Pracka Samsung model WW70J5446DW/ZE, S/N

Dobry den vedeli by ste mi poradit. Mam problem s prackou. Pri prani na 40stupnov mi nezohreje vodu.Bol tu aj oan zo servisu a vraj to je normalne, lebo tieto pracky maju nastavene programy na urcity cas a ze mam studenu vodu, co sa mi zda ako hlupost. Tiez povedal ze mam orat menej pradla ( dve, tri tricka) potom bude fungovat. Mate.niekto takuto skusenost? Programator bol vymeneny. dakujem
Odpovedať
Pan trepe dve na tri. Termostat racil pan opravar pozriet?
Odpovedať
Profilova fotka
@dominic7 neviem ci mas moznost v strede programu otvorit dvierka (bosch to ma) a odmerat teplotu vody (staci obycajny ortutovy/liehovy teplomer). ak by prisiel opravar a zacal trepat rozpravky o tom, ze mam prat 2 tricka v studenej vode, tak by dostal taku facku ze by spieval i love samsung este 200m kym sa kotulal po ulici alebo nevytrezvel. 🙂. Ak nie je napisane nic v navode, ze mas prat 2 tricka v studenej vode, je to problem pracky a nech to laskavo vyriesi. otravovat kym nevymeni.
Odpovedať
To je pekná blbosť, aj naša práčka má programy časové, kde svieti napr. 50 minút a keď prídem o 20 minút tak tam svieti dajme tomu 42 minút a to práve kvôli ohrevu vody, ktorý podľa mňa práčka nevie vyrátať akk dlho jej to bude trvať...
Odpovedať
@zita19 Vsetko bolo premerane, opravar to zmeral
Odpovedať
@mgx to sme skusali, teplota bola pri prani na 40stupnov len 28stupnova. Ked to zmeral, ze vsetko je dobre aj spirala aj termostat. Ked to skusal naprazno alebo par veci vtedy zohriala vodu ale ak je tam pradla pidla predpisov, tak vtedy to nezohreje. Ak chcem na 60stupnov tak zohreje. Mal som tu dvoch opravarov a kazdy vravel to iste, este ze co by som cakal od tych pracok, ze ak vela periem tak pracka dlho nevydrzi, okolo 2 az 3 rokov, potom vymenit.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominic7 ako dlho mas tu pracku, je v zaruke? Ak nie, rovno si kup novu (Bosch) a tuto daruj/predaj. Alebo si zavolaj nezavisleho opravara, ktory opravuje a nie trepe blbosti. Ale verim, ze ak je zly PCB alebo dig. programator, tak vela moznosti na opravu nie je. S konstatovanim, ze pracka vyhreje obsah len 2 triciek by som vramci zarucnej doby nesuhlasil a ziadal bud opravu alebo vratenie penazi. Staci dat spravit znalecky posudok a ten otrieskat predajcovi/samsungu o hlavu. Ak nevedia vyrobit pracku co zohreje 5kg pradla na 40c, nech radsej mastia telefony, to im celkom ide. https://eu.community.samsung.com/t5/h...
Odpovedať
@mgx pracka uz nie je v zaruke, programator nam vymenili dvakrat pocas zaruky, ale nechapem ci ma takto fungovat pracka,napriklad si nastavim program na 40 stupnov,ktory trva 1:04 a ta pracka zohrieva vodu 22 min vyhreje to na 36 stupnov a v takej vode perie len 4 min a potom ide plakat,cize vacsinu casu perie v studenej vode. Ale sme vsimli sme si,ze ked dame program,ktory perie dve hodiny vtedy vodu zohreje aj na tych 40 stupnov.Nechapem, ako to ma fungovat, vie mi to niekto vysvetlit? Nikde som k tomu nic nenasiel.
Odpovedať
Profilova fotka
@dominic7 nie som prackar, ale kazdy program ma svoj teplotny profil, ten asi vyrobcovia nezverejnuju. myslim ze plakanie v studenej vode je bezna vec.
Odpovedať
Mame pracku samsung a zatial perie, ale mali sme aj susicku samsung a ta uz posla srat - za opravu chceli 300EUR, tak sme radsej kupili novu od inej znacky (susicka bola 4 mesiace po zaruke - aka nahodicka).
Odpovedať
Ja som kupil pracku Samsung taku podobnu ako tu v teme,ale 6kg.Mal som dovtedy 5kg tiez Samsung.Ked pracka prisla,zdal sa mi ten bubon maly a po premerani bol skutocne mensi.Takisto ked perieme je to poznat ze operie trochu menej pradla ako ta 5kg.Ked som pisal do Samsung ako je to mozne odpoved bola toto:V tomto případě vycházíme z naměřených hodnot. Pro různé programy jsou určena různá zatížení pračky. V manuálu je uvedeno, jaké je možné množství prádla pro různé programy. Například u staršího modelu, který zmiňujete, je uvedeno, že dokáže pojmout a kvalitně vyprat až 5kg bavlny. U nového modelu je v manuálu uvedena naměřená hodnota při 20 stupních celsia 3kg bavlny. Veškeré hodnoty jsou sepsány v manuálu od výrobku. Děkuji Vám za pochopení. Takze treba asi najprv prestudovat manual a az potom kupovat.Ja uz Samsung do buducna nechcem.
Odpovedať
@mgx plakanie v studenej vode to je jasné, mne islo o to, ze ta pracka kym vodu zohreje realne perie v tej teplej vode 40 stupnovej len tie 4 minuty co sa mi zda malo, a robi to bez ohladu nato kolko je v nej pradla, aj pri jednom tricku... vsimli sme si to, lebo pradlo zacalo byt zle vyprate
Odpovedať
@kuracinarez a co je tym myslene, to v pracke, ktora je na 6 kg sa skutocne moze prat len 3kg ci co?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@dominic7 Ja ani neviem co tym mysleli.Ale kazdopadne sme kupili 6kg pracku,lebo 5kg bola tak ltt.A nakoniec mame este mensiu ako sme mali.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?