Prechodovú lištu alebo prah pod dvere?

Zdravím..Vie mi niekto poradit ci je lepšie dat pod dvere prechodnu lištu alebo prah?
Odpovedať
@11z11 daj si co chces ak vam neprefukuje.ja som prahy zrusila lebo sme sa o ne potkynali. Nemam ani listy.mam podlahu vcelku.
Odpovedať
@11z11 Prah lepsie vytesni otvor, lepsie sa na nom lame malicek na nohe a zavadia napr robot. vysavacom. No pri takejto volbe som osobne za prah. Ale je to absolutne len otazka vkusu.
Odpovedať
Profilova fotka
@11z11 listu, alebo dokonca bez listy...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, záleží na tom,čo sa viac páči Vám. Obidve varianty splnia svoj účel. Prechodová lišta podľa mňa pôsobí modernejšie. Použitie prechodové profilu namiesto prahu: http://www.dverepodlahy.sk/dverepodla...
Odpovedať
Profilova fotka
@11z11 interierove dvere nic ak to mate pekne prepojene.
Odpovedať
Ak je pekna farba tej prechodovej listy ze to nekrici asi by som radsej volila tu je to take nenasilne a nenapadnejsie ako prah ale zalezi od farby :) takze zalezi od vkusu danho cloveka ale za mna lista :-) ake su dvere? drevene alebo nejake farebne? lebo ako kedy niekedy je aj lepsie mozno bez nicoho aby to bolo este plynulejsie ten prechod
Odpovedať
Profilova fotka
do prahu by som uz nesla :-) to bolo kedysi podla mna sa dnes da uplne v pohode bez prahov obist a ked das listu tak sa nikto nikde nebude koptat a aj to lepsie ukaze v celku.
Odpovedať
Prah urcite nie a listu mam jednu a vykyvala sa mi. Ked budete mat rekuperaciu tak i vacsiu dieru na vymenu vzduchu pri zavretych dverach!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?