Domček na bazénovú techniku

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa poradit. Premyslame, ako funkcne aj esteticky uskladit bazenovu techniku. Nedali sme ju do zeme, ale chceme spravit taky maly domcek pre to, naboku bazenu pri plote v rohu. Videli sme nieco taketo, ale stoji to dost vela, tak muz rozmysla, zeby to normalne vystavil s dt-ciek a navrch spravil dreveny kryt.. Mate niekto skusenost, robili ste to niekto takto? Dakujem za vsetky postrehy.
Odpovedať
toto na obrazku stoji dost vela? ced je to par dosiek pozbijanych a hore nejaky kanadsky sindel za 8eur
Odpovedať
Profilova fotka
300eur :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@janula17 Toto Ti spraví manžel za sobotu a nebude to stáť 300€. Bude spokojný a j s bábovkou ku káve. :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Toto zbuchate aj zo starých paliet a náklady mas max na klince, kovanie a sindel. Navyse staré palety už majú svoju patinu a nebude to tak svietiť :) A striesku by som dala vacsi sklon nech tam nestojí zbytocne sneh.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb Múdro uvažuješ. Aj mňa ten sklon strechy napadol hneď, ako som na obrázok pozrel, len som potom zabudol napísať. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janula17 Nemá byť filtračné zariadenie uložené pod úrovňou hladiny ? Alebo máte bazén nad povrchom terénu ? - potom je to OK.
Odpovedať
@laco17 Moze a nemusi byt pod povrchom.
Odpovedať
@deto_oesya @laco17 ja si myslím že filtračné čerpadlo nad hladinou je kravina. Pri čistení sita na čerpadle ako zavodníš čerpadlo?
Odpovedať
Profilova fotka
@milan209 Veď, ja o tom píšem !
Odpovedať
@laco17 ja tiež :-D
Odpovedať
@milan209 @laco17 Pozrite si navody k cerpadlam - vyrobcovia sami umoznuju umiestnenie cerpadla pod aj nad hladinu.
Odpovedať
@deto_oesya To je možné že to výrobcovia sami umožňujú, len či ti prídu výrobcovia po čistení sita cestu k cerpadlu zavodnit a spustiť :-D . No schválne daj ako by si to spustil. Jedine riešenie vidím nejaké "t"čko a hore liať vodu pri spustenom čerpadle aby to začalo nasávat. Ale aj to je len teória...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?