Odstiepeny kus nabytku

Ahojte,vedeli by ste my poradit ako sa da opravit odstiepeny kusok z nabytku.Tak aby to nebolo vidno.Da sa to vobec?
Odpovedať
Da, treba to prilepit, najlepsie epoxidom, ale treba to presne napasovat a co je najdolezitejsie velmi pevne stiahnut stolatskymi zvierkami a podlozkou po celu dobu tvrdnutia - 24 hod. Pod podlozku igelit aby sa neprilepila, epoxit na lamine nebude drzat, zlupne sa, nasledne moze byt vidno max vlasova trhlinka, ktora sa zaretusuje bielou farbou.
Odpovedať
Profilova fotka
Vyskusat ci dany kusok zapadne na svoje miesto bez problemov lebo zvacsa sa triesky pohnu a nepasuje tak potom dopasovat a nasucho skusit. Ked sedi tak aj lepidlom na nabytok prilepit... pomoct si zvierkou a podkladkom na ktory nalepis lepiacu pasku aby sa sam k skrinke neprilepil. Zvysne chybajuce odstiepky zakamuflovat farebnym voskom co predavaju v stolarskych obchodoch a zalestit handrickou namocenou v acetone. Treba ratat s tym ze to bude stale vidno.
Odpovedať
@wolodymyr super navod 😎
Odpovedať
to by bolo najlepsie ak by to pasovalo a ak je na fotke ten odstiepeny kusok, tak by som bol povedal, ze sa to bude dat opravit celkom fajn
Odpovedať
Profilova fotka
Len to je dost mala pravdepodonost, ze od odstiepeny kus tam zapasuje presne na milimeter. Nejake dodatocne upravy tam rozhodne potrebne budu.
Odpovedať
Profilova fotka
to je dost velky kus, treba to skusi najskor prilozit, nam sa to tiez z jednej skrinky, ale nesedelo to tam vobec dobre, tak napokon sme ju vymenili. Hlavne si kup na to poriadne lepidlo, lebo ja co som kupil, tak to nestalo za nic.
Odpovedať
@katat2 bolo by mozno fajn, ak by si napisal presny nazov lepidla, ktore sa teda neoplati kupovat
Odpovedať
a nebude potom aj tak vidiet, ze to bolo odstiepene aj ked sa to presne napasuje?
Odpovedať
akoze ak sa s tym fakt vyhra, tak na prvy pohlad nie. ale zase kto skuma takto detailne nabytok u niekoho.
Odpovedať
Profilova fotka
Otočiť nábytok nech to nevidieť a je to 😄 Ale je to teda veľký kus, tak ťažko povedať ako to bude vyzerať po oprave.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?