Záhradný domček - domček na náradie

Poradíte firmu príp. aký typ sa osvedčil? Uvažujeme nad klasika dvere 1 okno, vpredu teraska. Surfujem a surfujem a neviem sa rozhodnúť. :-)
Odpovedať
@argyro pozri stranku pro art pl. maju vela projektov zahradnych domcekov aj my sme si stadial vybrali
Odpovedať
http://www.drevodom.sk/zahradne-chatky-1 som bol s nimi spokojný
Odpovedať
@rebelix premrštené ceny
Odpovedať
@argyro - viem, že sú drahší, ale lúbil sa mi ich prístup a čo slúbili, to aj porobili, žiadne problémy neboli (prišli, porobili, odišli...žiadne naťahovačky). Keby sme chceli kupovať lacné, tak v baumaxe majú aj za 600€, síce presvitajú, ale aj to je záhradný domček :-)
Odpovedať
@rebelix Neznasam firmy,ktore maju cenniky iba na vyziadanie. Vzdy mi to "zavana" podvodom a neprofesionalitou...
Odpovedať
@majki555 na tej stranke predsa cennik maju a dost podrobny.
Odpovedať
@hop377 ok,mas pravdu, uz som to nasla. Lebo predtym pri kliknuti na cennik nabehlo ze cennik na vyziadanie. :-|
Odpovedať
Ahoj. My sme chceli stavebnu budu, ale ta bola zbytocne draha, tak sme oslovili sukromnika, aby nam vyrobil zahradny domcek rozmerovo 5x3m, ktory uz na pozemku zostane. Cena za drevo aj so slozenim 430 eur. Myslim, ze je to lepsie riesenie, ako kupovat tie predrazene drevotriesky.
Odpovedať
@smolkosk tak to už áno, môžeš dať kontakt? :-) @rebelix my chceme práveže aspoň trošku lepšiu kvalitu, hrubku dreva 28 nie tie tenučké 19-ky či 20-ky, inak baumax má v ponuke domčeky od výrobcu z Horných Orešian, nie nejaké svoje.. Ale drevodom Orava nám je sympatický už dlho, zájdeme tam a skúsime sa popýtať čo sa dá urobiť s cenou ;-) lebo pravda je, že tie ich ceny nezahŕňajú skoro nič, náter, podlaha, dokonca okná, všetko je navyše, takže tie ceny ktoré tam sú vlastne treba vynásobiť ešte dvomi :-|
Odpovedať
@majki555 firmy, ktoré majú cenníky na vyžiadanie rovno preskakujem.. naozaj nemám čas vypisovať maily a čakať na odovede..
Odpovedať
@argyro Aj ja. Nedavno sme hladali interierove dvere. Hadam 8 z 10 firiem, mali tiez cennik na vyziadanie. Tiez nemam chut ani cas sediet cele dni pri PC a cakat a potom parovat cennik s obrazkami na nete. tak som sa na nich vykaslala...Asi chcu byt zaujimavi,ale odhanaju si zakaznikov :-(
Odpovedať
@argyro my sme si objednali tuším 43mm, nech už to tam vydrží. Náter na drevo si môžete kúpiť aj sami a keď si ho aj natrete, tak hneď ušetríte ďalších 2x60,-€ (2x sa natiera). Prípadne ak si objednáte domček viacerí na to isté miesto, do tej istej dediny, môžete si dopravu podeliť. A ešte si vypýtaj nejakú zľavu a hneď to bude lepšie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
argyro Neviem, odkial si. Ja som z okolia Ziliny, ide o jedneho zivnostnika od nas z dedinky. Ak si niekde z okolia, tak sa ozvi do posty, napisal by som Ti. Inak fakt odporucam oslovit malych zivnostnikov po dedinach, s nimi sa vzdy da dohodnut a ceny nie su nejake vysoke.
Odpovedať
@rebelix s tým náterom máš pravdu, aspoň vyberieme nejaký eko ;-) 43mm je supeeer to je fakt, tam by sa už dalo aj cez víkend prespať :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Ma niekto skusenost? http://chatky-domceky.sk/domcek-na-na... resp. nejaky odborny nazor oplati sa to za tu cenu?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@smolkosk Ahoj, prosim ta, mohla by som poprosit kontakt na toho stolara, co vam robil domcek? Som z Lietavskej Lucky, dakujem
Odpovedať
@moon126 Som zmateny :) Akeho stolara??? :) Boli vsetci ini. Na krovarov, ci strecharov, ci stavbarov???
Odpovedať
@smolkosk prepacte, asi sme sa nepochopili, ten zahradny domcek, o ktorom ste pisali, ze Vam ho postavil za 430 eur, od Vas z dediny, dakujem
Odpovedať
@moon126 Aha. Pardon :) Poslem Ti postu.
Odpovedať
@smolkosk Ahoj toto zaujalo aj mňa. Ideme stavať v Domaniži, čo je medzi PB a Rajcom. Môžeš aj mne poslať do pošty kontakt na toho pána, ktorý ti postavil ten záhradný domček? Dakujem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mozem len vrelo doporucit my sme maximalne spokojny a za tu cenu by som to nekupil ani v baumaxe http://novotan.sk
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@smolkosk ahoj, tiez by som ta chcela poprosit o kontakt na cloveka, co Vam robil ten domcek. Dakujem a pekny den prajem :)
Odpovedať
@uglybetty1234 kuk album
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@smolkosk mozem poprosit kontakt na tu firmu, co vam postavila zahradny domcek? Som zo Ziliny. Dakujem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte, mate niekto skusenost so zahradnym domcekom zo stranky mojzahradnydomcek.sk ? Ma niekto hrubku stien len 16mm?
Odpovedať
Profilova fotka
sice ho nemam, ale ta hrubka sa mi zda velmi malo
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@smolkos
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
@tixi neseriózna firma. určite u nich domček nekupujte. máme s nimi zlé skúsenosti. inak minimálnu hrúbku steny zvažujte 19mm (alebo viac). to je naozaj nevyhnutné minimum pre domčeky s rozmermi od 1x1m
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?