O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hlineny dom
Dobrý deň. Chcem sa opýtať ci tu naj dem niekoho kto ma este hlineni dom. Jak je spokojni, ci sa ne…
matkop
Pred 3 rokmi
29
Plynový kotol v kuchynskej linke?
Máte niekto umiestnený plynový kotol (ktorým vykurujete byt a riešite ohrev vody) v kuchynskej link…
fugas20
Pred 3 rokmi
10
Kde je najlepšie investovať v dnešnej dobe?
poradte , kde je najlepsie v dnesnej dobe investovat peniaze? :-p
milan_toman
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
9
10
299
Dažďová voda , stavebné povolenie
Dobrý deň, len z bežného listovania tém tu na MS, som sa dozvedel aj o hospodárení s dažďovou vodou…
lordkofola
Pred 3 rokmi
3
Debniace tvárnice v zime
Ahojte, chceli by sme pohnúť so stavbou a pokračovali založením základov z debniacich tvárnic. Zajt…
profistavbari
Pred 3 rokmi
29
Podkrovie-izolácia
Ahojte, neviem či sa správne vyjadrím ale skúsim.. Ideme prerábať podkrovie starého domu kde bola n…
zmrzlina_sk
Pred 3 rokmi
4
Solárna škridla - máte skúsenosti? Oplatí sa riešiť?
Dobrý deň chcela by som poprosiť mate niekto skúsenosti so solarnou skridlou teda skôr so solarnymi…
zipsuliak
Pred 3 rokmi
21
Odbor starostlivosti o zivotne prostredie - terminy
Ahojte, viete mi niekto poradit a dolozit aj zakonom kolko casu ma Odbor starostlivosti o zivotne p…
niki83
Pred 3 rokmi
1
2
33
sponzor fóra
Veľky jedalensky stôl
Dobrý deň chcel by som sa opytať je to otazka hlavne na stolárov ak tu nejakí sú pripadne ak niekto…
soki
Pred 3 rokmi
6
Vianocne osvetlenie okolo strechy
Ahojte, prosim, kde ste kupovsli vianocne led zavesy, ktore sa davaju okolo strechy. Potrebovali by…
sofkabarbie
Pred 3 rokmi
25
Elektricky radiator v kupelni
Dobry den, chcem sa spytat ohladom elektrického radiatora. Chceli by sme ho dat ako je na obrazku. …
tinca8
Pred 3 rokmi
20
Výmena balkónových dverí
Zdravím je možné vymeniť len dvere na balkone? Vsak su to len dvere na pantoch. Majster co robi okn…
emill22
Pred 3 rokmi
5
Vyliate mlieko v aute
Zdravím. Prosím o radu. Vylialo sa nám mlieko v aute pri spolujazdcovi a je to hrozný zápach. Skú…
emill22
Pred 3 rokmi
26
Nalepovacie listy na obklad?
Ahojte Neviete kde by som zohnal nalepovacie listy na hrany + rohy obkladu? Teraz mam vonkajsie roh…
qikso5
Pred 3 rokmi
3
Hypotéka v Unicredit Bank - aké máte skúsenosti?
ahojte, uvazujeme nad hypo v Unicredit Bank. mate niekto? ake mate skusenosti, resp. je nieco, na c…
luke_91
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
5
6
172
Odporučili by ste plný záklop, alebo radšej väčší sklon strechy ?
Naprojektovanú mám A strechu so sklonom 22 stupňov s plným záklopom s plochou pokrývkou BRAMAC Tega…
ticco111
Pred 3 rokmi
25
Tepelne cerpadlo - firma montaz
Ahojte, viete niekto odporucit firmu na montaz TC? Vsetky firmy co som oslovil robia montaz iba s p…
poliacik321
Pred 3 rokmi
4
Digestor skúsenosti
Máte prosím niekto skúsenosti so "šikmým" digestorom? Odvádza paru rovnako dobre ako klasický? Foto…
epto
Pred 3 rokmi
7
Zateplenie garáže
Zdravim. Potrebujem poradiť. Postavil som garáž z dreva. Americká konštrukcia. Chcem na to hodiť fa…
salamawec
Pred 3 rokmi
4
Interiérový digestor
Skúsenosti s digestorom ktorý nemá vyústenie cez stenu ale je len v interiéri a nasáva paru a fúka …
patrik_seba
Pred 3 rokmi
12
Akú farbu fasády vybrať ku škridle Mediteran Coppo Ferrara
Ahojte, chceme riešiť fasádu, no hľadáme nejaké farebné kombinácie so ženou. Máme predstavu bledo h…
tamrar
Pred 3 rokmi
3
Ručenie pri hypotéke
Ahojte, nemá niekto skúsenosť alebo nevie, či ak je niekto ručiteľom pri hypotéke je možné vyňať ru…
tamrar
Pred 3 rokmi
3
Zvysenie cien
No, zacali chodit nove predpisy na zalohove platby. Za mna 3izb byt v osbd sprave. 4osoby, tepla vo…
hockto
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
75
Poznáte profil Spektrum?
Ahojte, dal som si vypracovať ponuky na vchodové dvere a výmenu zasklenia predsiene. Jedna z firiem…
shmoulinka1
Pred 3 rokmi
5
Vodomer s možnosťou príjimania meraných hodnôt
Zdravím, viete niekto poradiť vodomer, ktorý by mi v šachte meral odber vody a mohol by som si hodn…
mgx
Pred 3 rokmi
8
Cena dreva na krov m3
Ahojte. Chcel by som sa informovať aká je aktuálna cena dreva na krov 1m3 ??? Viem, že sa to aktuá…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
2
Obložková zárubňa
Ahojte. Prosím poraďte či sa dá starú zárubňu širokú 20 cm obložiť obložkovou zárubňou. Alebo ako…
gbsgbsxx1
Pred 3 rokmi
27
Renovacia stareho nabytku
dobry den. vie mi niekto poradit??? kupila som stary kus nabytku, ktory je natrety farbou. chcela b…
lvza
Pred 3 rokmi
9
Doklad o zmene druhu pozemku
Dobrý deň.. mali sme na katastri podané papiere (všetko riešili geodeti ) o to aby nám zapísali čie…
mucikata2503
Pred 3 rokmi
3
Skladba stropu - fúkaná izolácia
Ahojte. Poprosím onvyjadrenie skúsenejších, či je postup viď. priložená skica správny. Izolácia str…
patrikfilo
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
726
727
728
729
730
…