Plot s DT

Ahojte postavil som si plot s DT tvarnic ale zabudol som na zaklad natriet hydroizolaciu, viete poradit co stym ?? Alebo je to jedno ???? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Pekne oskrab sople ak su a pretri rarbou na beton bude to mat vintage styl.
Odpovedať
@wolodymyr ????
Odpovedať
@melvik A čo s tým chceš ďalej. Ak to zostane takto, tak nevadí, že tam nie je hydroizolácia. Čo vsiakne vlhkosť zo základu, to sa odparí hore.
Odpovedať
@melvik pekne rovno si zrobil
Odpovedať
Profilova fotka
@melvik ten "múr" prežije teba aj tvoje deti 🙂 aj bez hydroizolácie........
Odpovedať
@eagleowl pojde na to kamenny obklad tak ci to bude ok
Odpovedať
Profilova fotka
@melvik nezvyknem komentovať estetické kritériá ale ja by som to nechal tak ako to je lebo s prihliadnutím na ten plot...... a je to pekný na nič sa nehrajúci materiál a hlavne večný..... Kamenný obklad ? ...predpokladám že nakoniec ten obklad bude betón 🙂 a obkladať betón betónom ktorý sa hrá na kameň 🙂....vedľa iného betónu 🙂....neviem.... (Betón si nejakú vlhkosť potiahne tak že ideálne to v spodnej partii asi nebude ale kvalitné lepidlo to udrží určite veľa rokov)
Odpovedať
Ja sa chcem opytat na DT, budem potrebovat dt 30 okolo 20ks plus 10 deliacich na kraje muru a na tie sa chcem prave opytat, daju da kupovat aj samostatne, pretoze, co som videl, tak su sucastou palety, kde je niekolko týchto deliacich. Nebol by problem rozrezat aj obycajnu, ale ja potrebujem tie co maju na krajoch take tie vyčnelky (nie s rovnym bokom)
Odpovedať
@eagleowl ďakujem pekne 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?