Pozor na pôvodnú stránku www.caterpillartopanky.sk

Pozor na podvodnícku stránku, objednávka prebehne bez problémov, príde i potvrdenie o platbe, môžte si sledovať zásielku a príde vám miesto pracovnej obuvi šál v hodnote 2€. Pre tých, čo chcú mať koment, my som neobjednávali, ale náš sused. Prišiel o 65€.
Odpovedať
@vebi34 Už sme videli aj stránku topankycaterpillar.sk. Ide o tú istú podvodnícku stránku.
Odpovedať
@vebi34 už podľa prvej stránky je evidentné, že je to automatický preklad... a teda podvod žiadny kontakt, nič...
Odpovedať
Dobre vedieť, lebo však nie je to najlacnejšia obuv. Skús pridať aj inam tento postreh, keď tak.
Odpovedať
neviem nakolko je sused zbehli na internete, ale ak je starsi a doteraz nic neriesil ... niekto povedal, sak vsetko sa da objednat online a spravil tak ...tak tazko mu vycitat ... ale inak skoro vsetky taketo stranky su podvod ... ja som o topankach od tento firmy primarne na stroje ani nepocul ... vcera som ale napr videl 1x lidl pracovny obuv znacky parkside 😄 tam sa ale necudujem, ty zacinaju snad vsetko
Odpovedať
@vebi34 to je tak keď si chce sused objednať topánky v cene 165 za 65 a potom sa čuduje. 😉 ta stránka je tu už strašne dlho, stačilo keby trošku poguglil a hneď by vedel, že je to odrb.
Odpovedať
Internet je pasca.
Odpovedať
@vebi34 "Pozor na pôvodnú stránku www.caterpillartopanky.sk" Prečítali sme si čo píšeme??? Tak pôvodná alebo podvodná??? 🤔
Odpovedať
Myslim, ze to bude preklep a v oboch pripadoch malo ist o podvodnu, vsak ked citas aj dalsie komentare, tak to tak vychadza.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?