhrňovacia roleta akú používajú napríklad hasiči na nadstavbách áut 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Skladacie dvere z drevotriesky prislusneho dekoru https://obchod.interierstudio.sk/obch...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?