Ako dať na schodisko posuvné dvere?

Profilova fotka
ahojte....viete mi niektorá poradiť, alebo máte to už doma tak spravené...chceme zakryť schody tým, že tam dáme posuvné dvere, aj koli malemu dieťaťu..príjmem hociaký nápad,pošlite foto, akoby to asi mohlo vyzerať, dakujem.... ..a viete kde v Topoľčanoch robia posuvné dvere????
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Dandulik....neviem si celkom dobre predstavit ako dat na schodisko posuvne dvere.....do ktorej strany resp kam ich budes zasuvat? Skoda, ze nemas fotku schodiska v albume :-| Co sa tyka vyrobcov posuvnych dveri, podla mne mozes vyskusat aj firmy na vyrobu satnikov....nieco ako Roll-Dor ....my sme si od nich dali robit posuvne dvere do satnika (cele su vlastne zrkadlo) ... mozno aj tebe by sa hodili take zrkadlove dvere....schody by sa uplne stratili :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@dandulik ahoj, chcela som sa opytat ako ste to vyriesili? My mame totiz schody v obyvke a vytvara sa nam tam kominovy efekt, furt prievan z toho. Rozmyslam ze tam dam dvere do tych schodov. Prisli ste na nejake riesenie? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@cucuriedka ahoj,posielam ti fotku ako sme to mi vyriešili...odpíli sme zábradlie, dostavali sme tam stenu a spravili otvor na posuvne dvere..a vlastne sa otváraju smerom ku schodišťu, akde saspravila tá stena tam mám vešiakovu skrinu...(a čo sa týka zvuku, moc neizoluju zvuk, ale trošku ano... ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
ja rozmyslam nad niecim podobnym, chcem ale plastove dvere posuvne. mozem poprosit viac foto?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?