Domček na náradie - hľadám majstra - okolie BA

Hľadám majstra na zhotovenie domčeka na náradie na mieru. Okolie BA.Ďakujem.
Odpovedať
@stella13 Kúp si ho v hobby markete a máš to jednoduchšie. Ani si nenapísala, z čoho to chceš - chceš to murovať? Chceš ho z dreva? Z prefabrikátov? Napr. táto firma (ale je aj kopec iných) ponúka hotové prefabrikované záhradné domčeky: https://gardeon.sk/zahradne-domceky/
Odpovedať
Dakujem za odporucanie. Uz som ich pozerala, ale ja potrebujem na mieru. Neda sa tam taky rozmer nakonfigurovat. (sirka menej ako 2m).
Odpovedať
@stella13 píšem vám správu s detailami pokiaľ máte zaujem o drevenú stavbu
Odpovedať
Dobrý deň, ak vám môžem odporučiť tak môžete skúsiť osloviť firmu KyD s.r.o http://kyd.sk/ Oni vám postavia namieru domček aj spravia projekt ak bude treba a taktiež firma KyD shop s.r.o. https://kydshop.sk/ vám pomôže zo zariadením garáže.
Odpovedať
Tiez by som potreboval majstrov na drevostavbu zahradneho domceka… ale ked vidim dnes, ze OSB doska stoji o cca 300% viac ako pred pol rokom, tak sa mi do toho velmi nechce 😄
Odpovedať
@stella13 To ze sa neda konkretny rozmer nakonfigurovat neznamena ze nevedia pomoct. Nam spravili garaz s rozmerom ktory nebol v ponuke. Dosli sme k nim aby sme si pozreli typove garaze nazivo a upresnili nase poziadavky. Samozrejme ze asi nebudu vediet upravit rozmer na cm presne, ale skusil by som ich aspon oslovit a zistit co vedia pre vas spravit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?