Uzemny plan-ziadost o zmenu

Dobry den, neviete nám prosim poradit ako by sa mohla riesit situacia, ak v uzemnom plane je zaznaceny výhlad do budúcna stavania viacerych domov na nasom pozemku? Nikto sa nás nič nepytal a nechcú nam povoliť nasu stavbu na našom pozemku.. je potrebne poziadat o zmenu v v uzemnom plane, aj ked nam bolo povedané, ze tie domy tam nikdy stat nebudu? ďakujem
Odpovedať
bordel-ked je vas opzemok.... a ked mas pozemok neznamena to ze mozes stavat
Odpovedať
to ze je tam vyhlad, neznamena ze tam mozete stavat. predpokladam ze momentalne to je orna poda. je potrebny novy UP, popripde zmeny a doplnky. Prerokovanie na zastupitelstve, uzatvorenie zmluvy medzi obcou a spolocnostou, ktora to vypracuje, schvalovanie kadejakych uradov, no babracka na pr mesiacov/rokov, ak vobec.
Odpovedať
Profilova fotka
@infodom máte na to papier alebo len ústne? Všetko treba riešiť písomne, na Vašom pozemku môžu stavať až keď to predáte, nedá sa to vyvlastniť.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Dobrý deň. Prosím Vás, chcela by som sa spýtať či náhodou nemáte skúsenosť stým, koľko eur môže stáť žiadosť o zmenu územného plánu mesta - dopracovanie územného plánu do Návrhoveh časti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?