Schody za domom do svahu

Profilova fotka
Ahojte, ma niekto skusenosti so schodami do svahu za domom? Minule leto sme vybagrovali cast brehu, aby sme zvacsili rozlohu pozemku na stavbu domu, spravili sme oporny mur....svah nam po zime trosku zmenil polohu, no snad sa to uz nebude menit...Este v jeseni sme spravili docasne drevene schody, aby sme sa lahsie dostali na breh, no casom by to trebalo zmenit... nejak by som sa chcela vyhnut betonovym schodom.... vie niekto poradit? vdaka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Betónové schodisko o takýchto rozmeroch ako amatér neurobíte dobre.Betony lúbia podmŕzať a praskať.Lepšie je zo zámkovej dlažby.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo železničné podvali , vyzerá to pekneaj keby ste tam potom robili nejakú výsadbu okolo
Odpovedať
Profilova fotka
vdaka :) nad zamkovou dlazbou sme trosku premyslali...no este nemame nejaku konkretnu predstavu :) a to tie zeleznicne podvaly sa daju kde kupit?
Odpovedať
podvaly sú veľmi karcinogénne a smrdia. Takisto dokážu znehodnotiť spodnú vodu. Radšej by som sa im vyhýbal.
Odpovedať
Profilova fotka
:( takze su zdraviu skodlive? skoda, lebo sa mi zacali pacit.... http://www.youtube.com/watch?v=K-oQZc...
Odpovedať
@gracest pekne video ale robil by som to aj po ukonceni prac na dome. Ako sa dalej bude dom stavat, robit fasada a pod tak neverim ze ten krasne upraveny chodnicek zostane neporuseny. To by som bral ako poucenie.
Odpovedať
Profilova fotka
no tak to urcite.... ta salvia by sa pouzit po omietke asi nedala :) ...aj tak...ma niekto skusenosti s tymi podvalami? alebo ina alternativa, aby to nebolo namorene tolkymi pripravkami?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
@gracest Zaujímalo by ma ako ste dokončili úpravu toho svahu. Ako ste vyriešili schodisko a upravili oporný múr. Nejaké foto pre inšpiráciu by pomohli. Ďakujem.
Odpovedať
Aj ja riešim schody do svahu.... už ste našli riešenie? Podeľte sa s nami...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
@kajo873 tak toto leto sa ideme do toho pustiť, svah upravíme VOM - vegetačný oporný múr - vrecia a schody...uvidíme, čo nás napadne, keď bude koniec, dám foto 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?