O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Nivelizacia - strasne mäkka
Zdravim, na dome nam boli nivelizovane podlahy a toto je aktualny stav po 2 tyzdnoch: https://youtu…
wishmaster
Pred 3 rokmi
24
Má tu niekto obývačku z kuchynou 25m2?
Keby ano stačí vám to?alebo dalo sa to vobec zariadit aby tam bolo aj miesto?chceme kupiť novostavb…
tinkerbell
Pred 3 rokmi
28
Pracka Samsung model WW70J5446DW/ZE, S/N
Dobry den vedeli by ste mi poradit. Mam problem s prackou. Pri prani na 40stupnov mi nezohreje vodu…
kuracinarez
Pred 3 rokmi
14
Sprchový žľab - podlahový, alebo stenový?
Má niekto skúsenosti s oboma druhmi sprchových žľabov, a vedel by mi poradiť, či je lepší klasický …
gretka2
Pred 3 rokmi
1
Interierove dver
ahojte, obnovujem staru temu. Podla coho ste si vyberali znacku dveri. Ake mate a ci ste spokojni?
marika0306
Pred 3 rokmi
1
Kúrenie elektrokotlom novostavba - prvá zima
Zdravím máme novostavbu bungalov zateplenie podlaha 10cm,steny 18cm, strop 40cm vata, obvod ytong 3…
dejv59
Pred 3 rokmi
25
Uzemny plan-ziadost o zmenu
Dobry den, neviete nám prosim poradit ako by sa mohla riesit situacia, ak v uzemnom plane je zaznac…
michaelabat810
Pred 3 rokmi
5
Previazanie pomúrnice s krokvou
ahojte, v projekte mám prvok vyrobený z pásoviny 50x3 ohýbaný do tvaru ako na obrázku. Prvok sa ned…
dedo758
Pred 3 rokmi
17
sponzor fóra
Poraďte dobrý izbový detektor CO, CO2
Poradte nejaky izbovy detektor CO, CO2.... Vie oba detekovat jedno zariadenie ci nie?
kuracinarez
Pred 3 rokmi
18
Alternatíva klasickeho domu?
Zdravím, chcel by som sa poradiť. Rodičia by chceli zmeniť bývanie... máju pozemok (síce úzky a dlh…
taibr
Pred 3 rokmi
6
Napojenie dymovodu krb
Serus. Mam krbovu vlozku romotop heat 6 kw. S hrdlom na dymovod 150 mm. Teplota spalin okolo 220 C …
zabak10
Pred 3 rokmi
3
Bungalov alebo poschodový dom.
Ahojte. Prišiel som si k Vám po radu resp. nejaké inšpirácie a návrhy. Pred nedávnom sme kúpili poz…
tomik25
Pred 3 rokmi
1
2
37
Nazor
Aký máte názor na vezníkový krov ? Ďakujem
kuratko22222
Pred 3 rokmi
4
Samostatný ostrovný systém
Dobrý deň, chcem sa Vás opýtať, riešil niekto z Vás stavebné povolenie na rodinný dom cez fotovolta…
duzu
Pred 3 rokmi
8
Koľko by mohla stáť takáto kuchyňa?
Ahojte prosim ake kuchyne ste si v poslednej dobe zabezpecili? A ake ceny mali? Slo to hore vsetko?…
palinoba
Pred 3 rokmi
11
Kuchyňa Sanas
Aké mate skúsenosti s kuchyňou od f. Sanas? Cena - kvalita - rychlost dodania? Vdaka
domix147
Pred 3 rokmi
1
2
45
Oprava vchodových dverí
Zdravím, mohol by mi niekto poradiť? Na chate mame hlinikove bezpecnostne vchodove dvere ktore maju…
malph
Pred 3 rokmi
12
Pomôcť vychytať muchy pred finalnou verziou projektu
Čaute strecháči, som tu nový, celkom som poslednú dobu začal sledovať toto fórum a momentálne rieši…
kitycat
Pred 3 rokmi
30
Rozpocet na doma 230m2
Ahojte strechaci, je tu niekto kto by vedel poradit kolko priblizne mame ratat na vystavbu domu so …
majkaaa318
Pred 3 rokmi
1
2
52
Akú podlahu k pracovnej doske dub halifax?
Ahojte, poradite prosím akú podlahu zvoliť ak horné skrinky kuchyne a pracovná doska budú dub halif…
nataly143
Pred 3 rokmi
23
Rekuperacia a rozvody
Prosim Vas, riesime do domu rekuperaciu. rozvody by sme si radi riesili svojpomocne a tak pozerame …
taniiicka
Pred 3 rokmi
1
Pomoc pri dispozícii kuchyne
Vedeli by ste sem hodiť svoje nápady, postrehy a pripomienky k tomu ako by mala vyzerať táto kuchyň…
boban22
Pred 3 rokmi
26
Kavovy kutik - uzavriet alebo nechat otvoreny?
Pekny den, chcela by som vas poprosit o nazor - v navrhu prepojenej kuchyne s jedalnou mame vykle…
exponent
Pred 3 rokmi
12
Dub memory prirodny
Zdravim, nemate niekto realnu fotku dub memory prirodny?? Dakujem :slight_smile:
lienkaa2016
Pred 3 rokmi
1
Vlhnutie starých prekladov
Zdravim, Chcela by som sa opýtať ako ste pri prerabke riešili vlhnutiestrych prekladov na oknách, z…
lenka_dzmuranova
Pred 3 rokmi
3
Nefunkčné radiátory
Dobrý večer. V jeseni mi za mojej neprítomnosti zapájal tri radiátory kúrenár ktorého som objavil n…
gramofon
Pred 3 rokmi
16
Slaboprudove rozvody (datove kable, koaxialy) je ich vlastne treba?
Zdravim Vas , riesime elektricke rozvody a elektrikar ma presviedca ze je dobre mat aj tzv slabopr…
zefe
Pred 3 rokmi
31
Hmyz v izolacii
Dobry den, chcem sa spytat ci ste sa uz nieked stretli s hmyzom co vyhryzava PUR penu. Ak ano mate …
marosss
Pred 3 rokmi
3
Čo to je za hmyz ?
Ahojte. Tento hmyz mi obsadil pozemok. Neviem co to je ci vcela alebo osa alebo co to je. A ako s…
marosss
Pred 3 rokmi
13
Hľadám spoľahlivého realizátora záhrady okres Dunajská Streda a okolie
Ahojte Viete mi prosím posunúť kontakt na spoľahlivého realizátora záhrady na kľuč najlepšie po os…
1gugu
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
729
730
731
732
733
…