O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Otvorené dvierka umývačky
Po 15 rokoch doslúžila naša umývačka Electrolux a pozeráme sa po novej. Problém však vidím v tom, ž…
raziel628
Pred 3 rokmi
31
Plávajúca podlaha a nerovnosť
Ahojte idem po radu , položili sme plávajúcu podlahu a žiaľ na jednom mieste nám vyskakuje nie je t…
shadowmilan
Pred 3 rokmi
7
CYKY J 2.5 na svetlo
Dobrý deň, len technická otázka, natiahol som pod sadrokartonovy strop rozvody pre svetlá a až ter…
technik007
Pred 3 rokmi
1
2
56
Ako ste riešili obývačku v projekt Bungalov O120?
Dobry den prajem. Mate niekto postaveny dom podla projektu bungalov O120 od djsarchitekture? Zaujim…
viera787
Pred 3 rokmi
5
Drevo na krov.
Ahojte, prosím vás ideme robiť novú strechu aj s novým krovom. Ale drevo je najlepšie na krov? Máme…
roman_x
Pred 3 rokmi
2
Hluk cez napinaci strop, vata 30cm, 15cm porfix priecky (bungalov)
Zdravim, potrebujeme poradit ako riesit bezny hluk v dome, ide o hluk z izby do izby, ale taktiez z…
aaaandrea
Pred 3 rokmi
1
Strecha RUUKII HYYGGE
Ahojte, prosím má niekto strechu Ruukki Hyygge? Akú máte skúsenosť s kvalitou,montážou,cenou?Vďaka
k3zz
Pred 3 rokmi
5
Montáž sprchovej zásteny Walk-In
Dobrý deň Chcem sa informovať ohľadom montáže sprchovej zásteny . Chceme ju montovať priamo na dla…
kejsix
Pred 3 rokmi
18
sponzor fóra
Názov zámkovej dlažby a kde ju kúpiť?
Dobrý deň, prosím o radu, ako sa volá táto zámková dlažba v tomto odtieni, bývame okr. Sobrance, po…
ladislav_rigo
Pred 3 rokmi
2
Kompozitná podlaha alebo lepený vinyl
Do rodinneho domu s teplovodnym podlahovym kurenim zvazujeme bud kompozitnu podlahu alebo lepeny vi…
kkitt
Pred 3 rokmi
1
Umývačka riadu vstavana
Ahojte hľadáme vstavanu umývačku riadu s funkciami Zoradené podľa top priorit -display s info o z…
tomas_buchcar
Pred 3 rokmi
27
Značka kosačky poraďte stiga vs hecht
Zdravím rozhodujem sa medzi značkami akumulatorovej kosačky stiga a Hecht viete niekto poradiť ktor…
robo91
Pred 3 rokmi
7
Koľko spotrebujete pri kúrení peletovým kotlom?
Kúri niekto kotlom na pelety a ake boli počiatočné náklady , približne koľko ton peliet spotrebujt…
juraj_duresko_kollarik
Pred 3 rokmi
29
Oprava tlmičov práčky - vyhľadavanie
Pamätal som si že som v minulosti na MS čítal o oprave tlmičov práčky. Zadával som postupne vyhľad…
neprd
Pred 3 rokmi
1
Prekrytie susedovho výhľadu
Potrebujem poradiť, ako vyriešiť výhľad od susedov. Rozmýšľam nad tým už asi rok. Vyrastajú za nami…
kati2
Pred 3 rokmi
18
Altanok-svojpomocne
Ahojte Rad by som vedel vase rady ohladne altanku svojpomocne,teda strechy,ktoru som si nacrtol na …
qweasdyxc
Pred 3 rokmi
2
Strop RECTOLIGHT skusnosti s montazou a cca cena na m2 material?
Mate niekto prosim skusenost so stropom RECTOLIGHT s montazou a cca cena na m2 material? Kedze je t…
sappa
Pred 3 rokmi
5
Prasklina - puklina na indukcii
Zdravim Dnes sa nam stala taka neprijemnost ze ked som utrel indukciu vsimol som si na jednej varn…
martin118
Pred 3 rokmi
11
Kosačka na trávnik - aku značku doporučujete?
Prosim s akou kosačkou (zvažujeme benzinovu) ste spokojni? Na rozmer 900 m2, silny motor kvoli kose…
zuzujo1
Pred 3 rokmi
4
Kosačka na malý trávnik
Poradte prosim aku kosacku vybrat. Mame travnik maly cca 150m2 skor rovina ziadny velky skon. Nechc…
zuzujo1
Pred 3 rokmi
10
Aka je primerana cena za vybetonovanie platne pod pergolu?
Aka je primerana cena za vybetonovanie platne pod pergolu? rozmer platne cca 7x2 metre, vyska cca 2…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
2
Podlaha vo farbe svetlošedý beton
Dobrý den, mate niekto podlahu vo farbe svetošedý beton ? chcem dat zástenu chicago svetlošedý beto…
emmahardt
Pred 3 rokmi
30
Dom na uzky pozemok, mate podobny?
Ahoj, nema niekto podobny dom? Popripade, co by ste vymenili? Kolko by mohla stat hruba stavba? Dak…
radoslav_chudy
Pred 3 rokmi
9
Má niekto tehličkový obklad v kuchyni?
Ahojte máte niekto v kuchyni červenú tehlu obklad? Poradte či by sa to tam hodilo. okolo okna a aj…
zara1969
Pred 3 rokmi
1
2
37
Striekaná izolácia - postup
Dobrý deň, ideme prerábať podkrovie, aby sa tam dalo bývať. Rozhodla som sa pre striekanú izolá…
indeu
Pred 3 rokmi
8
Skúsenosti s elektrickým/infrakurením
Aké sú vaše skúsenosti s elektrickým kúrením? Rozhodujem sa medzi elektrickým kúrením a teplovodným…
andrej_srank
Pred 3 rokmi
15
STATIK - okolie PO,SNV,PP,KE
Dobrý deň, viete mi poradit dobrého statika v z východného Slovenska ? Za dobrú cenu ? Prerabka st…
leka29
Pred 3 rokmi
1
Striekané penové izolácie
Aký máte názor na túto tepelnú izoláciu http://www.chytraizolacia.sk/sk/video-ukazky. Prípadne kto …
strapo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
7
8
235
Rosenie okien a rámu okna
Dobrý večer. Po 9 rokoch sme sa rozhodli, že na izbách na severnej strane domu vymeníme na oknách 2…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
8
Výmena LED modulu v stropnom svietidle
Dobrý deň, Prestal nám v kúpeľni svietiť LED modul Fulgur - https://www.svet-svietidiel.sk/fulgur-…
tomas_molcan
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
730
731
732
733
734
…