O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vývod na kondenz
Dobrý deň, zistili sme že sa "zabudol" spraviť vývod z komína na kondenz do odpadu. Máme hotové sti…
kominarbb
Pred 3 rokmi
10
Projekty na inšpiráciu
Dobrý deň máte tip na nejaké stránky kde sú zaujímavé hotové projekty? Niečo iné ako klasický bunga…
bibiana_vargova
Pred 3 rokmi
5
Plynová pripojka
Ahojte, mame hrubú stavbu. V projekte mame zvolenú plynovú pripojku.. Ale rozmýšľame ci sa nám viac…
hades11
Pred 3 rokmi
20
Ako zariadiť dom, aby upratovanie bola hračka?
Ahojte ako udržiavate v čistote dom o rozlohe 200m2? Ideme este len zriaďovať, ale nejake super typ…
domix147
Pred 3 rokmi
1
2
52
Toryska Vrakuna byvanie skusenosti
Ahojte. Prosim Vas mate niekto skusenosti s byvanim na Toryskej ulici vo Vrakuni v Bratislave? Kon…
pochabel
Pred 3 rokmi
11
Plexisklo - zastresenie terasy
ahojte, mate niekto skusenosti so zastresenim terasy plexisklom? nasa terasa ma uzavrete 2 steny do…
zita19
Pred 3 rokmi
3
Ukoncenie podlahy pod balkonovymi dverami
Ahojte, Viete mi prosim niekto poradit, akym sposobom esteticky vyriesit ukoncenie plavacky pod ba…
marek_gaca
Pred 3 rokmi
12
Dvere vegas 5/5 z merkury
Zdravim, mate niekto doma dvere VEGAS 5/5 z MerkuryMarketu? Zial dnu ma nepustia a cez internet to …
fishy
Pred 3 rokmi
10
sponzor fóra
Bazdrôtový wifi termostat
Dobrý deň, chcem ku kotlu IMMERGAS VICTRIX 24kW X pripojiť bezdrôtový wifi termostat, aby sa dal ko…
otazkafoto
Pred 3 rokmi
4
Weber HN1E
Ahojte ma niekto fasadu weber odtien z hnedych farieb HN1E??? Rada by som videla na fotke
henyka86
Pred 3 rokmi
1
Pracovná doska Corian alebo Dekton?
Máte skúsenosti s tými doskami? Sú odolné, aj po rokoch vyzerajú ok? Alebo sa jedná o krehké materi…
zizzinka
Pred 3 rokmi
1
Tmavohnedy nábytok a sivá podlaha, mate niekto?
Ahojte, v obývačke máme "starožitný " nábytok tmavohnedej farby a chceli by sme vymeniť podlahu za …
bigjamajko
Pred 3 rokmi
2
Ako odstrániť fľak z kúpeľňovej skrinky?
Ahojte,podarilo sa mi zafarbit skrinku v kupelke.Je to kupelnovy nabytok http://www.nabytok-a-inter…
matlies
Pred 3 rokmi
5
Nový verzus starý kotol
Dobrý deň, mám dilemu. Mám kotol Protherm tiger z r. 2007, ale reálne pracuje cca 6- 7 rokov. Odchá…
kaitara
Pred 3 rokmi
12
Kvalitná panvica - ktorú odporúčate?
Ahojte. Mame obyc indukciu gorenje nie dráhu základnú. Skúšal som uz všetky možné panvice stále ten…
matlies
Pred 3 rokmi
1
2
42
Červená sedačka
Uvažujem o červenej rohovej sedačke len sa bojím či to nebude veľmi výrazne. Máte niekto a ste spok…
dromitan
Pred 3 rokmi
26
Kupovať spotrebiče dopredu kvôli zdražovaniu?
Ahojte, som zvedavá na vaše názory. Máme rozostavaný dom - hrubá stavba (strecha, izolácia, robíme …
dromitan
Pred 3 rokmi
1
2
37
Firma mebline
Ahojte, nemate nahodou skusenosti s firmou Mebline.sk? Dnes sme natrafili na stranku a maju celkom …
lalipo34
Pred 3 rokmi
3
Aerogel izolácia - kde kúpiť
Neviete mi poradiť, kde na slovensku by sa dala kúpiť Aerogelová izolácia - 10mm... niečo také ako …
lordxor
Pred 3 rokmi
5
Spotreba 19 MWh v byte
Dobrý deň prosím vás, môžte mi niekto orientačne povedať sumu za naratanych 19 MWh tepla na pokaze…
domuska01
Pred 3 rokmi
3
Vlhnutie stien - tehlova bytovka
Ahojte mozem poprosit o radu: jedna sa o dva byty v tehlovej bytovke kde nie je zateplenie a domova…
pastierik
Pred 3 rokmi
4
Sťahovanie počas lockdownu
Ahojte. V decembri sa máme sťahovať, Vianoce chceme stráviť v novom už...ale vyzerá to tak, že bude…
kebabstar
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
80
EGLO Svietidlo do kúpelky - so senzorom :-)
Ahojte, máte niekto skúsenosti s EGLO LED BARI 1 svietidlom do kúpelky? Je to led, so senzorom, len…
technik007
Pred 3 rokmi
20
Pripojenie digestora
Zdravím vás,chcel by som sa opýtať či nebude problém keď nápojim digestor rovno cez stenu von,či ne…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
ZSE fotovolt bez starostí - skúsenosti
Ahojte. mate niekto skusenosti s touto sluzbou od ZSE? Respektive blizsie informacie? Na strankach …
turbot
Pred 3 rokmi
1
2
38
Aký systém?
Pred stavbou domu, cca 6 rokov dozadu som bol za inteligentnu domacnost. Ked som dosiel k tomu, ze …
sgi320
Pred 3 rokmi
25
Ako je toto vyrobene?
Viete niekto co je to za zazracna konstrukcia- myslim tie "tycky" s policami, ako je to uchytene do…
wyrky
Pred 3 rokmi
10
Spotreba tepla v panelakovom byte MWh
Dobrý deň, chcel by som sa informovať o spotrebe tepla vo vašom byte. Nás byt sa nachádza na prízem…
domuska01
Pred 3 rokmi
20
Obehové čerpadlo
Zdravím. Mám podlahové kúrenie s 10 okruhmi + 1 rebrík napojený na hlavný prívod, nie ako samostatn…
jumt
Pred 3 rokmi
17
Prečo by ste odporúčali drevodom ?
Zdravím, rozmýšľam nad stavbou drevodomu a zaujal ma tento článok https://www.stejfree.sk/byvanie…
qweasdyxc
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
724
725
726
727
728
…