O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prečo by ste odporúčali drevodom ?
Zdravím, rozmýšľam nad stavbou drevodomu a zaujal ma tento článok https://www.stejfree.sk/byvanie…
qweasdyxc
Pred 3 rokmi
8
Prevetrávacia medzera medzi plným debnením a fóliou - 3cm
Zdravím Vás, máte niekto túto medzeru len 3cm a všetko je ok? Mne dali len takú a ešte aj na koncoc…
abocinm
Pred 3 rokmi
1
2
45
Lepidlo na vliesove tapety
da sa pouzit toto lepidlo na vliesove tapety? na obale pisu ze na papierove tapety.. predpokladam ,…
zuzkamacken
Pred 3 rokmi
6
Vysporiadanie pozemku, krok za krokom
Dobrý deň. Chcel by som zistiť, aký je presný postup od začiatku, až do konca, vo vysporiadaní nas…
halnas
Pred 3 rokmi
10
Aký druh podlahy by ste odporučili.
Ahojte Strechári. Do domu budem ukladať cca 120m2 podlahy. Chcem sa opýtať zo skúseností do čoho b…
jblaze
Pred 3 rokmi
26
Renovácia žulovej/terasso dlažby
Dobrý deň, kúpili sme starší dom, kde je na chodbách a schodisku použitá žulová dlažba (aspoň tak …
willinko23
Pred 3 rokmi
2
Striekané dvere RAL1019
Dobrý večer. Potrebujem si poradiť ohľadne kuchynskej linky...Vybrala som si striekané dvierka lebo…
karoli1
Pred 3 rokmi
9
LEHNICE nová štvrť
Ahojte, bývate alebo chystáte sa niekto bývať v Lehniciach? Dochádzate do Bratislavy? Ako tam fung…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
9
sponzor fóra
Nový stavebný zákon a prístupová cesta
Dobrý deň. Študoval už niekto nový stavebný zákon, ktorý by mal platiť od 1.1.21 aké sú podmienky …
proletar64
Pred 3 rokmi
8
Medený kolektor k TC zem voda.
Zdravím Vás.Ma niekto medený kolektor k TC zem-voda?Ak áno,aká vychádza účinnosť prípadne aké boli …
joshu
Pred 3 rokmi
13
Na kolko vyjde tepelne cerpadlo dnes?
chcem sa len informativne opytat na kolko vyjde TC v dnesnej dobe,viem ze zo zaciatku to bolo okolo…
dexter89
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
81
Ako umyť machule od papúč, bosých nôh a rúk z laminátovej podlahy?
Ahojte, ako a čím umývate vaše laminátové podlahy? Ja som používala už všetko možné, od alexa, cez…
marianna_1
Pred 3 rokmi
23
Musí ladit
Ahojte chcem sa opýtať keď je spojena obývačka s kuchyňou musi zo ladit úplne no doteraz nám ladilo…
marianna_1
Pred 3 rokmi
1
2
38
Aky plynovy kotol + zasobnik na TUV
Dobry den. Dostali sme cenovu ponuku od kurenara na Victrix Exa 24, Victrix Exa 28, Victrix Maior 3…
anka229
Pred 3 rokmi
13
Tyrkysová sedačka do obývačky
Dobrý večer, radi by sme sa koncom januára sťahovali do nového domčeka. Máme steny vo farbe biela k…
fruko5
Pred 3 rokmi
20
Dom na kľúč v Prešove
Dobrý deň. Nájde sa tu niekto kto si dával postaviť dom na kľúč, prípadne holodom v Prešove a okolí…
beatryss
Pred 3 rokmi
1
Vynatie lesného pozemku
Dobrý deň , hľadám človeka , alebo pomoc , ako vyňať lesný pozemok na ostatnú plochu, výmera pozem…
halnas
Pred 3 rokmi
2
ČSOB
Dobrý deň, rada by som sa informovala, či je tu niekto kto robí v ČSOB, potrebovala by som len info…
hrehusa
Pred 3 rokmi
5
Nezijuci susedia susedného pozemku
Ahojte má niekto skúsenosti s stavebným alebo s územným konaním ak jeden zo susedných pozemok vlast…
stanlej
Pred 3 rokmi
13
Čím spájať Porfix?
Zdravim, je toto vhodné na obvodové múry z Porfixu? Prípadne iné poradite? https://www.obi.sk/malt…
tomik25
Pred 3 rokmi
3
Plastové okná Schuco Living 82 MD alebo Rehau Geneo?
Ahojte, rozhodujeme sa medzi týmito dvomi plastovými profilmi. Dodávatelia - Alplast design Nitra r…
zefe
Pred 3 rokmi
6
Drevoplastove dosky
Dobry den,prosim Vas mate skusenosti s drevoplastovymi doskami na terasu? Alebo je lepsie drevo?kt…
martin107
Pred 3 rokmi
20
Komplet žumpa s osadenim
Ahojte, chcel by som sa opytat, ci cena za zumpu 2 030€ je primerana, vyuctovane mi bolo: Výk…
jan45
Pred 3 rokmi
1
2
42
Ako vyrovnám kryvu stenu
Dobrý deň, potreboval by som vyrovnať kryve steny, niektoré utekajú z váhy aj 4-5 cm. Rozmýšľam nad…
zerex4
Pred 3 rokmi
5
Kosačka pre trávnik
akú kosačku pre trávnik preferujete? Mysleli sme, že si kúpime automaticku...no neviem akú značku. …
martin107
Pred 3 rokmi
3
Zapustena skrinka v stene
ahojte nestretli ste sa niekto nahodou so skrinkami ktore sa daju zapustit do steny? rad by som vyu…
martin107
Pred 3 rokmi
10
Odvetranie garáže
Zdravim, v projekte ku garáži mame odvetranie ktoré je vyhotovené podľa mna zvláštne. Dve diery o p…
daralbajda
Pred 3 rokmi
2
Slovensky pozemkovy fond podpisanie mensej vzdialenosti
Ahojte, mam pozemok 14m siroky a vedla je dlhy sliz, ktory patri SPF. Podla toho co citam odkupenie…
radovan255
Pred 3 rokmi
1
Napojenie kondenzu z klimatizačnej jednotky ku vaňovému sifónu pod vaňou. Poraďte ako prosím.
Prosím poraďte ako napojiť hadičku odvod kondenzu z klimatizačnej jednotky pod vaňou na vaňový sifó…
vrlo
Pred 3 rokmi
20
Hľadáme pozemok v okolí Košíc (Prešova)
Zdravím všetkých, keďže som už prelistovala snáď celý google tak skúšam tu. Nevie niekto o možnost…
zombie
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
725
726
727
728
729
…