Čím vyplniť ryhu v sádrovej omietke

Zdravím vospolok, budúci týždeň mám v pláne si premalovať celú izbu vrátane zoškrabavania pôvodnej farby. Keďže ale potrebujem potiahnuť dodatočne 3 CAT6 káble do ostatných miestností, potrebujem urobiť 3 ryhy do už hotovej vyrovnanej sádrovej omietky (robená bola 10 rokov dozadu). Chcem sa spýtať,čím mam tie ryhy (každá bude mať šírku cca 2cm) vyplniť. Klasicku sadru použijem na uchytenie tých káblov v stene a samozrejme stierku použijem nakoniec aby som tie ryhy vyrovnal a na záver to prebrusim nech to vyzerá jak nové. Akurát neviem čím vyplniť tie ryhy (kleber, sadra, omietka ?) napadol mi len kleber ale keďže nemám skúsenosti s vypĺňanim ryhy do už hotovej omietky tak som sa prišiel poradiť sem. Ďakujem.
Odpovedať
@stareeec sadrou, najlepsie takou ako ty robily omietky asi strojova obycajna len ju rucne asi budes musiet namiesat, penetrak a farba
Odpovedať
@stareeec šlahaný tmel . https://www.modrastrecha.sk/forum/omi...
Odpovedať
@1gugu jedna z tých rýh bude mať cca 3 metre a neviem koľko toho už namiesaneho sadroveho tmelu by mi na to bolo treba. Čiže mi tam vychádza len namiešanie klasickej sadry. Ale ďakujem za radu.
Odpovedať
Urcite nie cementovy kleber. Sadra tiez nic moc... Ja by som vyplnil nahrubo sadrovou omietkou Knauf Rotband, nasledne finish s Rokofinalom a prebrusit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?