Kalené sklo ESG

Ahojte, mate niekto kalené sklo na portáli? Chcela by som vedieť, či je opticky pohľad cez kalené sklo veľmi odlišný od klasického skla? U nás portál 4,5x2,3(1,5 posuv). Dali by ste ho znova? Odporúčajú mi ho kvôli portálu na západ obojstranne a kvoli akumul. peci 2m od okna. Foto poteší (pohľad z vnútra von). Ďakujem.
Odpovedať
@dena244 Kym si nedas polarizacne okuliare, tak pohladom nerozoznas, ze to je ESG. Akurat z vonkajsej strany pri bocnom pohlade, ked sa sklo zrkadli, tak vidiet mierne zvlnenie. A dal by som si ho znova.
Odpovedať
@zefe a bola by prosím možná aj nejaká fotka pohľad z vnútra von spred okna?
Odpovedať
Profilova fotka
Kalenw sklo moze byt zvlnene a moze to byt viac ako len viditelne. Mna od toho pred par rokmi oknar odhovoril, ked som mu povedal ze to budem reklamovat ak bude opticky ine... Kalene sklo vraj chladne po kaleni na nejakej valcekovej drahe a neostane teda tak rovne ako klasicke float sklo
Odpovedať
@abobo to "opticky ine" si aj videl, alebo len pocul? Sklo sice zvlnene je, ale okrem toho zdeformovaneho zrkadlenia (co mi je uplne fuk) beznym pohladom nic zavadne nevidim. Oci mam OK. Mozno nejaky specialny test, ked bude za sklom neviem co, by nevysiel. Ano, sposobuju to valce v kalicke. Vraj existuju kalicky so vzduchovymi vankusmi, co to riesia, len je otazne v ktorom vesmire ich maju. GLASSOLUTIONS Nitra a Brno nemaju. BTW. Float sklo je rovne samostatne. Ale velke dvoj a trojskla su bezne konvexne alebo konkavne prehnute. @dena244 foto verejne nedavam, ale skusim nieco poslat do spravy
Odpovedať
Profilova fotka
@zefe sprav video ako pomaly kracas popred sklo a natacas krajinu za sklom. Videl som ze sa obraz "vlniii". A to mne osobne by vadilo.
Odpovedať
@zefe vopred ďakujem za foto, pomôže.
Odpovedať
@abobo ďakujem za info, ešte sa popýtam aj inde.
Odpovedať
@abobo Robil som video a nic sa nevlni. Jedine, co sa vlni, je odraz pod ostrym uhlom vonku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?