Geneo okná od Rehau

Vie niekto niečo o týchto oknách? Boli nám momentálne ponúknuté...vraj majú výborné tepelno-izolačné vlastnosti a cena je zrovnateľná s plastovými.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ich chcem dat na dom.Maju tepelny ram.Treba pozret stranku REHAU.Aku Vam davaju cenu?
Odpovedať
Dano, stranku sme pozerali, ale my sme chceli také "ľudské názory" a skúsenosti. Čo sa ceny týka tak napr. jednokrídlové otváravo-sklopné, rozmer 930 x 1350 víde na 460 €, zľava bude 27% - stačí ti to takto? My sme zas chceli hliníkové, ale kvôli tepelno-izolačným vlastnostiam som ich zamietla.
Odpovedať
Dano, vloudila sa chybička....ten údaj hore je za okno hliníkové. Geneo toho istého rozmeru stojí 195 a zľava 25%. Ceny sú bez DPH :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Tak budem vela setrit. :-D .
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som bol osobne v Rehau a odporucal mi ich veduci skladu.Nemaju kovovu vystuz,ale tepelno izolacnu.Ked na to das 3sklo,tak parada.
Odpovedať
Ja nemám s Rehau Geneo osobnú skúsenosť, len sa o tieto veci zaujímam. Rehau Geneo + trojsklo 4/16/4/16/4 s Ug=0,6 je veľmi dobrá voľba. Dajte si však urobiť cenové ponuky aj od iných výrobcov s porovnateľnými vlastnosťami, aby ste potom ešte mohli hýbať cenou. ;-) Kuk: http://pasivnydom.blog.cz/0909/cenove... - v komentári o Geneo.
Odpovedať
ahojte,aj mi sa rozhodujeme medzi Rehau a Salamander,neveim ktore z nich je lepsie.......
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si idem zajtra pre cenovu ponuku od fenestri na Rehau okna Geneo,trojsklo,thermomodul v rame.Zakladna zlava 50%+zimna zlava 7%+zlava za hotovost 3%.
Odpovedať
Profilova fotka
Zabudol som este 3 tesnenia.
Odpovedať
Profilova fotka
No uz mam ponuku. Okna 1500x1000 - 11ks okna 750x1000 - 2ks okno 500x500 - 1ks vchodove dvere 2350x1500 - 1ks 3dielne balkonove dvere 2350x2100 - 2ks k tomu na vsetko parapety,zaluzie,sita a robota. Ram je geneo s thermomodulom,zlaty dub sklo 4x16x4x16x4 U=0,6 okolo okien paska cena 7360 euro.
Odpovedať
Super. Dano, máte aj s čím porovnať?
Odpovedať
Profilova fotka
Dostal som dost ponuk.Niektore su lacnejsie,ale na ukor U.Este cakam na jednu od salamandru a potom sa rozhodnem.Cena je vcelku dobra a kvalita tiez.Na fenestru som este nepocul nic zle.Tak dufam ze ked sa pre nich rozhodnem,tak to tak aj zostane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Este mam jeden problem.Ci dat prave,alebo lave okna.Mozem dat oboje.Cena je ta ista.Tak neviem.Ake mam dat ?
Odpovedať
To závisí podľa umiestenia v miestnosti.
Odpovedať
Návrhy... Myslím, že neexistuje jednoznačná odpoveď u Vašich okien. Berte to len ako tip.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem za tip.
Odpovedať
ten roh by som urcite riesil inak, nie rohovym profilom, bude to premrzat, a je jedno od koho budu okna.
Odpovedať
Profilova fotka
Roh som uz rozdelil na dve okna.
Odpovedať
a v ktorej firme si to dal robit ak mozem vediet? my staviame pri ba a mame si dat rbit rozpocet. a si spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
Vo Fenestre.Vraj ze su najlepsi.Spokojny budem ked ich budem mat uz namontovane.Ale ja este nemam ani mur. :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
prosim vas.. poradte... bud zoberieme Ri okna Salamander profil Elegant 7 komorovy 3 sklo U 0.7 kovanie Maco cena /12 okien + dvere/ 4000 EUR - kompl. cena alebo Fenestra Geneo rehau, 3 sklo 0.6 U kovanie Roto cena 4500 /komplet aj dvere aj montaze.. atd/ Rehau GENEO, systém vystužený vláknovým kompozitným mate- riálom RAU-FIPRO, tri obvodové tesniace roviny (6-komorový systém, stavebná hĺbka 86 mm) okna davame dost velke.. vela francuzskych.. atd.. tak chcem kvalitnejsie...
Odpovedať
@maznacik007 my sme zvazovali ci rehau geneo alebo schuco...nakoniec sme dali schuco...na presne parametre sa mozem opytat muza :-D ale su krasne...sme max spokojni..kuk moj album ak chces :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@maznacik007 my sme tiež z ponúk čo boli vybrali schuco, no pôvodne sme chceli geneo. vo fenestre nám ale nechceli naceniť kovanie roto. vraj ho už nerobia (to bolo začiatkom leta) a nahradili ho kovaním g-u (o tom sa mi nič nepodarilo zistiť). z týchto dvoch variant by som ja určite vybrala to geneo aj keď o 500 drahšie.
Odpovedať
pre maznacik007: kto Vám robil ponuku na okná? Ja tiež riešim REHAU GENEO ale kovanie mi nacenili GU.
Odpovedať
@macka23 Pozeral som v albume, aká to je farba? Mohla by si teda napísať aj parametre tých okien.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzusolm my máme síce len obyč biele okná, ale parametre to neovplyvňuje :-D takže: profilový systém: SCHÜCO CORONA SI 82 (6-komorový profilový systém) kovanie: SCHÜCO VarioTec, poistka proti chybnému ovládaniu, škárové vetranie, 2x hríbikové bezpecnostné uzávery, farba biela zasklenie: 4LOWe-16TGI-4FL-14TGI-4LOWe, Ug=0,6 W/m2K
Odpovedať
Profilova fotka
@dzusolm inak my sme mali nacenené aj geneo s kovaním roto aj maco ale nie od fenestry. obe ponuky boli drahšie ako s kovaním g-u od fenestry a tá s naceneným kovaním roto bola najdrahšia. bol tam dosť veľký cenový rozdiel, tak sme si povedali že tie okná nám za tie prachy nestoja ;-)
Odpovedať
@ups Takže Vás tie okná vyšli lacnejšie ako GENEO s kovaním GU? Ja som si zatiaľ dal naceniť REHAU GENEO s GU, 4-16-4-16-4, Ug-0,6 a celkom okno okolo 0,8. Stále ale čakám na ponuku na eurookná. Potom sa rozhodnem, viem že drevené budú drahšie ale chcem vidieť ten rozdiel v cene v porovnaní s plastovými. Ale zrejme sa prikloním k plastovým.
Odpovedať
Profilova fotka
@dzusolm áno, boli lacnejšie. presný rozdiel si nepamätám (tú ponuku som už vyhodila), ale mohlo to byť do 1000eur (za tie schuco aj s páskami a montážou sme dali cca 3500). geneo s kovaním roto bolo ešte drahšie (skoro najdrahšia ponuka zo všetkých). v každom prípade treba poriadne vyberať a rovnaký profil si dať naceniť viacerým. napr. aj na to schuco sme dostali takú ponuku, že som myslela, že zle vidím. bol to skoro dvojnásobok toho, za čo sme ich brali inde 8-) drevené budú určite drahšie, ale aj tam hrozne záleží od toho že aké... no a ak chceš plasťáky s obojstranným dekorom, tak možno ten rozdiel v cene nebude až taký obrovský
Odpovedať
@ups presne tak :-) ak nebudú drevené tak plastové s obojstranným dekorom. Jednu ponuku na REHAU som už obdržal ale to isté si dám naceniť aj nejakej inej firme ktorá robí taký istý profil. Prvá ponuka bola FENESTRA - regionálny predajca v mojom bydlisku (LM)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?