O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vlhké murivo v interiéri
Zdravim chcem sa spýtať že akú tekutú hydroizolaciu by ste doporucili na obvodové steny?Dom nie je …
gaspi25
Pred 3 rokmi
3
Ktorá atramentová tlačiareň so skenerom je kvalitná?
zdravim...poradte dobru tlaciaren s kvalitnou tlacou a hlavne kvalitnym skenovanim tak do 100 eur …
p_e_t_e_r
Pred 3 rokmi
29
Dlažba Onyx white 80x160
Ahojte, prosím má niekto v dome dlažbu Onyx white 80x160 z Kachličkova alebo z Hornbachu? Môžem pop…
zara1969
Pred 3 rokmi
2
Čím vyplniť ryhu v sádrovej omietke
Zdravím vospolok, budúci týždeň mám v pláne si premalovať celú izbu vrátane zoškrabavania pôvodnej…
zefe
Pred 3 rokmi
5
Vyska walk-in pre 205cm muza
Ahojte, chcem dat do kupelne walk-in zastenu, ale manzel meria 205 cm...bojim sa ze tych standardny…
exponent
Pred 3 rokmi
10
Kolko stoji nova strecha
Kolko priblizne moze vychadzat nova strecha na dom s rozmermi 23 x 6 m? Potrebne je demontovat star…
sousedekovci89
Pred 3 rokmi
8
Premiestnenie bazéna
Dobrý deň máme nadzemný bazén z Moundfieldu s fóliou V6. Chceli by sme ho premiestniť na iné miesto…
martin808
Pred 3 rokmi
5
Aké sú poľské krbové kachle Kratki?
Ahojte viete mi poradiť ohľadom poľských krb. kachli Kratki ?, skúsenosti, výhody, nevýhody atď ...…
rbo
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
sponzor fóra
Posudok
Dobrý deň, máme montovaný rodinný dom (oceľová konštrukcia). Potrebovali by sme vyhotoviť oficialnu…
chrobak7
Pred 3 rokmi
6
Vlhnutie stropu
Dobrý deň, poprosil by som o radu pri probléme s ktorým sa trápim už niekoľko rokov. Ide o 6 ročnú…
abocinm
Pred 3 rokmi
13
Tepelné čerpadlo Nulite 10 kw
Ahojte, nemáte skúsenosti s týmto čerpadlom? Sestra ho majú v novom dome. Jedná sa o čínsku zna…
mattyrv
Pred 3 rokmi
1
Poškodili sa vám vchodové dvere počas stavby domu?
ahojte, aktuálne sme v štádiu hrubej stavby. Dodávateľ okien a dverí nám ide montovať okná, terasov…
chrobak7
Pred 3 rokmi
15
Čím vyčistiť pripečené krbové sklo
Zdravím Vás, má niekto zaručenú radu čím sa dá vyčistiť pripečené krbové sklo? Stalo sa nám to prvý…
ado88
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
64
Projekt šírka 6,5
Dobrý deň, milí strechaci, dá sa žiť v takom domčeku, necítite sa stiesnene? Šírka pozemku 10 metr…
sandri_ka
Pred 3 rokmi
1
2
36
Studňa NR/ZM
Dobrý deň, nakoľko na pozemok máme problém dotiahnuť obecnú vodu, rozhodli sme sa pre studňu. Chce…
monika2121
Pred 3 rokmi
1
Dve veľké značky okien,ale ktoré
Dobrý deň.Rozhodujem sa medzi Incon Design 76mm kovanie Winkhaus activepilot a Slovaktual pasív ID …
ado15
Pred 3 rokmi
11
Prenos hluku bytom
Zdravim, suseda sa stazuje ze rusime nocny klud po 22 hodine tym ze sa bavime dvaja ludia hovorenym…
jan84
Pred 3 rokmi
12
Sadrokartonove priečky
Ahoj. Ako ste robili sadrokartonove priecky v novostavbe? Pred alebo po podlahe? Skladba podlahy je…
profistavbari
Pred 3 rokmi
4
Smartelektromer
Hladam trojfazovy smartelektromer, ktory vie zmerat a zaroven aj zaznamenat idealne do nejakeho gra…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
16
Zábradlie na schody
Zdravím vás strechári, chcel by som sa spýtať, podľa fotiek je potrebné namontovať zábradlie kvôli …
mirec_9
Pred 3 rokmi
8
Firma na dodanie nádrže na dažďovú vodu s montážou
Ahojte, viete mi prosím odporučiť nejakú firmu z východného Slovenska na montáž nádrže na dažďovú v…
zesaw
Pred 3 rokmi
1
Prasknutý obklad kúpeľne
Zdravim. Chcel by som sa opýtať či nemá niekto kontakt na šikovného obkladača -odborníka, ktorý by …
janulik8789
Pred 3 rokmi
24
Odstiepeny kus nabytku
Ahojte,vedeli by ste my poradit ako sa da opravit odstiepeny kusok z nabytku.Tak aby to nebolo vidn…
pavol_v
Pred 3 rokmi
11
Farba do kúpeľne
Ahojte:slight_smile:, idem si po radu. Do kúpeľne by sme chceli na menej vodou namáhané miesta farb…
matlies
Pred 3 rokmi
7
Dokurovanie solar
Na streche mám 3 solarne panely, chcel by som dokúpiť ešte jeden a počas leta dokurovat keďže večer…
pato11651
Pred 3 rokmi
13
Spotrebiče Mora - skúsenosti
Ahojte, mate skusenost s touto firmou ?? Odkial su ? Ake maju vyrobky ? .... dakujem za kazdy postr…
roman_x
Pred 3 rokmi
1
2
38
Zatka vane Ravak
Mam vanu Ravak Rosa II ktora ma "zatku" ktora sa ovlada na kraji vane otocnym mechanizmom. Avsak ma…
anna4_4
Pred 4 rokmi
5
TČ slovenske vs české
Zdravim Mate niekto skusenosti s tymito SK a CZ tepelnymi cerpadlami vzduch-voda cca 16-19kW? SK…
mamukal
Pred 4 rokmi
24
Listy na rozvody kurenia
Ahojte, presuvali mi radiator a idu mi popri stene plasthlinikove listy. Budu mi to opravovat, lebo…
peter_bar
Pred 4 rokmi
2
Rozvod od tepelného čerpadla
Ahojte, je možné napojiť tepelne cerpadlo do rozbocovaca na podlahové kurenie len vlnovcom? Bez exp…
robo28w
Pred 4 rokmi
1
2
44
1
2
…
732
733
734
735