O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Čo použiť na odhlučnenie steny?
Ahojte, máme nových susedov, ten hluk čo zažívame z jednej izby, s tým sme sa ešte nestretli. Prosí…
nikolka1986
Pred 3 rokmi
1
Hydroizolacia pod mur. plot
Dobry den, Chcel by som stihnut vymurovat plot z DT. Otazka: po zabetonovani zakladov, by mala i…
stefanby
Pred 3 rokmi
16
Viessman Vitodens 200
Ahojte sorry ze otravujem ale mozno niekto z Vas bude vediet. Mame sa pokazil hore uvedeny kotol v…
mgx
Pred 3 rokmi
3
Inžinierske siete pre tri domy
Zdravím. Chcel by som sa opýtať, či niekto nemá skúsenosti ohľadom priemeru, dimenzie, rozmerov odp…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
9
Tondach SAMBA 11 engoba cierna
Ahojte, chyba nam na dorobenie strechy niekolko ks zakladnej tasky od Tondach SAMBA 11 vo farbe eng…
xjurkox
Pred 3 rokmi
3
Omietka Weber pas exclusive vezus Weber pas nova S
Tá prvá je drahšia, tá druhá lacnejšia a údajne ako novinka v uvádzacej cene. Má s tým niekto skús…
evidza
Pred 3 rokmi
7
Nová fasada
Ahojte, rodicia chcú opraviť fasádu. Je to cca 90m2, zatepleny dom je už 15 rokov a farebná omietka…
robco_99
Pred 3 rokmi
9
Skriňa ako priečka
Dobrý deň máme veľmi malú kúpeľňu a WC spolu. Rozmýšlam, že by som si dala chodbu medzi nimi a teda…
mimi373
Pred 3 rokmi
15
sponzor fóra
Elektronicka regulaca horenia + externy privod vzduchu
Dobrý deň, chcel by som sa opytat ci by mi niekto nevedel poradit ohladom Krbu. Zakupil som si 10kw…
jan1987
Pred 3 rokmi
1
Pozor na pôvodnú stránku www.caterpillartopanky.sk
Pozor na podvodnícku stránku, objednávka prebehne bez problémov, príde i potvrdenie o platbe, môžte…
marcod
Pred 3 rokmi
9
Šatník so spálňou
Ahojte, budeme mať šatník spojený so spálňou, rozhodujem sa či dať do šatníka klasiku rolldor, pros…
nora7
Pred 3 rokmi
20
Navýšenie ceny za pergolu
Prosím Vás, o radu ak tu je niekto, kto vie poradiť. Pred 2 mesiacmi sme spísali zmluvu na zimnú zá…
daralbajda
Pred 3 rokmi
27
Kovana brana vs. zdobeny polotovar
Ahojte, zvazujeme tradicne kovanu branu, branku a plotovky. Zaujimalo by ma: - ci je velmi vidiet …
stano_33
Pred 3 rokmi
4
Máte niekto takýto stôl
Dobrý deň, Máte niekto takýto stôl alebo aspoň podobný? Ste s ním spokojný? Ďakujem za každú odpoveď
matlies
Pred 3 rokmi
13
Ktorý dom je najlepší v pomere cena výkon po zvyšovaní cien stavebného materiálu.
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na vaše osobné skúsenosti. Ktorý dom sa oplatí najviac pri moment…
tomasr1
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
73
Zodpovedný projektant
Ahojte, môžem byť zodpovedným projektantom? Pred rokom som ukončil štúdium na vysokej škole, na odb…
mgx
Pred 3 rokmi
2
Uzky pozemok
Ahojte mame pozemok o sirke 11m a dlzke cca 45m. Vybrali sme zatial tento dom https://www.djsarchit…
karmenocka
Pred 3 rokmi
1
2
34
Ako dlho trvá schválenie na výstavbu novej cesty v obci?
Ahojte, idem si po radu, možno Vašu skúsenosť - koľko zhruba zaberie času kým prebehne na obci s…
nesmiemzabudnut
Pred 3 rokmi
24
Pleseň v byte na najvyššom poschodí
Dobrý večer, veľmi sa poteším, ak nám niekto poradí s naším problémom, lebo už sme zúfalí. Byt v ce…
patriciavj1993
Pred 3 rokmi
12
Vykurovanie-smart termostaticke hlavice
Dobry den prajem. Chcela by som sa opytat ci ma niekto z vas osobnu skusenost s inteligentnymi term…
neutrino
Pred 3 rokmi
26
Terasa - L - kovy bungalov
Zdravim, Poradte nejaku firmu v Prešove, ktora realizuje terasy. Mam predstavu, že paru škridle …
patrik194
Pred 3 rokmi
2
Nater podstupnic
Dobry den, poprosil by som o radu. Dokoncujeme vnutorne schodisko a chcel by som radu ohladom nater…
mckacer
Pred 3 rokmi
1
Máte niekto skúsenosť s architektonickým betónom???
Zdravím mate niekto skúsenosť s takýmto obkladom na fasadu domu
palisko16
Pred 3 rokmi
1
Projekt od family house
Ahojte, prosím máte niekto skúsenosť s projektom od Family house? Ďakujem
ajusha248
Pred 3 rokmi
1
Laguna 429
Ahojte, poraďte kde nájdem postavený RD Laguna 429. Ďakujem
marrad
Pred 3 rokmi
4
Lacna nekontaktna folia
Zdravim. Potrebujem urobit obyvane podkrovie, kedze strecha bola robena cca pred 10 rokmi, bola tam…
gashtaan
Pred 3 rokmi
4
Obývačka Besta - IKEA
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť s Vami, ktorí máte obývačku z Ikea - konkrétne radu Besta. Plán…
266monika266
Pred 3 rokmi
5
Omietka a zadělání škar v kamením základu rodinného domu
Prosím o radu nejlépe len k dotazu.Rekonśtruju Starý rodinný dom Z Roku 1951 má kamene základy.Chc…
stanek_oldrich
Pred 3 rokmi
1
Bývanie na Jasovskej
Dobrý deň, zvážujeme kúpu bytu na Jasovskej ulici v mestskej časti Petržalka. Byt sa nám veľmi páči…
jaro_67
Pred 3 rokmi
2
Zmena územného plánu
Dobrý deň. Prosím Vás, chcela by som sa spýtať či náhodou nemáte skúsenosť stým, koľko eur môže stá…
borisss
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
727
728
729
730
731
…