O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Umývačka riadu vstavana
Ahojte hľadáme vstavanu umývačku riadu s funkciami Zoradené podľa top priorit -display s info o z…
tomas_buchcar
Pred 3 rokmi
27
Značka kosačky poraďte stiga vs hecht
Zdravím rozhodujem sa medzi značkami akumulatorovej kosačky stiga a Hecht viete niekto poradiť ktor…
robo91
Pred 3 rokmi
7
Koľko spotrebujete pri kúrení peletovým kotlom?
Kúri niekto kotlom na pelety a ake boli počiatočné náklady , približne koľko ton peliet spotrebujt…
juraj_duresko_kollarik
Pred 3 rokmi
29
Oprava tlmičov práčky - vyhľadavanie
Pamätal som si že som v minulosti na MS čítal o oprave tlmičov práčky. Zadával som postupne vyhľad…
neprd
Pred 3 rokmi
1
Prekrytie susedovho výhľadu
Potrebujem poradiť, ako vyriešiť výhľad od susedov. Rozmýšľam nad tým už asi rok. Vyrastajú za nami…
kati2
Pred 3 rokmi
18
Altanok-svojpomocne
Ahojte Rad by som vedel vase rady ohladne altanku svojpomocne,teda strechy,ktoru som si nacrtol na …
qweasdyxc
Pred 3 rokmi
2
Strop RECTOLIGHT skusnosti s montazou a cca cena na m2 material?
Mate niekto prosim skusenost so stropom RECTOLIGHT s montazou a cca cena na m2 material? Kedze je t…
sappa
Pred 3 rokmi
5
Prasklina - puklina na indukcii
Zdravim Dnes sa nam stala taka neprijemnost ze ked som utrel indukciu vsimol som si na jednej varn…
martin118
Pred 3 rokmi
11
sponzor fóra
Kosačka na trávnik - aku značku doporučujete?
Prosim s akou kosačkou (zvažujeme benzinovu) ste spokojni? Na rozmer 900 m2, silny motor kvoli kose…
zuzujo1
Pred 3 rokmi
4
Kosačka na malý trávnik
Poradte prosim aku kosacku vybrat. Mame travnik maly cca 150m2 skor rovina ziadny velky skon. Nechc…
zuzujo1
Pred 3 rokmi
10
Aka je primerana cena za vybetonovanie platne pod pergolu?
Aka je primerana cena za vybetonovanie platne pod pergolu? rozmer platne cca 7x2 metre, vyska cca 2…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Podlaha vo farbe svetlošedý beton
Dobrý den, mate niekto podlahu vo farbe svetošedý beton ? chcem dat zástenu chicago svetlošedý beto…
emmahardt
Pred 3 rokmi
30
Dom na uzky pozemok, mate podobny?
Ahoj, nema niekto podobny dom? Popripade, co by ste vymenili? Kolko by mohla stat hruba stavba? Dak…
radoslav_chudy
Pred 3 rokmi
9
Má niekto tehličkový obklad v kuchyni?
Ahojte máte niekto v kuchyni červenú tehlu obklad? Poradte či by sa to tam hodilo. okolo okna a aj…
zara1969
Pred 3 rokmi
1
2
37
Striekaná izolácia - postup
Dobrý deň, ideme prerábať podkrovie, aby sa tam dalo bývať. Rozhodla som sa pre striekanú izolá…
indeu
Pred 3 rokmi
8
Skúsenosti s elektrickým/infrakurením
Aké sú vaše skúsenosti s elektrickým kúrením? Rozhodujem sa medzi elektrickým kúrením a teplovodným…
andrej_srank
Pred 3 rokmi
15
STATIK - okolie PO,SNV,PP,KE
Dobrý deň, viete mi poradit dobrého statika v z východného Slovenska ? Za dobrú cenu ? Prerabka st…
leka29
Pred 3 rokmi
1
Striekané penové izolácie
Aký máte názor na túto tepelnú izoláciu http://www.chytraizolacia.sk/sk/video-ukazky. Prípadne kto …
strapo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
235
Rosenie okien a rámu okna
Dobrý večer. Po 9 rokoch sme sa rozhodli, že na izbách na severnej strane domu vymeníme na oknách 2…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
8
Výmena LED modulu v stropnom svietidle
Dobrý deň, Prestal nám v kúpeľni svietiť LED modul Fulgur - https://www.svet-svietidiel.sk/fulgur-…
tomas_molcan
Pred 3 rokmi
1
Kde v kalkulácii rozpočtu robím chybu?
S manželkou by sme chceli dom, ale chceme tam aj podnikať (podnikáme už aj teraz v starom dome) a v…
jan45
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
131
Daň z príjmu pri predaji do 5 rokov
Ahojte, Rozhodli sme sa predať byt už po krátkej dobe bývania, pretože sme dostali ponuku na rod. …
hockto
Pred 3 rokmi
6
Ake asfaltove pasy?
Zdravim. Vie mi niekto poradit ake su kvalitne asfaltove pasy na hydroizolaciu strechy v jednej vrs…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
1
2
37
Doklady pri odovzdani domu
Dobry den, chcem sa opytat ake dokumenty by nam mal stavitel odovzdat pri odovzdavani stavby domu. …
neutrino
Pred 3 rokmi
7
Indukcna doska
Potrebujem poradit ohladom indukcnej dosky Elektrolux.Ked ju zapneme displejbsvieti, aj nastavime s…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Ako sa býva v Zavare?
Ahojte, prosim Vas, ake mate skusenosti s byvanim v Zavare? Ste spokojni so ZS, ci vozite deti ina…
matus_borecky
Pred 3 rokmi
15
5 izbovy bungalov
Dobry den, radi by sme sa podelili s nasim projektom. Planujeme este nejake drobne upravy tak budem…
zltalienka
Pred 3 rokmi
22
Vonkajsie zaluzie - smart alebo klasika?
Zdravim Vas, v hrubej stavbe zaciname s elektrikou a niesom rozhodnuty ci nainstalovat aj pripojen…
exponent
Pred 3 rokmi
19
Kúpa palivového dreva - skúsenosti, odporúčania
Chcem sa s vami podeliť o negatívnu skúsenosť s kúpou palivového dreva. Kúpil štiepané drevo privez…
profistavbari
Pred 3 rokmi
1
2
38
Nevetraný priestor pod schodami
Pod dvojramenným schodiskom bude malý skladový priestor, uzavretý dverami. Nie je tam však projekto…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
3
1
2
…
731
732
733
734
735
…